- 7 Ocak 2016
- 10.333
- 49.826
- 598
- Konu Sahibi delibirselvi
-
Sevgilim genel olarak kıskanç biri zaten ama bu keskin tavrı sadece bu arkadaşıma karşı böyle. diğer erkek arkadaşlarımla görüşmemde bir sıkıntı yaratmıyor.
Ay onu düzelttirmem mümkün mü siz söyleyince farkettim klavyenin azizliği heralde. Hayır tüm erkek arkadaşlarımla görüşememe gibi bir durumum yok sadece bir arkadaşımla görüşemiyorum kendisi de en yakın arkadaşımdı.E ama başlıkta sevgilim erkek arkadaşlarımla görüşmeme izin vermiyor yazmışsınız. Şimdi tek bir arkadaş için sorun çıkartıyor diyorsunuz. Anlayamadım ben doğru olan hangisi?
Konunuzu düzenleyebilirsiniz ama başlık değişiyor mu emin değilim bi bakın. Erkek arkadaşınızın bir lafıyla sildiniz çıkarttınız hayatınızdan ama ‘en’ yakın arkadaşınız öyle mi? Bizim en yakın arkadaş tanımımız farklı o zaman birbirinden böyle bir olayı anlamam mümkün değil çünkü.Ay onu düzelttirmem mümkün mü siz söyleyince farkettim klavyenin azizliği heralde. Hayır tüm erkek arkadaşlarımla görüşememe gibi bir durumum yok sadece bir arkadaşımla görüşemiyorum kendisi de en yakın arkadaşımdı.
Hayır bir lafıyla hayatımdan çıkartmadım sevgilim 3 senenin sonunda hala tanışmamış olunca ve erkek arkadaşım son birlikte buluşma teklifimi de işim var diyerek reddedince sevgilim noktayı koydu. Gerçekten işi vardı bence ama sevgilime anlatamadım bu durumu ve şimdi görüştürmüyorKonunuzu düzenleyebilirsiniz ama başlık değişiyor mu emin değilim bi bakın. Erkek arkadaşınızın bir lafıyla sildiniz çıkarttınız hayatınızdan ama ‘en’ yakın arkadaşınız öyle mi? Bizim en yakın arkadaş tanımımız farklı o zaman birbirinden böyle bir olayı anlamam mümkün değil çünkü.
Hayır bir lafıyla hayatımdan çıkartmadım sevgilim 3 senenin sonunda hala tanışmamış olunca ve erkek arkadaşım son birlikte buluşma teklifimi de işim var diyerek reddedince sevgilim noktayı koydu. Gerçekten işi vardı bence ama sevgilime anlatamadım bu durumu ve şimdi görüştürmüyor
Kıskançlık konusu dışında bu yakın arkadaşınızla olan samimiyetinizden rahatsız olması konusunda ben sevgilinizi haklı görüyorum. Ben aynı durumda olsam yapim gereği ya o ya ben cümlesini kurmazdim ama aklımda soru işareti oluştururdu ve ilişkiye bu şekilde devam edemezdim. Sevgiliyi bu konuda haklı görüyorum. (Ama genel olarak kıskanç dediğiniz için sadece bu konu için bunları diyorum yoksa kıyafete vs karışma konusunda haklı bulmuyorum)Sevgilim genel olarak kıskanç biri zaten ama bu keskin tavrı sadece bu arkadaşıma karşı böyle. diğer erkek arkadaşlarımla görüşmemde bir sıkıntı yaratmıyor. Bahsettiğim erkek arkadaşım en başında tanışmak istemeyip daha sonra da tanışmak için bir adım atmadıkça aradaki problem büyüdü. Ben de rahatsız olurdum bu durumda, sevgilim tamamen haksız değil. Ama bu bana rest çekebilmesini aklamaz ve ben de illa ki sevgilimden ayrılmadan ya da arkadaşlığımı bitirmeden bu durumu çözmeyi amaçlıyorum.
