De yasadiO halde eşim demek ki bana seni kınadım diye sana alınan gül ve ısmarlanan yemeğin beş bin katını yaşatacak.
Çok amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
De yasadiO halde eşim demek ki bana seni kınadım diye sana alınan gül ve ısmarlanan yemeğin beş bin katını yaşatacak.
Çok amin
Yani seni burda nasıl mutlu edelim git kocana söyle yedin be bizi ne istiyorsan onu alsın içimiz şişti ama gülmektensaat takmıyor parfüm kişisel bakım malzemelerine ayakkabı vs ihtiyacı yok en azından havalara uçtu benim hediyemle çok mutlu oldu ben olmadım olmadım olmadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Tabiki de sevmeyebilirsiniz. Herkes aynı şeylerden hoşlanmaz sizde bu şekilde hoşlanıyor olabilirsiniz. Ama şöyle bir durum var ki açtığınız konuda "sizce böyle düşünmekle haksızlık mı yapıyorum abartıyor muyum" diye bir soru yoneltiyorsunuz. Ve herkes kendi fikrini söylüyor haksizsiniz deyince de kızıyorsunuz . Sonrasında gelen cevaplara beddua ediyorsunuz lütfen yapmayın..ben şunu anlatamıyorum herkes aynı olmak aynı düşünmek zorunda değil herkes aynı hediyeden mutluda olmayabilir ben eşimin böyle yapmasına gerçekten ciddi ciddi çok üzüldüm ve mutluda olmadım ben günün sonunda elimde tutup eşimin sevgililer günü hediyesi diyebileceğim birşey tercih ederdim ama uslup çok önemli yazraken insan bile diyemeyeceklerim usluplarına hiç dikkat etmiyor benimle dalga geçenlere Rabbim şu cuma gününde beşbin beterini yaşatsın kul kınadığını görmeden ölmezmiş
usluplu yazsınlar dalga geçmeden alay etmedenTabiki de sevmeyebilirsiniz. Herkes aynı şeylerden hoşlanmaz sizde bu şekilde hoşlanıyor olabilirsiniz. Ama şöyle bir durum var ki açtığınız konuda "sizce böyle düşünmekle haksızlık mı yapıyorum abartıyor muyum" diye bir soru yoneltiyorsunuz. Ve herkes kendi fikrini söylüyor haksizsiniz deyince de kızıyorsunuz . Sonrasında gelen cevaplara beddua ediyorsunuz lütfen yapmayın..
ben söyledikten sonra gereği yok kendi düşüncekti onuYani seni burda nasıl mutlu edelim git kocana söyle yedin be bizi ne istiyorsan onu alsın içimiz şişti ama gülmekten
Buraya bir konu aciyorsaniz malesef ki her türlü yoruma da açık olmanız gerekiyor..Rabbim huzur mutluluk versin İnşallah. Selametleusluplu yazsınlar dalga geçmeden alay etmeden
Kınamadım asla bunu yapmam ama herkesin de bedduası kabul olmaz. Haksız yere edilen beddua sahibine döner hatırlatayım istedim.ayrıca evliliğimi 2. evlilik diye kınayanların Rabbim dilerim daha beterini yaşatsın
amin şükür biri güzel yorum yaptı eleştriye açığım ama hakaret edip dalga geçmek insanı üzüp kırıyorBuraya bir konu aciyorsaniz malesef ki her türlü yoruma da açık olmanız gerekiyor..Rabbim huzur mutluluk versin İnşallah. Selametle
Allah cuma gününde kimin ne olduğunu görüyor diğer konuyla bunu karıştıranda sizdinizKınamadım asla bunu yapmam ama herkesin de bedduası kabul olmaz. Haksız yere edilen beddua sahibine döner hatırlatayım istedim.
