• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim çalışmıyor. Bu yüzden evlenemiyoruz.

Teşekkür ederim. Çok güzel açıklamışsınız. Bu çalışma beklentim asla bana baksın bu onun görevi gibi değil. Ben de hiç kimsenin birinin tüm sorumluluğunu almasının saçma olduğunu düşünüyorum. Sadece onun kendi sorumluluğunu alabilecek azimde olduğu görmek istiyorum. Devam etmek için bu güvene ihtiyaç duyuyorum. Ama dediğiniz gibi evlilik için çok erken. Hele ki şu an rahat bir hayatım varken kendimi bir heves uğruna zora sokmam mantıksız.

O halde senin istedigin erkek profili, sevgilin degil. Bu yaslarda daha yeni kendini kesf ediyorsun. Kim oldugunu? Hayatindan ne istedigini, beklentilerin.. Ve bunlar hep degisiyor. Geçen seneki düsüncelerin ve bu seneki düsüncelerin bir olmuyor. Ayni sey sevgilin içinde geçerli.

Tavsiyem, herseyi fazla derinden düsünme. Daha 22 yasindasin, zaman kayibi diye bisey yok. Keyif aldigin seyleri yap. Sevgilinden keyif aliyorsan, onun ile devam et. Eger yaptiklari yada yapmadakilari artik seni gerçekten rahatsiz ediyorsa, ayril.

Amaaan balık erkeği her an bunalımda, bunalimsiz insan arıyorsan koç,yay falan bul
Yeminle yıldım devamlı mutsuz devamlı şikayetçi devamlı bunalımda. Ben de aksine kovayım. Sinirime dokunuyor artık.

Flört etmeye devam edin 3,5 sene sonra fikirleriniz değişmezse nişan için adım atarsınız ne bu acele?hayat güzel evlilik her zaman olur doğru insan ve zamanda tabi
Tesekkur ederim. Dediginiz gibi aceleye gerek yok.

bence perspektifiniz çok yanlış. herkesin hayat yolu farklıdır. kimi insan 30larında hala kendini tanımaz kimisi 19-20de daha olgun olur.
onun ne yapması gerektiği ile ilgili bir durum yok.
hayata farklı bakıyorsunuz sevgilinizle.
bu nedenle bence yollarınızı ayırın ve sizin gibi evlilik beklentisi olan, istediğiniz olgunlukta insanlara yönelmeye çalışın.
Aslında illa da evleneyim diye düşünen bir yapım yok. Biraz kendimi yanlış ifade ettim. Ama çok net bir şekilde ifade etmişsiniz. Hayattan beklemtilerimiz ve hayata bakįş acimiz cok farkli ayrilmak mantikli

Kendine değer veriyorsan ayakların vura vura kaç.var çevremde gerçekten çekilecek kahır değil. Ki çalışmasına rağmen karısının parasını yiyen de var çevremde, kıza kazandığı parayı kıyıp harcatmıyor. Erkek ye yüzüne tükürmeye değmez o derece. Sevgi de biter zaten zamanla
Su an boyle bi beklentisi olmasa bile evlenince ayni evin icinde benim kazandigim paradan beklentisi olacak ve bu benim kaldirabilecegim bir durum degil. Haklisiniz

Şaka mı bu. Lütfen ayrıl. Evlenirsen yine calismicak. Sen calisip evi geçindirceksin. Çocuk olursa zaten en son dinlenciye donuceksin. Dalga geçmiyorum. Calismamak için bahane bulan erkekler asla adam olmuyor. Ömür boyu ben bu adamı sırtımda taşırim diyosan buyurun mutlu olun.
Asla öyle demiyorum. Calisacagina inanmazsam asla o yola girmem

E

evlenilmez. Boşuna gidecek yıllarıma yazık.
Zamaninda böyle bir adamin kıyısından döndüm bende hatirladikca şükrediyorum rabbim beni ondan kurtardın diye. Calismaz is beğenmez ailesinden harclik alirdi. Bi baltaya sap olamamis halen. Degismez bunlar yani hayatini karartma

Zamaninda böyle bir adamin kıyısından döndüm bende hatirladikca şükrediyorum rabbim beni ondan kurtardın diye. Calismaz is beğenmez ailesinden harclik alirdi. Bi baltaya sap olamamis halen. Degismez bunlar yani hayatini karartma
Onun da olacagi o. Bi baltaya sap olamayacak

O halde senin istedigin erkek profili, sevgilin degil. Bu yaslarda daha yeni kendini kesf ediyorsun. Kim oldugunu? Hayatindan ne istedigini, beklentilerin.. Ve bunlar hep degisiyor. Geçen seneki düsüncelerin ve bu seneki düsüncelerin bir olmuyor. Ayni sey sevgilin içinde geçerli.

