Sevgilim erkek arkadaşlarımla görüşmeme izin vermiyor

Hahhahahah o kadar komiksiniz ki
Arkadasiniza azicik deger veriyor olsaydiniz karsiniza alip konusurdunuz zaten. Sizin yaptiginiz ise telefonlarina cikmamak ve vazgecmesini beklemek -ki bayagi saygisizca bir hareket.
Sevgilinizi de arkadasinizdan vazgececek kadar deli divane cok seviyor olsaydiniz buraya gelip sevgilim beni arkadaslarimla gorusturmuyor uhu uhu diye konu acip aglanmazdiniz.
Siz bile ne yaptiginizi bilmiyorsunuz bence.

Ayrica, ben kimsenin iliskisine saygisizlik etmedim ya da birilerini secim yapmaya zorlamadim ama sizin gibi sevgili delisi tipler zaten manita yapinca piyasadan kaybolurlar. Sonra ayrilinca hepiniz teker teker geri donuyorsunuz ya o cok komik oluyor.

En yakın arkadaşınızın durduk yere telefonlarınıza cevap vermeyi bıraktığını düşünsenize. Ben olsam arkadaşım bir şeye kırıldı herhalde diye düşünürüm gerekirse kapısına kadar giderim ulan noldu anlatsana demek için.
Açılmayan telefon sürekli çaldırılmaz diye bir şey olur mu hiç, eğer iki üç günlük hukukunuz varsa o kişiyle okay, ama diğer türlü insan dostunun bir derdi mi var bana mı bozuk diye merak eder.
Konu sahibinin yaptığı şey aşırı aşırı saçma. Bir de savunuyor bu hareketini.

Bu pasif agresif davranışlarınız hiç ilgimi çekmiyor. Sevgili delisi olsaydım yaptığı ilk saygısızlıkta ilişkimi sevgilim istemeden önce keserdim zaten ya da açıkça sorunu söyler kalbini kırmaktan çekinmezdim ama keskin sınırları anlamak için dahi belli bir kapasite gerekiyor. Diğer tüm arkadaşlarımla görüşüyorum zaten ay ne kuyruk acınız varmış kendi tecrübelerinizden biriken tüm agresyonu gelip bana kustunuz. Tedirgin oldum valla

Hahhahahah o kadar komiksiniz ki
Arkadasiniza azicik deger veriyor olsaydiniz karsiniza alip konusurdunuz zaten. Sizin yaptiginiz ise telefonlarina cikmamak ve vazgecmesini beklemek -ki bayagi saygisizca bir hareket.
Tamı tamına 3 sene orta yolu bulmak için uğraştım. Yazdıklarımı anlamak için A0 Türkçe yetiyor aslında

Valla kişiye gore değişir bu. Benim bırakın yakın arkadaşımı 10 yıllık kocam telefonumu açmasa yine ısrarla çaldırmam.

Konuyu tam okumadınız mı? İlk sevgili olduklarında tanıştırmak istemiş, arkadaşı istememiş. Hadi o zaman yeniyi ilişki ciddiye almadı ne tanışacağım dedi. 3 yıl içinde de görüşmek istediklerinde hep bahane bulmuş, evlenince tanışırız demiş. Bunu diyen kişi ya arkadaşını önemsemiyordur, onun sevgilisi ile tanışmak zaman kaybı geliyordur, ya da kızda gözü vardır ikisini Bi arada görmek istemiyordur. İnsan çok yakın arkadaşının hayatında kim var merak eder, merakı da geçtim birlikte program yapabilmek için bi tanışmak ister. Resmen kızın 3 senelik sevgilisini adam yerine koymamış ama sevgilisi adam yerine koymuş, madem sen değer veriyorsan beni de tanıştır demiş. Böyle biri için tabi ki sevgilimi seçerim. Uzun uzun yazdım ama anlayacakmısınız emin değilim. Sen ilişkin sahip çık konu sahibi. Ayrılırsan da arkadaşın yüzünden olmasın. Arkadaşına da açıkça söyle beni adam yerine koysaydın sevgilimi de adam yerine koyardın diye.

Madem konu sahibi arkadasinin iliskisine ve sevgilisine saygisizlik yaptigini dusunuyor, 3 yil boyunca bulusamamalarinin sebebi olarak arkadasinin urettigi bahaneleri gosteriyor, madem arkadasi bu kadar pislik biri (?) ve konu sahibinde gozu var (?) neden konu sahibi ilk mesajinda aglaniyor boyle biriyle gorusemedigi icin bunu soyleyebilir misiniz?
Ilk mesajinda arkadasiyla gorusemedigi icin yasadigi caresizligi dramatik sekilde anlatmis, sonra millet sevgilisine yuklenince yok aslinda butun erkeklerle degil sadece biriyle gorusmeme izin vermiyor, yok aslinda arkadasim saygisizdi ben elimden geleni yaptim seklinde eklemeler geliyor?
Hayir madem eminsin neden konu aciyorsun kardesim. Madem bu kadar saygisiz biri arkadasin engelle gitsin o zaman, neden nasil anlatacagim diye pacalarin tutusuyor.
Uzun uzun anlattim ama anlayabileceginizden emin degilim. :’)

Konuyu okumadan önce diyecektim ki “ne izni, bir de izin mi istiyorsunuz?” ama arkadaşınızla artık görüşmemenizin nedeni sevgilinizin izin vermemesi değil. Sevgiliniz “ya ben ya o” demiş, siz sevgilinizi seçmişsiniz. Arkadaşınızla görüşmeme sebebiniz sizin seçiminiz tamamen.

