e ne yani ailesi rıza vermezse sizden ayrılacakmısonuçta evlenip yuva kurucaksınız ne istediğini bilmiyormu ailesine bi mecburiyetimi var tabiki rızaları olsa iyi ama ya olmazsa şimdiden kendi karalarını veremiyorsa işiniz zor
Bunda vicdan yapılacak bir durum yok masumca hayatınızı kurmaya çalışıyorsunuz eğer gerçekten sizinle olmak istiyorsa vicdanı bir kenara bıraksın çünkü yapılmaması gereken ya da kötü bir şey yapmıyorsunuz sonuçta. O ailesine vidan yaparken sizin durumunuzun için de vidan yapıyor mu peki ? Bu kız kaç yıldır benimle bugünlerin hayalini kuruyor ailesine kaşı mahcup bunlar için de vidan yapsa ya.
aşkından ölsen aileni karşına alırsın almazsan pişman olursun zaten hep içinde kalır aileni suçlarsın ömür boyu. şahsen ben alırdım oda alırdı zaten başlarda aldık bilesora kabullendiler 7 senem geçmiş vazgeçmek kolay değil öyle mağlesef nişanlıyız şimdi evlilik telaşı var inş. seninde düzelir en kısa zamanda canım
Bir mecburiyeti yok ama ailesiyle bu zamana kadar sorun yaşamış birisi de değil ki ipleri koparamıyor...Aslında konu evlilik olunca rızasız çok sıkıntı yaşarız ahları tutar diye korkuyor..
Biraz baskı yap canım.
bence de biraz baskı yap söyle ya ben 6 senemi vermişim sana ailen istemiyor diye sevdiğimiz istediğimiz halde ayrılıcazmı de. kimseyede yük olmuyosunuz işiniz gücünüz var boşverin başkalarının isteklerini, hayat kısa!
nekadar küçük şeyler buyutulmuş severek ayrılmak lafına keısnlıkle ınanmıyorum ınsan ancak sevdiği ölürse severek ayrılmış onun dışında hiç bişi engel olamaz sevgıye ailelerıde anlamıyorum alsınlar komşularının kızını yada oğlunu hep beraber yaşasınlar ama evlatları mutlumu mutsuzmu düşünmesıler ya yılda bır defa gelsınler ama o gun bayram gıbı geçsin bunu düşünseya bu analar babalar sürekli yanlarında tutup didişmek daha fazla işlerine geliyor (inşallah yaşlanınca bu düşüncelerim değişmez ) :))))))
Çok bencillik yapıyorlar buna kızıyorum.Bir baba bu kadar kendini düşünmemeli...Zaten sorun çıkartacaksam ben diplerinde olsam da gün yüzü göstermem.Ne evime gelebilir ne torununu görebilir..
ewt aynen bende böyle düşünüyorum ama malasef ınsanlar yaşlandıkça katılaşıyor düşünceleri saçma bile olsa evlatlar yapmazsa bunu saygısızlık olarak görüyor bence sevgilinde bıtıyor iş senden başkasıyla mutlu olamıycanı onlara anlatsın
Arkadaşlar çok ama çok mutsuzum
Ailem daha fazla onu beklememi istemiyor kendini de alçaltma diyor ki sürekli uüraşıyorum olsun diye bi taraftan.Şu an işlerim öyle yolunda ki her şeyi elinin tersiyle bırakıp gitmene değecekler mi diyor ki değmeyeceklerini kıymet bilmediklerini gösterdiler..
Çok doğru :) işin bu boyutunu düşünmemişlerÇok bencillik yapıyorlar buna kızıyorum.Bir baba bu kadar kendini düşünmemeli...Zaten sorun çıkartacaksam ben diplerinde olsam da gün yüzü göstermem.Ne evime gelebilir ne torununu görebilir..
Eğer gerçekten ikinizde birbirinizi seviyorsanız sıkıca tutun birbirinizi. Severek ayrılma yoktur. Valla bu kelimeye hiç inanmam, Birisi de bırakıyosa eğer çok sevmediğindendir. Sevgi cesaret, emek ister.
Sonuna kadar deneyin ailelerle orta yol bulmayı, üzmeyin bu süreçte birbirinizi, destek olun. Siz bu kararlılıkta olduğunuz sürece ailelerde yola gelecektir.
Yolunuz açık olsun.
bence iki tarafın da olmadığı başka bir şehre gidip yaşayın..sen atamanı oraya aldırısın,sevgilin de aynı şehirde iş bulur..iki taraftan da ayrı mutlu olursunuz.zaten kv kp yaşadığı şehre gidersen,bu efer de eşimin ailesinden bıktım diye topik açacaksın emin ol..evlenmeden bu kadra karışanlar evlendikten sonra nasıl olur allah bilir..