Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilim çalışmıyor. Bu yüzden evlenemiyoruz.
- Konu Sahibi Isimsiz20
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çalışmamasası evlenememek işsizlik sevgilinin
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Haziran 2011
- 61.010
- 153.455
- 898
Kesinlikle, şaşıp kalıyorum. Gördüğüm herkesi uyarmaya çalışıyorum ama çevremdekilerde dâhil kâr etmiyo. Teknolojiyi suçlamak istemiyorum ama bu kadar imkân varken de seviyorum ölüyorum diye dolaşmakta çok mantıksız geliyor.Gerçekten şimdiki gençlerin derdi sadece evlenmek mi? 35 yaşındayım bu gençler yaşındayken tek derdim okulu bitirip iyi bir iş bulmak gezip tozmaktaydı.13-15 yıl geçmiş o yaşların üzerinden bu çocukların derdi başka olmalı, uzaya bir adım daha yaklaşmaları gerekirken bizlerden geriye düşüyorlar. Bunlar ne flört etmeyi ne de yaşlarının tadını çıkarmayı biliyorlar.
- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
Fobi gibi . İş ve başarısızlık korkusu da denebilir.
Biz ona özgüvensizlik diyelim ya.
Böyle korkak özgüvensiz insanlara nasıl saygı duyup aşık olabiliyorsunuz şaşırıyorum valla.
P.s. ÇOCUK daha 22 yaşında. İşi olsa da evlenmesin bence zaten.
- 16 Kasım 2020
- 230
- 126
- 23
- 34
Ben calısiyorum. Ama yanlis anlasilmasin henuz tek bir kurus ona yardimda bulunmadim. Calistigimi ailem icin harciyorum.Her şeyden önce siz ekonomik özgürlüğünüzü elde etmeye çalışın derim.
Yarın bigün evlenseniz de tutumunun değişeceğimi sanmıyorum. İşten çıkar durur size guvenir bu sefer deBen calısiyorum. Ama yanlis anlasilmasin henuz tek bir kurus ona yardimda bulunmadim. Calistigimi ailem icin harciyorum.
- 16 Kasım 2020
- 230
- 126
- 23
- 34
Evin içine girince muhahkkak beklentisi olur. Asla calisacagima aklim kesmeden evlilik olayina girmemYarın bigün evlenseniz de tutumunun değişeceğimi sanmıyorum. İşten çıkar durur size guvenir bu sefer de
Benim kardeşim lise bir terk. Okumak istemedi. Ama çocuk 14 yaşından beri hep calisio. Yani çalışan adam yaşı küçük olsa da çalışır. Geleceği olmayan bı adamla vakit dahi kaybetme derimEvlenmicez ama devam da etmeyecegim galiba
- 24 Ekim 2019
- 7.409
- 43.216
- 548
Erkek arkadaşınızın 22 yaşında olduğunu okuduktan sonra konu benim için ciddiyetini kaybetti yani kusura bakmayın da öyle bir yazmışsınız ki, gelmiş 32 yaşına, bir baltaya sap olamamış biri canlandı gözümde.
Heee elbette okumak veya bir meslek edinmek adına birşeyler yapıyor olması gerekirdi.
Çalışmayı sevmeyen insan zor, heleki erkekse çok zor.
Belliki henüz baba parasından memnun. Ve daha da evlenmez. Kaç senedir (!) birliktesiniz bilmem ama gelecekte de çalışmaktan korkacaksa (o da neyse?) bu iş yaş.
Heee elbette okumak veya bir meslek edinmek adına birşeyler yapıyor olması gerekirdi.
Çalışmayı sevmeyen insan zor, heleki erkekse çok zor.
Belliki henüz baba parasından memnun. Ve daha da evlenmez. Kaç senedir (!) birliktesiniz bilmem ama gelecekte de çalışmaktan korkacaksa (o da neyse?) bu iş yaş.
- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
emın ol evlılık okadarda kolay degıl işe yaramaz bır koca. duzene gırmeyen evlılık ve tabi bu evlılıge cocuk eklenecek. gecımsızlık. devam edıp gıdecek sevgi karın doyur muyorMerhaba hanımlar. Kulübe yeni katıldım. Gerçekten kafam o kadar karışık ve çıkar yol bulamıyorum ki en sonunda sizlere danışmaya karar verdim. Uzun süredir bir erkek arkadaşım var. Ama başlıktada belirttiğim gibi malesef çalışmıyor. Bu yüzden de evlenemiyoruz. Yıllardır ben onu bekliyorum ama hâlâ evlilik konusu açılmıyor. Dışardan bakınca ne diyeceğinizi biliyorum ayrıl diyeceksiniz. Ben de düşünüyorum. Ama gerçekten o kadar seviyorum ve kıyamıyorum ki ayrılmaya cesaretim yok. Keşke o ayrılsa demeye başladım artık. Çünkü ben ayrılırsam hep aklımda şüphe olacak. Bırakmasaydım destek olsaydım mutlu olurmuyduk diye. Çünkü ben gerçekten onunla evlenmek istiyorum. İş konusu hariç çok mutlu bir çiftiz gerçekten son derece saygılı ve son derece yumuşak huylu bir insan. İnsanları hayran bırakacak ahlaka sahip. Ama işte çalışmaktan korkuyor. Onun için ne yapabilirim. Destek mi olmalıyım? Nasıl destek olabilirim? Onu evlilik ve çalışma konusunda nasıl cesaretlendirebilirim? Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın.