Tavsiyem, herseyi fazla derinden düsünme. Daha 22 yasindasin, zaman kayibi diye bisey yok. Keyif aldigin seyleri yap. Sevgilinden keyif aliyorsan, onun ile devam et. Eger yaptiklari yada yapmadakilari artik seni gerçekten rahatsiz ediyorsa, ayril.
Cok tesekkur ederim. Ne istedigimi dusunecegim ve kesinlikle bu yonde karar verecegim.

Merhaba hanımlar. Kulübe yeni katıldım. Gerçekten kafam o kadar karışık ve çıkar yol bulamıyorum ki en sonunda sizlere danışmaya karar verdim. Uzun süredir bir erkek arkadaşım var. Ama başlıktada belirttiğim gibi malesef çalışmıyor. Bu yüzden de evlenemiyoruz. Yıllardır ben onu bekliyorum ama hâlâ evlilik konusu açılmıyor. Dışardan bakınca ne diyeceğinizi biliyorum ayrıl diyeceksiniz. Ben de düşünüyorum. Ama gerçekten o kadar seviyorum ve kıyamıyorum ki ayrılmaya cesaretim yok. Keşke o ayrılsa demeye başladım artık. Çünkü ben ayrılırsam hep aklımda şüphe olacak. Bırakmasaydım destek olsaydım mutlu olurmuyduk diye. Çünkü ben gerçekten onunla evlenmek istiyorum. İş konusu hariç çok mutlu bir çiftiz gerçekten son derece saygılı ve son derece yumuşak huylu bir insan. İnsanları hayran bırakacak ahlaka sahip. Ama işte çalışmaktan korkuyor. Onun için ne yapabilirim. Destek mi olmalıyım? Nasıl destek olabilirim? Onu evlilik ve çalışma konusunda nasıl cesaretlendirebilirim? Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın.
Ne demek korkuyor ? Asalak mı erkek arkadaşınız anne babasından mı geçiniyor hala onu geçtim daha eli ekmek tutmayan afedersin totosu çalışmayı yemeyen adamı siz niye kendinize koca yapmaya bu kadar heveslisiniz bir ömür çalışmayan eşe bakarsınız artık

şimdi 22 yaş evlilik icin erken olabilir ama gelecegini planlamak bir hedef koymak o hedef icin calisip cabalamak icin hiçte erken bir yaş degil.

ben 22 yasindayken atanmak icin gece gündüz test çözüyordum. esim 22 yasindayken firma firma cv bırakıyordu ingilizce konusmasını ilerletmek için videolar izliyor. ucretli programlara uye oluyordu.

hicte oyle hayati takmayacak boş verecek eve gelip pc oynayacak bir yas degil.

bu yasta umursamazsa 30 una gelince sihirli değnek değmis gibi bir anda umursamaya başlamayacak.

22 yasinda ceo olsun demiyoruz tabi ama biraz gelecek kaygisiyla cabalaması lazım.

çaba yoksa sizinde beklentileriniz cabalasın yönündeyse hic kendinizi yıpratmayın yolları ayırın.

Düşünüyorum da bu yaslarda bizde mi böyleydik acaba :olamaz:
Gerçekten şimdiki gençlerin derdi sadece evlenmek mi? 35 yaşındayım bu gençler yaşındayken tek derdim okulu bitirip iyi bir iş bulmak gezip tozmaktaydı.13-15 yıl geçmiş o yaşların üzerinden bu çocukların derdi başka olmalı, uzaya bir adım daha yaklaşmaları gerekirken bizlerden geriye düşüyorlar. Bunlar ne flört etmeyi ne de yaşlarının tadını çıkarmayı biliyorlar.

Back