- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 35
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
pala bıyığı değil yüreğidir dediler???Buluşacağım diye Gece 2.30’ta kaş bıyık alıyorsan normalde nasıl dolaşıyorsun? Pala Remzi gibi mi?
Başıma bir iş gelirse bari temiz olayim hazirligi heralde bu.kızlar aşırı uykum geldi
ağda da yaptım biraz da
sabaha çok eksiğim var
ama ne yapalım yan,
Böbreklerinin varligina dayanamiyor muhtemelen, bi aldirip gelecek heraldeNeye dayanamadığıni anlayan var mı
kızlar aşırı uykum geldi
ağda da yaptım biraz da
sabaha çok eksiğim var
ama ne yapalım yan,
Ben pandemi başlamadan önce gitmiştim o gün bugün gitmiyorum. Ama özledimKac kiloya düstün? Niye kavga ettiniz? Biyiklari niye kuaforde aldirmiyosun?
Ahajja uyuya mı kaldın çen? Cümleyi de bitirememiş.kızlar aşırı uykum geldi
ağda da yaptım biraz da
sabaha çok eksiğim var
ama ne yapalım yan,
Fotoğrafı bende gördüm ve çok üzüldüm o kız benden 1 yaş büyüktü başına o olay gelince ve günlerce etksiinde kalmıştım daha lise sonda idim ... Ne bileyim bu insanlar ne kadar vicdansız cani . Çok üzgünümdün münevveri öldüren caninin ailesinin, öldürüldüğü koltukta kahkaha atan fotoları olay oldu.
birkaç sene sonra benzer haberlere konu olmayın.
Fotoğrafı bende gördüm ve çok üzüldüm o kız benden 1 yaş büyüktü başına o olay gelince ve günlerce etksiinde kalmıştım daha lise sonda idim ... Ne bileyim bu insanlar ne kadar vicdansız cani . Çok üzgünüm
Babası o zamanlar çok cabalamisti ama sonradan kayboldu ... Ne bileyim dünyada adalet yok o kesin ama toprakbenim bir arkadaşımın akrabasıydıçok etkilendik biz de.
ama işte günün sonunda para ve güç kazandı.
Akacak kan damarda durmaz vanessa beybi. Git bakalım