- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
- Konu Sahibi VanessaRinki
gittimi ki?gittiyse geri dönebilecekmi ki?kafamda gene deli sorularAblası o adda gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gittimi ki?gittiyse geri dönebilecekmi ki?kafamda gene deli sorularAblası o adda gitti
Şu tel gıbı olan mı yoksa ıpli mi
Tel gibi olandanŞu tel gıbı olan mı yoksa ıpli mi
Cherymm boyle biri bence yokDaha 20 yaşındaymışsın. İnşallah gitmemişsindir o eve. Bi kafe yerine neden ev bi erkek için bu normal olabilir malum sebeblerden ama sen neden kabul ettin. İlk buluşma madem oturup bi çay kahve içseydiniz bir iki kelam etseydiniz bi kaç saatte insan insanı tanıyamaz ama en azından halini hareketini öğrenirdiniz. Bi büyüğün olarak eleştirmek için yazmadım ama ta gece 4 de girmişsin başkada uğramamışsın senin adına endişelenmeye başladım tekrar söylüyorum inşallah gitmemişindir
Ya bıyık için olandan diyorsunuz. Ben de vücut için kolay kıl alma aparatı sandım yeni bir şey mi çıkmış dedim. Kendi kendime dedim tabi.Tel gibi olandan
Ahh keske oyle bır icat cıksa demiYa bıyık için olandan diyorsunuz. Ben de vücut için kolay kıl alma aparatı sandım yeni bir şey mi çıkmış dedim. Kendi kendime dedim tabi.
O zaman demek ki o başka bir genç kızımızmış.Hayır ya o çocuk bdv halkının ortak fantezisi gibi bir şey, her konunun altından çıkıyor mutlaka
Vanessa bana çocuğun Sabancı'da okuduğunu söylemişti. Can Aslantuğ Koç üniversitesinde okuyor.
Bu beni üzer menekşemCherymm boyle biri bence yok
acısız kıl alan bir cihaz çıksa yeminlen 500 takside bile alırımYa bıyık için olandan diyorsunuz. Ben de vücut için kolay kıl alma aparatı sandım yeni bir şey mi çıkmış dedim. Kendi kendime dedim tabi.
Keskeeee.Ahh keske oyle bır icat cıksa demi
Evde lazer epilasyon yüz yılın buluşu benceYa bıyık için olandan diyorsunuz. Ben de vücut için kolay kıl alma aparatı sandım yeni bir şey mi çıkmış dedim. Kendi kendime dedim tabi.
Sade biyik degil ama tüm yüzü alabilirsin vucut için henüz öyle bir alet yogg malesef agdaya devamYa bıyık için olandan diyorsunuz. Ben de vücut için kolay kıl alma aparatı sandım yeni bir şey mi çıkmış dedim. Kendi kendime dedim tabi.
Ben de ben de. Hem acısız hem hızlı alsın ama.acısız kıl alan bir cihaz çıksa yeminlen 500 takside bile alırım
Philips lumea 5. Seviyede yapıyorum bacak kol yüz göbek acımıyor ama kuku biraz yanıyoracısız kıl alan bir cihaz çıksa yeminlen 500 takside bile alırım
Onun için çok çelişkili yorumlar okuyup karar veremedim ya. İse yarıyor mu gerçekten?Evde lazer epilasyon yüz yılın buluşu bence
bir daha da çıkmasalarBen de ben de. Hem acısız hem hızlı alsın ama.
Rüya mı görüyorum beni bir dürtsene desek birbirimize.bir daha da çıkmasalar
İcimden bir his hepsinin hayal ürünü olduğunu söylüyorgittimi ki?gittiyse geri dönebilecekmi ki?kafamda gene deli sorular