Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyat araştırması yapayım o zaman. Canıma tak etti artık bu ağda derdi. Teşekkürler.
Ay araştırırken Trendyol'da inface diye bir şey göreceksin sakıınn bakma :KK70: Bana zamanında xiaomi diye kakaladılar onu. Sonradan çok şikayet gelince ismini değiştirdi trendyol, 800 liram boşa gitti. Hiçbir şeye yaramadı.

Kondomsuz ilişki yaşama hastalık bulaşır hamile kalırsın felan bu en iyisi ihtimal olacak şey tabi ..diğerleri daha fena organlarini alabilirler, psikopat bir tarikat mensubu olup sana işkence yapabilirler, sadist duyguları olan bir sapik olabilir vs vs . gittiğini bir yakınına şöyle adresini at ...ve buluştuğun Adana'da bubu belirt çok yakın arkadaşımda bu semti biliyormuş onada adresi söyledim diyelaf arasında dersin ...bari öldürmek niyeti varsa belki vazgeçer.

Nie siyah kil istiyon baci tam bir dert kil alma aparati aldim ilk denemede pötür pötür oldu daha sonra ki denememde olmadi tavsiye ederim hem hızlı hem kolay ama aciiii
Çünkü siyah kıl lazere de iğneli epilasyona da güzel tepki verir genelde sarıda ise bir yerde gelip tıkanıyor. Uzun sarı olmasi kötü kısa olsa yine iyi çene kısmı uzunumsu. Bende de var bir aparat pilli ama aynen dediğin gibi yapıyor beni de o. Vanessanin tüyünden nerelere geldik:)

Ayy aklıma geldi üniversitedeyken oda arkadaşımız böyle internetten biriyle tanışıp buluşmaya gitmişti başka şehire. Bütün gün haber alamamıştık. Akşam geç saat geldi.Meraktan perişan olmuştuk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X