karşı taraf büyük ihtimalle bir süre olayına inanmıyor. Gittiğinde geri gelmeyeceğinizi düsünüyorlar.
Sen bastan gtmeyi göze almıssın bu bile cok büyük fedakarlık baslı basına inan...alıstığın yerden cevreden kopmak cok zor
bende kopamadğım icin gidemedim aynen karsı taraf olmazsa olmasına getirdi
toplumumuzdaki yaygın anlayıs erkek cocuk illa yanında olacak maalesef...anne babasını terk etmek olarak yansıtıp onlarında duygularına hitap ediyorlar..yaslanıcaz kim bakıcak vs vs gibi..durumuna üzüldümAllah yardımcın olsun
tam olarak ne düsünüyor kendisi?ailesi istemiyor diye bende gelemem mi diyor simdi?
sanırım kendini sucluyor biraz..ailesini de ikna edemiyorsa ne yapacağını bilemiyordur...öyle canım seni seviyorsa gelir zzaten gelmezse gözden cıkarmaya karar verdiyse ben söyle düsünürüm bir sorunda bunu yapıyorsa ileride aile olduğumuzda bir çok sorunla karsılasabiliriz hemen vazgececek miydi?o yuzden üzme kendini.
biz bayanlar güvenebileceğimiz birinde huzuru buluruz ama keske böyle günlerce aramamzlık yapmasaymıs..kendisi de pisman olur büyük ihtimalle.
bencede kesinlikle arama..yasadıklarını az cok anlayabiliyorum zor ama arama..
İnşallah canım onu kaybetmeyi hiç istemiyorum ama elimden geleni yaptım ben hatta fazlasını yaptımÇok badireler atlattık sonunda mutlu olacaktık yine bir engel ama çok sert bu ....
canım bana kızabilirsin belki ama uzak bi şehre gitme derim ben erkekler sen kadar tanıyorum desende evlenmeden tanımıyorsun sonra pişman olma bu kadar aksilik olmuşssa vardır bi hayır kendini bu kadar üzme su akar yolunu bulur hayırlısını dile
Sen sessiz kal, ailenide dinle!
emin ol, o oglan seni seviyorsa gelcek!
gidersen hayatin kayar şimdiden belli!
Soruna gelirse, evet! Neden ayrılmanıza bağlı:) Buda yeterli, şimdiden emri bakiler.. Hey Allahım nedir bu büyüklerden çektiğimiz?
sen bir süre sessiz kal, gör sen kazançlı çıkacaksın!
Ne kadar dogru..canım bana kızabilirsin belki ama uzak bi şehre gitme derim ben erkekler sen kadar tanıyorum desende evlenmeden tanımıyorsun sonra pişman olma bu kadar aksilik olmuşssa vardır bi hayır kendini bu kadar üzme su akar yolunu bulur hayırlısını dile
Cok dogru, eşimle sevgili iken ona cok derdim, teyoride değil bunu pratikte göster:)İnşallah canım...Anlık galeyana gelip bir şeyler yazmamın hiç bir faydası olmadığı gibi daha da değerimi düşürecek kendimden kaybetmek istemiyorum artık...Onun da beni sevdiğini biliyorum ama ne kadar seviyormuş göreceğiz dilde söylemesi kolay...
Cok dogru, eşimle sevgili iken ona cok derdim, teyoride değil bunu pratikte göster:)
Ne kadar dogru..
benimde cok uzun uzun bir ilişkiden sonra, 5 ay bir evlilikden sonra , acaba yanılmış olabilirmiyim diye sorarım,
degişirmi acaba falan:) ne garip, galiba kadınlar bir birine, erkeklerde gercekden bir birine benziyor....
hersey yolunda giderken boyle bi sorun,ne kadr kotu ya,uzuldum.
ama saglam bir imtihan bu, boylece seni ne kadr sevdigini goruceksin,aynen dedigin gibi.
canim noldu? ne karari verdi sevgilin?