Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bdv de rastladığım en garip olaylardan biri. Adam zengin babası ünlü sadece nette konuşulmuş konu sahibinin sadece kafasını görmüş kilolar itinayla saklanmış. O kadar iyi üniv. Tede okuyan çevresi olan çocuk nette aşk arıyor. Kızımız 30 kilo verince buluşacaktı ama kilolar verilemedi. Kaş bıyık alınıyor . Ayrı şehirlerdelerdi kız oraya gidince nerede kalacak?habersiz mi gidecek? Ya adres yanlışsa. Ya oğlan o evde bahçıvansa😅😂🤣devrelerim yandı yeminle
Aaaa bu sevgilisi ünlü olan kızmı baya araştırmalar yapmistik
Omu hazaarr ondan yaptı ağdayı haaa anladim

Son düzenleme:
dün münevveri öldüren caninin ailesinin, öldürüldüğü koltukta kahkaha atan fotoları olay oldu.
birkaç sene sonra benzer haberlere konu olmayın.
O konuyla ilgili çok ilginç teoriler var ya, aile ayin falan yapmış deniliyor. Normalde hiç inanmam bu tarz şeylere ama bilemedim. Katilin ölmediğini de düşünüyor insanlar.

Bdv de rastladığım en garip olaylardan biri. Adam zengin babası ünlü sadece nette konuşulmuş konu sahibinin sadece kafasını görmüş kilolar itinayla saklanmış. O kadar iyi üniv. Tede okuyan çevresi olan çocuk nette aşk arıyor. Kızımız 30 kilo verince buluşacaktı ama kilolar verilemedi. Kaş bıyık alınıyor . Ayrı şehirlerdelerdi kız oraya gidince nerede kalacak?habersiz mi gidecek? Ya adres yanlışsa. Ya oğlan o evde bahçıvansa😅😂🤣devrelerim yandı yeminle
Yok yok 🤣🤣

Konu sahibinden bir haber var mı? Tacize uğramamış, mafya eline düşmemiş ve de tek böbrekli olarak bulunmamıştır umarım. Yahu gündüzler, cafeler, kalabalık parklar, vs ler çuvala mı girdi ki gecenin bir vakti tanımadığınız insanın evine gidiyorsunuz. Bir de bıyık alıp! Bir elimde cımbız bir elimde ayna umurumda mı ki bu dünya sözü bu durumlar için söylenmedi. Biliyorsunuzdur di mi 😱 Evet evet biliyor sunuzdur.... Di miiiii? :KK64:

Bu söz konusu ünlü flört Mehmet Aslantuğ'un oğlu değil miydi ya? Öyle bulmuşlardı sanki. Başka bir üye miydi o? 🤔
Hayır ya o çocuk bdv halkının ortak fantezisi gibi bir şey, her konunun altından çıkıyor mutlaka :KK70:

Vanessa bana çocuğun Sabancı'da okuduğunu söylemişti. Can Aslantuğ Koç üniversitesinde okuyor.

O konuyla ilgili çok ilginç teoriler var ya, aile ayin falan yapmış deniliyor. Normalde hiç inanmam bu tarz şeylere ama bilemedim. Katilin ölmediğini de düşünüyor insanlar.
ben de inanmayanlardanım.yurtdışında gözden uzakta yaşadığını düşünüyorum estetik bile olmuş olabilir tanınmamak için

Bu arada ben de saldım ama benim kıllar sarı ya. Yuzumdekiler de sarı hep siyah olsun isterim. Onun dışında kıl salınır 7/24 kilsiz gezelim gibi iddiam yok hatta bunu kadınlara saldırı görürüm ama bıyık çok dikkat çekiyor ya hele makyaj vs yapıldıysa.
Nie siyah kil istiyon baci tam bir dert kil alma aparati aldim ilk denemede pötür pötür oldu daha sonra ki denememde olmadi tavsiye ederim hem hızlı hem kolay ama aciiii

kızlar ben artık dayanamıyorum.
dün kavga ettik bana ev adresini atmıştı zaten.
ama ben bekleyemiyorum
dış görünüş yüzünden yüzleşmekten korkuyorum.
bana ne önerirsiniz acaba?
şu an gece 2.30 ben kaş bıyık alıyorum
Daha 20 yaşındaymışsın. İnşallah gitmemişsindir o eve. Bi kafe yerine neden ev bi erkek için bu normal olabilir malum sebeblerden ama sen neden kabul ettin. İlk buluşma madem oturup bi çay kahve içseydiniz bir iki kelam etseydiniz bi kaç saatte insan insanı tanıyamaz ama en azından halini hareketini öğrenirdiniz. Bi büyüğün olarak eleştirmek için yazmadım ama ta gece 4 de girmişsin başkada uğramamışsın senin adına endişelenmeye başladım tekrar söylüyorum inşallah gitmemişindir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X