Neden ama 3 yıl boyunca neyin bahanesi bu. İnsan çok yakın arkadaşının sevgilisini merak eder Bi kere. 3 yıl boyunca senle görüşüp sevgilini istemediyse sevgilin bariz haklı. Çocuğun gönlü var sende demek ki sevgilini görmek istemiyor, yok sayıyor. Ya da kıskanıyor.Hayır bir lafıyla hayatımdan çıkartmadım sevgilim 3 senenin sonunda hala tanışmamış olunca ve erkek arkadaşım son birlikte buluşma teklifimi de işim var diyerek reddedince sevgilim noktayı koydu. Gerçekten işi vardı bence ama sevgilime anlatamadım bu durumu ve şimdi görüştürmüyor
Üzgünüm ama arkadaşınızın size bariz ilgisi var erkek arkadaşınız İle tanışmıyor erkek arkadaşınız haklıO dediğinizi yaptım sevgilimi görüşmeye ikna ettim. Arkadaşım o tarihte işim var diyip yanaşmadı ama işi vardı sanırım gerçekten. Ondan sonra sevgilim net bir şekilde görüşmeyeceksin dedi. Arada kalan ben oldum
Adam kil olmus valla ben sevgiliniz haklı buldum. Bu kadar yakın arkadasin sevgilisiyle tanismaktan kaçmak enteresan. Dusunsenize sürekli sevgiliniz kankasindan bahsediyor konustuklsrini biliyorsunuz ama siz kizi tanimadiginiz için konu hep havada kalıyor. Merak edersiniz elbette ve konu Ister istemez niye bulusamadik, ne zaman taniyacagim ben bu kizi vs ye gelir. Siz de arkadasinizdan vazgecilmezmis gibi bahsediyorsaniz adamın damarina basiyorsunuzSevgilim genel olarak kıskanç biri zaten ama bu keskin tavrı sadece bu arkadaşıma karşı böyle. diğer erkek arkadaşlarımla görüşmemde bir sıkıntı yaratmıyor. Bahsettiğim erkek arkadaşım en başında tanışmak istemeyip daha sonra da tanışmak için bir adım atmadıkça aradaki problem büyüdü. Ben de rahatsız olurdum bu durumda, sevgilim tamamen haksız değil. Ama bu bana rest çekebilmesini aklamaz ve ben de illa ki sevgilimden ayrılmadan ya da arkadaşlığımı bitirmeden bu durumu çözmeyi amaçlıyorum.
Kısıtlı çevrem mi ha oldu ne de çok tanıyorsunuz beni .Pardon bu genellemenin kaynağı nedir? Kendi kısıtlı çevreniz mi? Dünyadaki bütün erkekleri mi incelediniz de hepsinin doğasına hakimsiniz? Yıl 2022 okulda, işte, sosyal hayatta kadın erkek bu kadar bir aradayken illa arada çekim olur aksi mümkün değil demek gerçekten çok garip ve sığ bir bakış açısı
Tam olarak demişim ayrıcaPardon bu genellemenin kaynağı nedir? Kendi kısıtlı çevreniz mi? Dünyadaki bütün erkekleri mi incelediniz de hepsinin doğasına hakimsiniz? Yıl 2022 okulda, işte, sosyal hayatta kadın erkek bu kadar bir aradayken illa arada çekim olur aksi mümkün değil demek gerçekten çok garip ve sığ bir bakış açısı
Sevgilim genel olarak kıskanç biri zaten ama bu keskin tavrı sadece bu arkadaşıma karşı böyle. diğer erkek arkadaşlarımla görüşmemde bir sıkıntı yaratmıyor. Bahsettiğim erkek arkadaşım en başında tanışmak istemeyip daha sonra da tanışmak için bir adım atmadıkça aradaki problem büyüdü. Ben de rahatsız olurdum bu durumda, sevgilim tamamen haksız değil. Ama bu bana rest çekebilmesini aklamaz ve ben de illa ki sevgilimden ayrılmadan ya da arkadaşlığımı bitirmeden bu durumu çözmeyi amaçlıyorum.
Elbette ki sizi tanımıyorum, soru sormuşum orda kısıtlı çevreniz mi bu genellemenin kaynağı diye. Ha geniş çevresi olan bir insanın böyle bir genelleme yazmasını inandırıcı bulmuyorum o da ayrı. Hiç ‘tam olarak’ erkek arkadaşınız olmamış o zaman sizin, olmamış bir şey üzerinden genellemede bulunmak tekrar ne kadar sığ düşündüğünüzü gösteriyor.Kısıtlı çevrem mi ha oldu ne de çok tanıyorsunuz beni .
İstisnalar kaideyi değiştirmez mutlaka bir taraf ilgi duyar ama bunu bastırır hatta kontrol altına alır.
Tam olarak demişim ayrıca
Ha olduElbette ki sizi tanımıyorum, soru sormuşum var orda kısıtlı çevreniz mi bu genellemenin kaynağı diye. Ha geniş çevresi olan bir insanın böyle bir genelleme yazmasını inandırıcı bulmuyorum o da ayrı. Hiç ‘tam olarak’ erkek arkadaşınız olmamış o zaman sizin, olmamış bir şey üzerinden genellemede bulunmak tekrar ne kadar sığ düşündüğünüzü gösteriyor.
Okumam var tam olarak yazdığınızı okuyabiliyorum ama bu kelime anlam bütünlüğünü değiştirmiyor, özellikle vurgulamanız anlamsız olmuş o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?