- 27 Mart 2019
- 29.131
- 104.314
- Konu Sahibi VanessaRinki
Hahhaha menekşem benimkileri hiç sorma benimkiler iyiden kül olduBizim bugune kdr aldığımız kaş bıyık boşa gitti desenize kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahhaha menekşem benimkileri hiç sorma benimkiler iyiden kül olduBizim bugune kdr aldığımız kaş bıyık boşa gitti desenize kızlar
Aaaa bu sevgilisi ünlü olan kızmı baya araştırmalar yapmistikBdv de rastladığım en garip olaylardan biri. Adam zengin babası ünlü sadece nette konuşulmuş konu sahibinin sadece kafasını görmüş kilolar itinayla saklanmış. O kadar iyi üniv. Tede okuyan çevresi olan çocuk nette aşk arıyor. Kızımız 30 kilo verince buluşacaktı ama kilolar verilemedi. Kaş bıyık alınıyor . Ayrı şehirlerdelerdi kız oraya gidince nerede kalacak?habersiz mi gidecek? Ya adres yanlışsa. Ya oğlan o evde bahçıvansadevrelerim yandı yeminle
evet o zayıflayıp ağustosta buluşacaktı ama aşkı depreşmiş baksanaAaaa bu sevgilisi ünlü olan kızmı baya araştırmalar yapmistik
Omu hazaarr ondan yaptı ağdayı haaa anladim
Ne oldu acaba ağda sonrası nemlendirici surseydi barievet o zayıflayıp ağustosta buluşacaktı ama aşkı depreşmiş baksana
saat 04.27 sabaha karşı.vanessamm kuzum sen iyimisinn?bu saatte ne ağdası?kızlar aşırı uykum geldi
ağda da yaptım biraz da
sabaha çok eksiğim var
ama ne yapalım yan,
ben o oğlanın intihar ettiğine de inanmıyorum da neyseeeeebenim bir arkadaşımın akrabasıydı çok etkilendik biz de.
ama işte günün sonunda para ve güç kazandı.
O konuyla ilgili çok ilginç teoriler var ya, aile ayin falan yapmış deniliyor. Normalde hiç inanmam bu tarz şeylere ama bilemedim. Katilin ölmediğini de düşünüyor insanlar.dün münevveri öldüren caninin ailesinin, öldürüldüğü koltukta kahkaha atan fotoları olay oldu.
birkaç sene sonra benzer haberlere konu olmayın.
Yok yokBdv de rastladığım en garip olaylardan biri. Adam zengin babası ünlü sadece nette konuşulmuş konu sahibinin sadece kafasını görmüş kilolar itinayla saklanmış. O kadar iyi üniv. Tede okuyan çevresi olan çocuk nette aşk arıyor. Kızımız 30 kilo verince buluşacaktı ama kilolar verilemedi. Kaş bıyık alınıyor . Ayrı şehirlerdelerdi kız oraya gidince nerede kalacak?habersiz mi gidecek? Ya adres yanlışsa. Ya oğlan o evde bahçıvansadevrelerim yandı yeminle
Ablası o adda gittivanessa hu huuuuuuuu
Hayır ya o çocuk bdv halkının ortak fantezisi gibi bir şey, her konunun altından çıkıyor mutlakaBu söz konusu ünlü flört Mehmet Aslantuğ'un oğlu değil miydi ya? Öyle bulmuşlardı sanki. Başka bir üye miydi o?
ben de inanmayanlardanım.yurtdışında gözden uzakta yaşadığını düşünüyorum estetik bile olmuş olabilir tanınmamak içinO konuyla ilgili çok ilginç teoriler var ya, aile ayin falan yapmış deniliyor. Normalde hiç inanmam bu tarz şeylere ama bilemedim. Katilin ölmediğini de düşünüyor insanlar.
Nie siyah kil istiyon baci tam bir dert kil alma aparati aldim ilk denemede pötür pötür oldu daha sonra ki denememde olmadi tavsiye ederim hem hızlı hem kolay ama aciiiiBu arada ben de saldım ama benim kıllar sarı ya. Yuzumdekiler de sarı hep siyah olsun isterim. Onun dışında kıl salınır 7/24 kilsiz gezelim gibi iddiam yok hatta bunu kadınlara saldırı görürüm ama bıyık çok dikkat çekiyor ya hele makyaj vs yapıldıysa.
kıl alma aparatı mı var?Nie siyah kil istiyon baci tam bir dert kil alma aparati aldim ilk denemede pötür pötür oldu daha sonra ki denememde olmadi tavsiye ederim hem hızlı hem kolay ama aciiii
Daha 20 yaşındaymışsın. İnşallah gitmemişsindir o eve. Bi kafe yerine neden ev bi erkek için bu normal olabilir malum sebeblerden ama sen neden kabul ettin. İlk buluşma madem oturup bi çay kahve içseydiniz bir iki kelam etseydiniz bi kaç saatte insan insanı tanıyamaz ama en azından halini hareketini öğrenirdiniz. Bi büyüğün olarak eleştirmek için yazmadım ama ta gece 4 de girmişsin başkada uğramamışsın senin adına endişelenmeye başladım tekrar söylüyorum inşallah gitmemişindirkızlar ben artık dayanamıyorum.
dün kavga ettik bana ev adresini atmıştı zaten.
ama ben bekleyemiyorum
dış görünüş yüzünden yüzleşmekten korkuyorum.
bana ne önerirsiniz acaba?
şu an gece 2.30 ben kaş bıyık alıyorum
Evetkıl alma aparatı mı var?