Canım inşallah olmazsınız biz gibiBiz de öyle düşünüyorduk ama şu an işler öyle karışık ki en ideali o yüzden benim olduğum yere gelmesi en azından denemesini istedik yoksa başka yollar deneyecektik ama babası bunu bile istemiyor
İç güveysini ben mi yanlış biliyorum bu adamcağız mı anlamadım.:44:
Bana göre iç güveysi gelinin şehrine gitmekle olunmaz.
İçgüveysi gelinin ailesiyle aynı evde yaşayana denir benim bildiğim.
Torunlarını her istediğinde gelip görebilir.
Doğmamış çocuğa don biçtik gene
Sorun aşılmayacak sorun değil gibi geldi bana.
Sadece senin değil artık sevgilinin çabalaması gerek.
Ailesini bir şekilde ikna etmeli.
Dile kolay 6yıllık bir ilişki var ortada.
Buarada konu başlığını hiç yakıştıramadım sana.
Hemen pes etmişsin bile.
Severek ayrılınır mı değil bu kadar severken ayrılmamız reva değil olmalıydı.
aslında çok saçma bi sorun gibi geldi bana. bu aileleri anlamıyorum ne istiyolar bırakın çocuklarınız mutlu olsun yaa[/QUOTE
Saçma ki ne saçma biz mutluyuz onları da mutlu etmeye uğraşıyoruz ama adam çocuğum şimdi ağlasın sonra ağlayacağına diyor ne sanıyorsa bizi
Offff üzüldüm canım sanki bize olmuş gibi..Bence daha sağlam durmalısınız ama madem bir tarafı seçince diğeri kırılıyor iki tarafın olmadığı yer dicem.. babası da abartmış yani ne demek iç güveysi sanki ailenin evinde mi yaşayacaksınız kendi eviniz olacak..sonra nere isterseniz gidersiniz..bence dua okuyun canımm en güzeli allahtan istemek,bir çıkar yol bulunur inşallah ben de dua edicem sizin için..
Öyle mutlu olurum ki canım benim çook sağol...Rabbim sizi böyle sıkıntılardan muhafaza eylesin...
zaten sizin ne haddinize ki istediğiniz kişi ile evlenmek aile ne uygun görürse o bu mantık o kadar çok ailede var ki. Babası hiç mi düşünmüyor elin kızını kaç yıldır oyalıyoruz herkesin bir onuru gururu var diye. Sevgiliniz için zor bir durum ne kadar severse sevsin aileyi karşına almak çok başka bir durum. İnş atlatırsınız da yakında tüm engellere rağmen düğünümüz diye başlık açarsın
Öyle canım bizim onlardan tek beklentimiz işte bu dediğin mesele oyalama meselesini senin gibi bize yansıtsalardı bi adım gelmiş olacaklardı.Duaların için çok sağol öyle ihtiyacımız var ki...
Gelmek istiyor ama ailesinin de en azından rıza göstermesi gerektiğini düşünüyoruz ikimiz de, yoksa ileride bize daha büyük sıkıntı olabilir bu durumVicdanı el vermiyor...