- 24 Ocak 2013
- 530
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım çok zor bi durum seviyorum emek harcadım, o yüzden böyle bir sebeple ayrılmak istemiyorum...Çünkü birbirimize güveniyoruz,sadakat var sevgi var uyum var bu kadar yıldan sonra niye bitsin diyor insan konduramıyor...O da benim üzzülmemi beklememi istemiyor yeniden konuşmaya başladık ama adam akıllı konuşmamız lazım...Uzak yer bu durumlarda çok zor oluyor ya tartışıyorsun halledemiyorsun yüz yüze
Aynen canım.. Bilirim o durumları bizde ayrı şehirlerdeyiz.. Tartışma anında yada birbirimize ihtiyacımız oldugunda hemen ulaşamıyoruz cok zor oluyo uzaklık ama artık ailelerinde mantıklı düşünüp bencillik yapmamaları lazım.. Üzülmeni istermi ailen ? İstemez.. O yüzden annenle veya babanla ciddi ciddi konuş bu durumu sonuçta kaç yaşına geldin.. Artık yeni bi düzen kurman lazım.. İstediğin yerde, mutlu olduğun yerde..
sevginize sahip çıkın arkadaşım. bu ayrılmak için geçerli bir sebep değil bence. aileni bırakıp gitme. o da ailesini silmesin ama ikna etsn. babası kendini düşünüyor, oğlunu değil görüldüğü üzere.
anne babanın bedduası da haksızken tutmuyormuş. bu durumda haklılar mı ki?
Canım zaten evladını gerçekten düşünen bir insan en azından oğlunu bu durumlara düşürmez,erkeklik gururuyla oynatmazdı. Zaten oğlu tutup da öylesine birini gelin getiriyor da değil, kendi bulduklarını da gördük...Herkesin çocuğu var , herkes ister evladım yanımda olsun ama mutlu olması en önemlisi...O yanı başında kahrolurken nasıl mutlu olur bir anne baba...Desem ki çocukları çok büyük bir yanlışta uygun olmayan bir evlilik yapıyor amennah, ama uzaktan yakından bizim öyle bir sorunumuz yok yani
Canım benim ailem zaten artık bana bıraktı, ama karşı tarafın ailesinden gelelim bi konuşalım çocuklar için hangisi uygunsa ona birlikte karar verelim gibi bir adım atılmayınca ben de ailem de fedakarlık yapmak istemiyoruz artık.Zaten erkek arkadaşım da talep etmedi böyle birşey olan bitenin o da farkında...Biz yai bu meseleyi yüz yüze görüşemek istedik ama tenezzül etmediler o yüzden sinirlendik,üzüldük...
bir gelisme var mı fiti?