Ozaman seneye de buraya yazarsınızben söyledikten sonra gereği yok kendi düşüncekti onu
Siz de dikkat etmediniz ki üslubunuza. Öyle bir yazmışsınız ki siz kibar kibar tartışırken biz gerilmişiz gibi. Evet haklısınız herkes aynı hediyeyi sevmez ama herkesin isteklerimiz doğrultusunda hediye vermesi de beklenemez. Bu hediye olmaz, olsa olsa ısmarlama bir durum olur. Size başta da demiştim yeter ki kapasın çenesini diye hediye alınan bir kadın mı olmak istiyorsunuz diye. Onlara cevap vermek yerine siz kavgayı tercih ettiyseniz ben ne yapıyım şimdi?ben şunu anlatamıyorum herkes aynı olmak aynı düşünmek zorunda değil herkes aynı hediyeden mutluda olmayabilir ben eşimin böyle yapmasına gerçekten ciddi ciddi çok üzüldüm ve mutluda olmadım ben günün sonunda elimde tutup eşimin sevgililer günü hediyesi diyebileceğim birşey tercih ederdim ama uslup çok önemli yazraken insan bile diyemeyeceklerim usluplarına hiç dikkat etmiyor benimle dalga geçenlere Rabbim şu cuma gününde beşbin beterini yaşatsın kul kınadığını görmeden ölmezmiş
durduk yeremi gerildim yazılanlardan haberiniz yok galiba onlar dalga geçsin ben sesimi çıkarmayayım öylemi hem konuyu kayanana konusuylada karıştıranlardan biride sizsinizSiz de dikkat etmediniz ki üslubunuza. Öyle bir yazmışsınız ki siz kibar kibar tartışırken biz gerilmişiz gibi. Evet haklısınız herkes aynı hediyeyi sevmez ama herkesin isteklerimiz doğrultusunda hediye vermesi de beklenemez. Bu hediye olmaz, olsa olsa ısmarlama bir durum olur. Size başta da demiştim yeter ki kapasın çenesini diye hediye alınan bir kadın mı olmak istiyorsunuz diye. Onlara cevap vermek yerine siz kavgayı tercih ettiyseniz ben ne yapıyım şimdi?
Hala aynı terane. Buket olsa çöpe gitmeyecek miydi? Ama yok buket daha pahalı değil mi?basite kaçmış yemek gül pasta mum her kadın sever değilmi her kadın sevmez ben sevmiyorum hem tek gül buket bile değil
Karıştırdım doğru sizin kompleksli olduğunuzu anlatabilmek için. Siz ikinci evliliğiniz olmasıyla dalga geçtiğimi söylemişsiniz. Ben sizin ilk evliliğiniz sanarak yazdım hatta o yorumu. Düzgünce okusaydınız bilirdiniz. Allah gerçekten biliyor içimi. Beddua umarım size dönmez.Allah cuma gününde kimin ne olduğunu görüyor diğer konuyla bunu karıştıranda sizdiniz
Tamam.durduk yeremi gerildim yazılanlardan haberiniz yok galiba onlar dalga geçsin ben sesimi çıkarmayayım öylemi hem konuyu kayanana konusuylada karıştıranlardan biride sizsiniz
benim 2. evliliğim olduğumu kim söyledi tek gül basit eve boş gitmemek içinHala aynı terane. Buket olsa çöpe gitmeyecek miydi? Ama yok buket daha pahalı değil mi?
Karıştırdım doğru sizin kompleksli olduğunuzu anlatabilmek için. Siz ikinci evliliğiniz olmasıyla dalga geçtiğimi söylemişsiniz. Ben sizin ilk evliliğiniz sanarak yazdım hatta o yorumu. Düzgünce okusaydınız bilirdiniz. Allah gerçekten biliyor içimi. Beddua umarım size dönmez.
benim 2. evliliğim olduğumu kim söyledi tek gül basit eve boş gitmemek için
Siz söylediniz?ayrıca evliliğimi 2. evlilik diye kınayanların Rabbim dilerim daha beterini yaşatsın
2. eşiymiş diye yazmışsınızSiz söylediniz?