- 16 Nisan 2021
- 1.819
- 1.946
- 83
- 27
- Konu Sahibi delibirselvi
-
Benim amacım sonradan orta yolu bulmak. Tatlı dille ya da sevgilimin yaptığı şekilde rest çekerek. Dolayısıyla arkadaşıma durumu olduğu gibi anlatmak istemiyorumZaten goruşmeyeceginiz birinin sizinle goruşmemesini niye dert ediyorsunuz anlamadim. Olayi dogruca soyleyin, her seferinde buluşmamak için yalanlar siralamaya başladiginizda da anlayacak zaten.
24 yaşındayım bu arada onu düzelteyim hemen. Ayrılık şu an neden bu kadar korkutucu geliyor peki..21 yaşında bir kadınsın.
Bilirsin ki hayat seçimlerimizden ibarettir, kim olduğumuzu da bu seçimler belirler. Sen sevgilim dedigin kişinin hayatını, kimlerle görüşeceğini söylemesine müsaade ediyorsan yani bunu seçiyorsan o zaman arkadaşını gözden çikaracaksin. Aslinda matematik bu kadar basit. Kimse degismez çünkü sevgilin de degismez, orta yolu bulamazsin bosuna arama.
Ya da ayrilirsin olman gerektigi gibi kendine saygını kaybetmeden hak ettigin hayatını yaşarsın seçim senin. Ki sana yakışan da bence bu olur:)
Sürekli aradığı için bir açıklama yapma gereği duyuyorumarkadaşınıza bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz ki. neden böyle bir zorunluluk hissettiğinizi anlamadım. sevgilinizden ayrılmadığınıza göre davranışlarını tarzını onaylıyorsunuz ve evlenmeyi düşünüyorsunuz dolayısıyla zaten arkadaşınızla bir daha ömür boyu görüşemeyeceksiniz bir daha asla görmeyeceğiniz birine açıklama yapma derdine niye düştünüz cidden anlamadım.
Hakaretleriniz pek ilgimi çekmiyor ama teşekkürlerSu dunyada en nefret ettigim insan tipi sizsiniz biliyor musunuz. Bi adam icin bu vefasizligi yapmaya iciniz elveriyosa cikarin hayatinizdan arkadasinizi tabi. O da sizin karakteriniz. Dunyada baska adam yok cunku.
Alışkanlık sanırım.24 yaşındayım bu arada onu düzelteyim hemen. Ayrılık şu an neden bu kadar korkutucu geliyor peki..
Mesele aslında size aşırı hak veriyor olsam. Yaptığım şeyi ya da düştüğüm durumu kafamda aklayabilsem zaten bunun sıkıntısını çekiyor olmam. Nasıl ezikçe bir konumda olduğumu sizden daha iyi biliyorum. Ama cesaret edemiyorum, 24 yaşındayım 3.5 senedir onunlayım gerçekten ailem oldu. Sevgilim sadece anlattığım kötü özelliklerden ibaret biri değil. Ayrılmak son çare ve gerek kalmaması için uğraşıyorum sadeceSizde biliyorsunuz içten içe o çok kıymetli sevgilinizin birgün size tekma atma ihtimalinin çok yüksek olduğunu o yüzden o terk ettiğinde ağlayacak kapınız olsun diye arkadaşınızı küstürmeden uzaklaşmak istiyorsunuz. Aklınızı başınıza alın, böyle bir konuda size çok kolay rest çekip kapıyı gösterebilen bir adam sizce hayat arkadaşı olmak için ideal biri mi?
Alışkanlık sanırım.
Bir karar alman gerektiğinde otur avanatajları ne dezavantajları ne hesapla , hangisi daha ağır basıyor mesela?
Hadi arkadaşını hayatindan cikardin. Bununla yetinecek mi? İleride ne olacak mesela? Kiyafetlerime karışıyor diyorsun örneğin. Ya tahammül edemeyecegin noktaya gelirse bu baskilar, ya o sirada çoktan evlenmis olursan? Her sey daha da zor olamayacak mı?
Ne bileyim kendine deger veren bir insan bunları kendine reva görmez
Psikoloğa mı gitsem acabaAlışkanlık sanırım.
Bir karar alman gerektiğinde otur avanatajları ne dezavantajları ne hesapla , hangisi daha ağır basıyor mesela?
Hadi arkadaşını hayatindan cikardin. Bununla yetinecek mi? İleride ne olacak mesela? Kiyafetlerime karışıyor diyorsun örneğin. Ya tahammül edemeyecegin noktaya gelirse bu baskilar, ya o sirada çoktan evlenmis olursan? Her sey daha da zor olamayacak mı?
Ne bileyim kendine deger veren bir insan bunları kendine reva görmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?