Aslında illa evlenelim bekletisi değil. Ama benimle beraber devam etmek istiyor. Yıllar sonra da bu durum boyle devam edecekse ben neden devam edeyim yillarimi harcayayim. Bu durum kafami karistiriyor.22 yaşında daha. Bu yaşta ne evliliği. Kadın için bile küçük bir yaşken siz erkek arkadaşınızı evliliğe zorluyorsunuz. Sevgilinizden beklentileriniz çok fazla
KesinlikleAdam hayatinin baharinda evlenmek istemiyor, bu yuzdende calismiyor. Cunku biliyor ki is bulsa darlayacaksin adami
Aynı aynı arkadaşımın eşi, adam kısa yoldan çok para kazanmak istiyormuş, düzenli işte çalısmıyordu hiç.22 yaş evlilik için çok erken ama çalışmama konusu sıkıntı, başarısız olurum diye çalışmamak sanki tembelliği gizlemek için kendine kalkan yapılmış bir bahane gibi, eğer tembelse evlenseniz de yürümez, daha bu akşam bir tanıdığın boşandığını duydum çok da isabetli bir karar vermiş, eşi çok efendi, saygılı bir adamdı ama tembelmiş, hiç çalışmıyormuş, eşi yani benim tanıdık da emekli olmasına rağmen hala çalışan bir kadın, adam hem çalışmıyor hem de hiçbir harcamasından geri kalmıyormuş, kadını sürekli borçlandırmış, tanıdığım borç ödemekten yılmış artık ve sonunda da boşanmak kaçınılmaz olmuş.
Sevmek güzel şey de, eşiniz fobim var çalışamıyorum deyip evde oturur siz de sürekli borç ödeyen biri haline dönerseniz gözünüz sevgi mevgi görmez.
Allah aşkına kaç yaşındasınız da yıllarınız gidecek. Az mantıklı hareket edin. Evliliği evcilik mi sanıyorsunuz siz?Aslında illa evlenelim bekletisi değil. Ama benimle beraber devam etmek istiyor. Yıllar sonra da bu durum boyle devam edecekse ben neden devam edeyim yillarimi harcayayim. Bu durum kafami karistiriyor.
Daha fazla zaman kaybetmeyin onunlaEvet evlenmek matiksiz. Okulu olnadigi icin coktan kesfetmesi lazimdi
1. Adam daha 22 yasinda, ne evliligi?onun meslegi yok. Sizin var mi?
2. Benim bir tanidigimin kocasi da calismiyor, onun icin ev hanimi rolünü o üstlenmis durumda. Esi calisiyor, adamda evde cocuk bakiyor felan. Belki sizde böyle düsünürsünüz.
3. Daha yas 22.
Anladım. O da sizin gibi dusunuyor olabilir. Malum gercekten agur sartlarda ekmeğimizi kazanıyoruz.30-35-40 yaşlarında eli ekmek tutmayan adamlar var. valla çalışmamasını normal karşıladım ben. herkes benim gibi enayi değil 20 yaşında iş hayatına atılacak kadar... siz evlilik istiyorsanız eş adayını gözden geçirmelisiniz
Ailesinden geçinmiyor. Günlük ya da dönemlik işlere giriyor. Günü kurtarıyor yani. O da tatlı geliyo heralde. Dediğiniz gibi yapacağım yüksek ihtimalle.Çalışmaktan korkuyor ifadesini anlamadım..neden korkuyor? Su an çalışmıyorsa ailesinden geciniyirdur bu da hoş bir durum değil.. Insan evleneceği insana güvenmeli. Açık açık sen çalışmayı düşünmüyorsan ayrılalım de ve ayrıl..
Bana kendine besletme planı olduğunu sanmam. Çünkü benden asla böyle bi talebi olmadı. İlerde değişir mi? Kuvvetle muhtemel. Evet sıkıya gelememe neticesi yememe durumlarını tabi daha yumuşak söyledim.Hahaha aklıma bir fıkra geldi hani diyor ya adam " bizim kız da o..... Oldu ama biz sizin kadar güzel anlatamıyoruz "diye bu da o hesap nasılda naif kırmızı oda tadında açıklamış korkuyormus " sıkıya gelemiyorum, yemiyor bir yerim, gelecek planlarimda kendimi sana besletmek var aslında "demiyor da
O kadar yılımı harcamam yaa. Son düzlükteyiz. Son bir çıkış arıyorum. Bulamazsam bitecek.Calisma hirsi yoksa çok da çabalamaya değer görmüyorum. Calismaktan korkuyormuş oh ne guzel ekmek elden su gölden. Sen bekle bacim 1 2 seneye daha bunu yola getiremeyince kendin ayrilirsin zaten.
Güzel bi hayatım var şu an. Batıyo heralde insanevladına.Yav kardeşim bizi uyaran olmadı da şimdi burda bas bas bağırıyoruz. Bu yaşta ne evliliği ya bı 30 u geçin, hayatı yaşayın.
Günlük işler derken ne yapıyor?Şu an 22 yaşında ve tek yaşıyor. Geçimini günlük işlerden sağlıyo. Gelecek için plan yapıyor. Ama asla adım atmiyor. Sadece planda ve sozde. Calismaktan korkuyor yani duzenli bir ise gitmek istemiyor. Devamli ise girmek onu korkutuyor.
evlenilmez. Boşuna gidecek yıllarıma yazık.Çalışmaktan korkan sana koca olmaktan ev gecindirmekten hayli hayli korkar. Boyle bir adamla evlenilir mi gercekten ??
Tecrübesi olan biri olarak benim için fikriniz önemli. Sonu böyle olacağa benziyor malesef. Gorunen koy kilavuz istemez.LÜTFEN ama LÜTFEN böyle adamlardan uzak durun! Tembel, işi olmayan, elinden bir iş gelmeyen, harçlıklarla geçinen adamlardan ne sevgili olur ne koca ne baba olur. Benim geçmişimde olduğu gibi senelerinize mal olurlar, işe girseler de dikiş tutturamazlar. Acınacak, ezik adamlara merhamet etmeyin. Uzak durun, ayrılın.
Biraz olaylara olumlu yaklastigim dogru. Evet erken ve evet evlilik kolay degil. Sadece onun bu sekilde devam etmeyecegini gormek istiyorum.Bende 30lu yaslarinda çalışmayan tembel biri sandım. Daha 22 yaşında o suan daha yolun cok basindaki sende öylesin evlenme düşüncesi için çok erken değil mi? Sadece çalışmakla evlenilseydi ortada bekar kalmazdı. Anlaşılan sen biraz hayata toz pembe bakan arkadaşlarımizdansin arada bir beyaz eşya mağazalarını ve ya mobilya mağazalarını bir gez bakalım o zaman anlarsın işte sadcee çalışmakla evlilik olmayacağını sizin en az bir 5 seneniz daha var kenara atacaksınız da para birikecek oda bu şartlarda ne kdr olur bilmiyorum para biriktirmeye imkansızlasti artık
Öyle yapacağımDaha fazla zaman kaybetmeyin onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?