- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Muhtemelen öyle bir çocuk var da vanessanın konuştuğu çocuk o çocuk değil.
Hayvan ilanına açık adresini mi yazmış yani? Tam sana göre bir kayınvalide adayıymışhem ben buldum hem o söyledi.
ilk başta bve aşırı meraktan onu sürekli slaktlarken annesinin hayvan sevgisi sayesinde evadresini buldum çünkü annesi ilan vermiş nete kaybolan bir hayvan içim.
sonra bulduktan 1 hafta sonra çocuğa ev adresini at dedim o da söyledi bana
Yok okumana gerek yok zaten. Benim çıkarımım bu. Biri ben şu kişinin oğluyum diye bu kıza yürümüş bu da gerçek sanıyor. Gidip dayanacak kapısına tanımayan etmeyen insanların başına bela açacak.yaa tüm sayfaları okuyamadım ara ara baktım
Yok okumana gerek yok zaten. Benim çıkarımım bu. Biri ben şu kişinin oğluyum diye bu kıza yürümüş bu da gerçek sanıyor. Gidip dayanacak kapısına tanımayan etmeyen insanların başına bela açacak.
Muhtemelen öyle bir çocuk var da vanessanın konuştuğu çocuk o çocuk değil.
Tam bir fitnecisin yalnızOff kesin karar verdim kıskançsın sen hayatın boyunca seni lünaparka götürmüş bir sevgilin olmadığına eminim sana ayıcıkta kazanılmamıştır. Vahşet teamden haset team takımına alıyorum seni
Biri senin hayal dünyasında yaşadığını fark edip, fena dalga geçmiş.metrobüsle gidecektik.
bana şiir yazacaktı
ayıcık kazanacaktı.
belki seni öperim de demişti
şimdi onları başka kkızlara yapacak
O aselsüel mi bilemedim ama sen 1 ay nette konuştuğun çocukla bir de sevişmeyi düşünüyorsun asıl orda sorun. Sırtına masaj yapmak isterim de demişsin çocuk ürkmüşte istememiştir ayol. Hele annesini görmeye gittiğini bilse sana uzaklaştırma çıkarttırırlar ailecek. Takıntı yapmışsın çocuğu hiççç normal değilhanımlar konuyu birkaç kez sevişmeye de geitrdim ıyyyy falan gibi tepkiler verdi bana + senin çıplak sırtına masaj yapmak isterim de demiştim. o da onu da istemem dedi.
aseksüel mi acaba
Annesine kayınvalidem babasına müstakbel kayınbabam diyor . Çocuk lunaparkta buluşalım Japonyada evlenip 2 çocuk yapalım demişBiri senin hayal dünyasında yaşadığını fark edip, fena dalga geçmiş.
Sana denilen her şeye inanıyorsun. Bu senin başına büyük bela açar.
Benim 20 sene önce 20'li yaşlarda ilk erkek arkadaşım oldu ama aramızda böyle saçma diyaloglar geçmedi. Aydın'dan beni görmeye gelir. Görüşürdük ve giderdi.
Hele ki şimdiki Z kuşağı zehir gibi. Bugünün 20'si tecrübe, mantalite olarak bizim 30'larımız gibi. Senin şu yazdıkların hasta, saplantılı bir insan gibi.
Tam onu yazmaya geldim bırakın kendi kendine yazsın belli ki eğlenen bir ergen konu açmakta yasak değil istediği gibi takılabiliyor yalan gerçek ama sıktı benceŞu kıza hala inanıyor musunuz gerçekten hanımlar ?
Bildiğiniz kendine zor yeten aklı ile burayı trolluyor, sallayın.
Aynen öyle.Tam onu yazmaya geldim bırakın kendi kendine yazsın belli ki eğlenen bir ergen konu açmakta yasak değil istediği gibi takılabiliyor yalan gerçek ama sıktı bence
yazsın ayol.bu konu beni eğlendiriyor şu pandemide.vanessaaaaa ben arkandayım sen bakma bunlaraAynen öyle.
Saf felan degil.
Trollemeye döktü işi.
Yok luna park.
Yok ağda.
Yok hamileyim.
Yok k.baba, k.valide.
Yok çocuk fakir.
Amaaan valla dediğin gibi.
Sitede yalan veya doğru birkaç tane eğlenceli konular açan üye var onları da kaçırmayalımyazsın ayol.bu konu beni eğlendiriyor şu pandemide.vanessaaaaa ben arkandayım sen bakma bunlara
aynen öyle.fb 2 üye var ne yazsak kızmıyorlar çok anlayışlılar sağolsunlar.vanessa başka ama o aşıkk sevdiği beye.evlenmeyi başarırsa söz altın takacağım onlaraSitede yalan veya doğru birkaç tane eğlenceli konular açan üye var onları da kaçırmayalımsürekli fuckbuddyli konular açan bir üye vardı ne zamandır açmıyo sanırım elbirliğiyle kaçırdık onu vanessamızı da kaçırmayalım. Bu iki üye o kadar goygoya rağmen kimseye de atarlanmıyolar ama kıymetlerini bilen yok. Hem ben cidden ilerde neler olacak merak ediyorum sıfır şaka
kızlar ben artık dayanamıyorum.
o kadar üzgün bir haldeyim ki
her şey üstüme üstüme geliyor resmen.
15 günü geçti ses seda yok.
ben artık ümidi kestim bundan.
bu sefer çok umutlanmıştım oysa.
beni asla bırakmayacağına söz vermişti
ama hayat romantik komedi filmi değil maalesef
onu artık geri döndürecek hiçbir güç yok
Sitede yalan veya doğru birkaç tane eğlenceli konular açan üye var onları da kaçırmayalımsürekli fuckbuddyli konular açan bir üye vardı ne zamandır açmıyo sanırım elbirliğiyle kaçırdık onu vanessamızı da kaçırmayalım. Bu iki üye o kadar goygoya rağmen kimseye de atarlanmıyolar ama kıymetlerini bilen yok. Hem ben cidden ilerde neler olacak merak ediyorum sıfır şaka
aaa hamilemiymişş?o yalan değilmiydi anneye söylenen.teyze mi olacağız şimdi biz?12 Temmuz " sevdiğim beyin evine gıdıcem"
25 Temmuz " hamileyim "
Hatta 22-23 temmuzda olabilir ilk yazdığı mesahı bilmiyorum hamilelikle ilgili olan