- 16 Kasım 2020
- 230
- 126
- 23
- 34
Allah korusun. Ne o bana baksin ne ben ona bakayim. En guzeli yol yakinken herkes kendi yoluna baksinAsk sevgi karin doyurmuyor be canim. Calisip sen bakarsın o zaman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah korusun. Ne o bana baksin ne ben ona bakayim. En guzeli yol yakinken herkes kendi yoluna baksinAsk sevgi karin doyurmuyor be canim. Calisip sen bakarsın o zaman.
Yani tercih senin. Ortada her sey.Allah korusun. Ne o bana baksin ne ben ona bakayim. En guzeli yol yakinken herkes kendi yoluna baksin
Malesef öyleYani tercih senin. Ortada her sey.
Gerçekten ne demek istediğinizi çok iyi anladım. Yani içinden gelmediktem sonra ben ne yaparsam yapayim olmayacak. Icinden gelseydi zaten ben ugrasmak zorunda kalmayacaktim.Çok yakından bi tanıdıgım cocuk ailesinin durumu çok çok iyiydi . Aöf okuyordu tabi sadece okuyor gözüküyordu. Ailesinin evinde tek başına kira yiyerek geçiniyordu ara da da degisik degisik islere giriyordu hep bi bahane ile çıkıyordu . Ve bi kızla tanıştı işsizken cok sevdi hemen evlenmek istedi . Yani kızla tanışır tanışmaz iş arayışınagirdi ,kurs bitirdi , çevresine haber saldı iş icin ki hic ihtiyacı yok calismasa bile gecinir kiralarla ama ne aileden destek aldı ne bisey . 6 ay icinde iş buldu hemen aileleri tanıştırdı ne gerekiyorsa da kendi yaptı . Ailesi de sagolsun ev verdi ama herseyini kendi yaptı. Herkes şok kimse inanmıyordu kendi ailesi bile dogru dürüst yardım etmedi nasılsa sorumlulugu kaldıramaz olmaz bu iş diye. Simdi evinden işine işinden evine aileden yardım sıfır herseyini yapti arabasını da aldı vs. Demem o ki bu işler insanın içinden gelecek
Ve eninde sonunda o ayrilik gerceklesecek. Çok haklisinizParasız Saadet olmaz
Bütün hayatın yükünü yükleneceksin herzaman ve sana tavrı sen beni bilerek evlendin olacak... Allah ömür verirse hayat şuanki sağlığınızda aklınızda devam etmeyecek.. hastalık var adeti var dertleri var... sürekli korkularından dolayı sosyal hayatıysan kaçan biriyle ne kadar devam eder..
Evet evlilik için erken olduğunun ben de farkına vardım. Biraz yanlış yazmışım orayı 3 yıldır beraberiz. Yıllardır yazınca sanki 7-8 sene gibi olmuş22 yasinda gezsin tozsun ya ne evliligi? İs bulsa da evlenilmez ki
Bu arada nasil yillardir birliktesiniz anlamadim,10 yasinda mi tanistiniz?
Ben aynı hatayı yaptım, ona destek olmalıyım dedim bırakamam ayrılamam dedim. Hatta dua ediyordum Allah'a o benden ayrılsın diye ama ayrılmıyordu. Böylelikle 6 buçuk yılımı yedi daha da işe girmemişti en son ayrıldım ondan. Ve bir baktım ki ben aşık değilmişim ona sadece acıdığım için onun yanında duruyormuşum.Merhaba hanımlar. Kulübe yeni katıldım. Gerçekten kafam o kadar karışık ve çıkar yol bulamıyorum ki en sonunda sizlere danışmaya karar verdim. Uzun süredir bir erkek arkadaşım var. Ama başlıktada belirttiğim gibi malesef çalışmıyor. Bu yüzden de evlenemiyoruz. Yıllardır ben onu bekliyorum ama hâlâ evlilik konusu açılmıyor. Dışardan bakınca ne diyeceğinizi biliyorum ayrıl diyeceksiniz. Ben de düşünüyorum. Ama gerçekten o kadar seviyorum ve kıyamıyorum ki ayrılmaya cesaretim yok. Keşke o ayrılsa demeye başladım artık. Çünkü ben ayrılırsam hep aklımda şüphe olacak. Bırakmasaydım destek olsaydım mutlu olurmuyduk diye. Çünkü ben gerçekten onunla evlenmek istiyorum. İş konusu hariç çok mutlu bir çiftiz gerçekten son derece saygılı ve son derece yumuşak huylu bir insan. İnsanları hayran bırakacak ahlaka sahip. Ama işte çalışmaktan korkuyor. Onun için ne yapabilirim. Destek mi olmalıyım? Nasıl destek olabilirim? Onu evlilik ve çalışma konusunda nasıl cesaretlendirebilirim? Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın.
22 yaşında daha. Bu yaşta ne evliliği. Kadın için bile küçük bir yaşken siz erkek arkadaşınızı evliliğe zorluyorsunuz. Sevgilinizden beklentileriniz çok fazlaŞu an 22 yaşında ve tek yaşıyor. Geçimini günlük işlerden sağlıyo. Gelecek için plan yapıyor. Ama asla adım atmiyor. Sadece planda ve sozde. Calismaktan korkuyor yani duzenli bir ise gitmek istemiyor. Devamli ise girmek onu korkutuyor.