Ya ahahahah bence siz kendi vicdaninizla barisamadiginiz icin buraya gelip konu actiniz ya da arkadasiniza “sevgilim seninle gorusmeme izin vermiyor” demeyi kendinize yediremiyorsunuz. Neyse size sunu soyleyeyim, eger arkadasinizin koydugunuz keskin sinirlari anlamak icin yeterli kapasiteye sahip olmadigini dusunuyorsaniz (sizin deyiminizle), onun anlayabilecegi kapasiteye inip acikca anlatip arkadasliginizi bitirin. Telefonlarina gunlerce cikmadiktan sonra bu olayi baska turlu aciklayamazsiniz zaten. Arkadasliginiz bitmis coktan.

Ay ne toksik insanlar var şaka gibi ya. Kimseye pislik dediğim yok yaptığım şeye insanların daha rahat anlayıp tavsiye vermesi için detay vermek deniyor. İki tarafın da hatalarını söyledim kendim de bu durumdan rahatsız olduğumu belirtip bu işi nasıl çözebilirim diye tavsiye istedim. Allah aşkına İngilizce mi yazayım? İlk yorumunuzda arkadaşınıza anlatın dediniz teşekkür ederim değerli tavsiyeniz için ÖF İÇİM SIKILDI. Sevgilisini size tercih eden kişi ben değilim rica ediyorum probleminizi onunla çözün

+1111

Tabiki öyle ama sorunum zaten izin vermemesi değil işin içinden çıkamıyor olmak. Yaptığım şeyle gurur duymuyorum ve çözüme kavuşturmak istiyorum

Tabiki öyle ama sorunum zaten izin vermemesi değil işin içinden çıkamıyor olmak. Yaptığım şeyle gurur duymuyorum ve çözüme kavuşturmak istiyorum
Seçiminizle yaşamayı öğrenmelisiniz. Arkadaşınıza da “ben seninle görüşmeme kararı aldım” demelisiniz. Çünkü dediğim gibi bu kararı siz almışsınız. Çok özlüyorsanız arkadaşınız olmadan yapamayacaksanız da sevgilinizden ayrılıp arkadaşınıza dönebilirsiniz. Bunun başka bir yolu yok.

Ayrıca arkadaşınızın sevgilinizle tanışmak istememesini normal bulmadım. Eğer gerçekten iyi bir arkadaşsa, farklı bir düşüncesi yoksa kendisi sevgilinizle tanışmak istemeliydi. İnsan en yakınının hayatındaki insanı tanımak ister.

ben hep ne derım bılıyomusun deneyımlerımden dolayı tabı. bana sunu yaptılar bunu yaptırdılar değil. bana bunu yapmalarına musade ettım yuz verdım alıstırdım ya da hayrına yapıyordum goreve donustu o da bana bunu yapmıs olduuu..... yanı sen ızın vermezsen degıl karısmak agzını acamaz.. ama ben susam ayagına paspas olam amann gıtmesın demeyı secmıssındır belki.. (ben bı kac malın sosyal hayatından koparıp kendı uzvuymus gıbı oraya buraya tasıdıkları , cekıp gıttıklerınde sudan cıkmıs balıga dondurduklerı kız arkadaslarına destek cıkayım derken kendi psıkolojısını bozmus bırıyım) yanı arkadassız bırakıp arkadası olurlar.. aılesınden uzaklastırıp senın aılenım ben moduna gecerler.. herseyın ben olayım derler... sonra gecınemedık olmadı eeee?? sonra nolur kıza.. agla zırla.. yıkıl..

Bu kadar yorumdan sonra bu işin bir orta yolu olmayacağını kabullenmek durumunda kaldım zaten. Sizin dediğiniz gibi bir karar alıp arkasında durmam gerekecek.

Belki başta arkadaşı 3 yıldır sevgilisiyle tanışmak istememesinde bir artniyet aramıyordu. Vakti olmadı görüşemedi diye anlayışla karşılamaya çalışıyordu. Bu yüzden sevgilisinin de hatalı olduğunu düşünüyordu. Burada yorumlarda 3 senede hiç mi vakit ayıramadı, arkadaşının yaptığı ayıp o zaman sevgilin haklı diyince emin oldu. Burada o yüzden konu açılıyor farklı fikirler almak için.
Siz bu yüzden konu sahibine niye sinirleniyorsunuz anlamıyorum ki. Fikir verir geçeriz gerisi herkesin kendi muhakemesi.
Belki hatalı da olsa yılların arkadaşlığı diye yine de kırmadan çözmek istiyor. Hepimizin hayatında sildiği, artık görüşmek istemediği insanlar oluyor ama yine de yılların hatrıyla kırmak da istemeyebiliyoruz.

Allah sizden razı olsun hamilesiniz sanırım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Anlaşılmak güzel bir şey

Valla kişiye gore değişir bu. Benim bırakın yakın arkadaşımı 10 yıllık kocam telefonumu açmasa yine ısrarla çaldırmam.
Evet katılıyorum buna. Bu devirde telefon herkesin elinde en fazla 1 saat ayrı kalıyorlar. Birisi 3-5 saatten fazla cevap vermediyse vermek istemediği içindir. Zaten hayatta olduğunu bir şekilde fark ediyoruz kimseyi nazlayamam durmadan arayıp. Olgun insan meramını 2-3 ısrardan sonra söyler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…