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 12 Aralık 2018
- 1.428
- 2.034
- 133
- 27 Mart 2015
- 1.385
- 1.850
- 133
- 31
İcralık dosyaları mi var ki çalışmaktan korkuyor paran borca gider diye bence siz onun e-devlet ine çaktırmadan girip bakinŞu an 22 yaşında ve tek yaşıyor. Geçimini günlük işlerden sağlıyo. Gelecek için plan yapıyor. Ama asla adım atmiyor. Sadece planda ve sozde. Calismaktan korkuyor yani duzenli bir ise gitmek istemiyor. Devamli ise girmek onu korkutuyor.
- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Yani hayatım. Bırak böyle adamları. Zaten hayat çok zor çok sıkıntılı. Bir de evleneceğin adam sana maddi manevi bu kadar yük olacaksa neden evlenesin? Mutlu olmak için evlenir insan. Tabi evlenince sıkıntılar olur onlar birlikte aşılır vs. Ama baştan çalışmaktan bile korkan bir insandan uzak dur. Ben eşimle 21 yaşında tanıştım. Birlikte okuduk bitirdik. Okul bittikten sonra bir an önce iş bulabilmek için girdiği depresyonu sana anlatamam. Böylelerinden uzak durHaklısınız. Bizdeki bu adam edeceğim çok seveceğim düzelteceğim merakı yine bizi mahfediyor. Bir özellik varsa vardır yoksa yoktur.
- 15 Temmuz 2019
- 4.226
- 6.707
- 158
22 yaşında bir erkek kolay kolay evlenmek ve sorumluluk almak istemez bence. Kadın da öyle çok sevse de evin sorumlulugunu almak istemeyebilir. Sevgilin de sorumluluk almak istemiyor olabilir. Sürekli çalışırsa senin beklentiye gireceğini de biliyor olabilir. Sen önüne bak şimdilik 22 yaş büyük bir yaş değil. Ama düzenli çalışmayan adamla olmaz ona göre değerlendirmelisin.
- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 133
- 29
- 19 Şubat 2020
- 689
- 802
- 18
- 31
25 yaşında benim iki katım kadar maaş alan adam 3-4 yıl gecmesine ragmen evlilik icin adim atmıyor diye terk etmiştim. Sonra pişman oldu dandik bi yüzük alip geldi ama ben vazgeçmiştim çoktan. Diyeceğim şu ki bazen senin içinde bitiyor her şey. O saatten sonra işler ilerlese de umrunda olmuyor.
Bazen o umut ışığı sönüyor ve sonra yepyeni insanlar çıkıyor karşına.
Bazen o umut ışığı sönüyor ve sonra yepyeni insanlar çıkıyor karşına.
Ayrıl dicem bende ama demeyin kıyamıyorum demişsin sen severken kıyamazken o niye kendine kıyıp çabalamak yerine sana kıyıyor.Merhaba hanımlar. Kulübe yeni katıldım. Gerçekten kafam o kadar karışık ve çıkar yol bulamıyorum ki en sonunda sizlere danışmaya karar verdim. Uzun süredir bir erkek arkadaşım var. Ama başlıktada belirttiğim gibi malesef çalışmıyor. Bu yüzden de evlenemiyoruz. Yıllardır ben onu bekliyorum ama hâlâ evlilik konusu açılmıyor. Dışardan bakınca ne diyeceğinizi biliyorum ayrıl diyeceksiniz. Ben de düşünüyorum. Ama gerçekten o kadar seviyorum ve kıyamıyorum ki ayrılmaya cesaretim yok. Keşke o ayrılsa demeye başladım artık. Çünkü ben ayrılırsam hep aklımda şüphe olacak. Bırakmasaydım destek olsaydım mutlu olurmuyduk diye. Çünkü ben gerçekten onunla evlenmek istiyorum. İş konusu hariç çok mutlu bir çiftiz gerçekten son derece saygılı ve son derece yumuşak huylu bir insan. İnsanları hayran bırakacak ahlaka sahip. Ama işte çalışmaktan korkuyor. Onun için ne yapabilirim. Destek mi olmalıyım? Nasıl destek olabilirim? Onu evlilik ve çalışma konusunda nasıl cesaretlendirebilirim? Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın.
- 21 Kasım 2020
- 13
- 9
- 6
- 33