- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
30-35-40 yaşlarında eli ekmek tutmayan adamlar var. valla çalışmamasını normal karşıladım ben. herkes benim gibi enayi değil 20 yaşında iş hayatına atılacak kadar... siz evlilik istiyorsanız eş adayını gözden geçirmelisiniz
Fobi gibi . İş ve başarısızlık korkusu da denebilir.
Anladığım kadarı ile okumuyor. Okumayan ve 22 yaşında olan biri için çalışma konusu erken bir yaş değil. Bu yaşta iş hayatına adapte olmazsa gelecekte tam anlamıyla avare olma ihtimali vardır.Şu an 22 yaşında ve tek yaşıyor. Geçimini günlük işlerden sağlıyo. Gelecek için plan yapıyor. Ama asla adım atmiyor. Sadece planda ve sozde. Calismaktan korkuyor yani duzenli bir ise gitmek istemiyor. Devamli ise girmek onu korkutuyor.
Hahaha aklıma bir fıkra geldi hani diyor ya adam " bizim kız da o..... Oldu ama biz sizin kadar güzel anlatamıyoruz "diye bu da o hesap nasılda naif kırmızı oda tadında açıklamış korkuyormus " sıkıya gelemiyorum, yemiyor bir yerim, gelecek planlarimda kendimi sana besletmek var aslında "demiyor daŞu an 22 yaşında ve tek yaşıyor. Geçimini günlük işlerden sağlıyo. Gelecek için plan yapıyor. Ama asla adım atmiyor. Sadece planda ve sozde. Calismaktan korkuyor yani duzenli bir ise gitmek istemiyor. Devamli ise girmek onu korkutuyor.
Benden hiç maddi bir destek talep etmedi ve beklentisi olmadı. Manevi olarak evet senin yardımına ve desteğine ihtiyacım var diyor. Zamana değil ama desteğe ihtiyacı olduğunu söylüyor.Sizden destek istiyor mu?
Korkuyorum beni yüreklendir zaman ver diyor mu?
Yoksa yaşım daha 22. Harclikla yasamak tatlı.
Elleme bana kafasında mi?
Ikinci secenekse ayrılmak istiyorum konuşması şart.
Sevgiliniz çalışmaktan korkmuyor tembel iş yapamaz öylelri bulur bir tane köle kendi yatar kadın Bakar öyle birini istiyor... Sevgi karın doyurmuyor canım yaşın küçük toz pembe hayallere dalma evlense bile o çocukta senin dediğine göre çalışqcak kapasite yok
Aöf okuyor ama çalışmasına engel değil. Hani onuda okul bitirmek icin degil oylesine. Ben de aof okuyorum ama hem okulu bitirmek icin hem de normal olarak calisip duruyorum. Aynen öyle normal olarak coktan atilmasi gerekirdi.Yazan herkes evlilik için erken demiş. Bu konuda haklısınız. Ama 22 yaşında okul olmadığına göre geleceği için düzenli bir is hayatına atılması gerekmez mi. Lise biteli 4 sene olmuş okuduysa tabi. Gözümde hiç düzgün biriymiş gibi canlanmadı.
Tesekkur ederim. Iste ben de yillarimi heba etmekten korkuyorum. Elbet unutulur hayatta ne buyuk dertler var insan unutuyor. Ayrilikta elbet unutulur.Ben aynı hatayı yaptım, ona destek olmalıyım dedim bırakamam ayrılamam dedim. Hatta dua ediyordum Allah'a o benden ayrılsın diye ama ayrılmıyordu. Böylelikle 6 buçuk yılımı yedi daha da işe girmemişti en son ayrıldım ondan. Ve bir baktım ki ben aşık değilmişim ona sadece acıdığım için onun yanında duruyormuşum.
Kısacası bizler onların annesi değiliz. Annesi destek olsun. Ve ayrılın her acı unutuluyor
Evet evlilik icin erken kesinlikle. Daha iyi anliyorum. Umarim cok tez zamanda beni kaybetmeden anlar calismasi gerektiginiAma yaşı henüz küçük. Evlenmek için aşırı erken, çalışmak için de tam olgunlaşmamış fikirleri. Bir süre sonra çalışması gerektiğini anlar bence.
ama evlilik için çok erken. Ben 33 yaşındayım. 24-25 yaşındakilerle çalışıyorum hepsi bana üniversite öğrencisi modunda gibi geliyor
Yok uni mezunu degil. Ikimizde aof okuyoruz. Yakasınį bırakacağım gibi gözüküyor malesef.Ünv mezunu değil mi?
Ünv okuduysa daha yeni mezundur ya da değildir...
Lise mezunu diye düşinüyorum, yıllardır çalışmıyor dediğine göre?
Allah askına bırak yakasını cocugun, sen de kendimi donanımlandırmaya bak...
Bu yaşta yok çalışmıyor yok evlenemiyoruz, ben bile bunaldım senden burda
Evet evlilik icin gercekten erken. Evet kendisi son derece tembel. Sonu olmayan seye emek vermek mantiksiz.Evlilik konusu uzun bir süre rafa kaldırılmalı çünkü ikiniz için de çok erken. Erkek arkadaşınızın tembel olduğunu düşünüyorum. 22sinde böyle olan 30unda da böyle olur. Şu an duygularınızın değil mantığınızın ağır basması lazım
Evet evlenmek matiksiz. Okulu olnadigi icin coktan kesfetmesi lazimdiben de sandım 35 yaşlarında da senelerdir çalışmıyor falan. 22 yaşında evlenmek doğru değil zaten. daha ergenlikten yeni çıkmış, kendini keşfedememiş durumda insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?