Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu bana enteresan geldi mesela; evini bulmuş bakmış nasıl falan diye. Hiç sağlıklı bi davranış değil.
bir dediği bir dediğini de tutmuyor.konunun başında çocuk evinin adresini bana verdi ondan habersiz gideceğim diyor bu gece de google map ten kendim buldum diyor.çocuk bilgi vermemiş ailesi hakkında da.bu araştıra araştıra kendi bulmuş

Valla Vanessa'nında çok büyük olduğunu düşünmüyorum, zira 20 yaşında bir kız instagram storysinde anket olarak en sevdiğiniz meyve? anketi mi yapar? 15 yaşındaki kardeşim yapmaz bunu.
sana yeminle bu sene ilkokul 4.sınıf kızımın arkadaşları eba da yazdılar bu anketi

Ayeıca mesajlarınızı okudum, çok tutarsız aşırı ütopik.. Yok Japonya'ya taşınacaktık 2 çocuğumuz olacaktı falan. Sonra bu çocuk benim son şansım bir daha nerede ünlü biriyle flört edeceğim falan.. Hele o kayınpederim-kayınvalidem olaylarına bittim. Aşırı komik ve saçma. Ya bizimle dalga geçiyorsun (ki iyi hoş eğlendirdin milleti) ya da sorunların var. Yazdığın mesajların, saçmalıkların başka açıklaması olamaz.

Hayal dünyası geniş ve karışık bi arkadaş kendisi o zaman. Yani umarım öyledir değilse çok üzücü.

kamerada gördüm diyor google da araştırdım diyor ama.evinin adresini bile çocuk söylememiş ki google dan bulmuş
hem ben buldum hem o söyledi.
ilk başta bve aşırı meraktan onu sürekli slaktlarken annesinin hayvan sevgisi sayesinde evadresini buldum çünkü annesi ilan vermiş nete kaybolan bir hayvan içim.
sonra bulduktan 1 hafta sonra çocuğa ev adresini at dedim o da söyledi bana

Erkek bu şekilde saplantılı davranınca sapık diyoruz ya sizin farkınız nedir?

Siz şu ünlü bir ailenin çok zengin çocuğu ile flört eden, kendini çirkin ve kilolu olarak niteleyen arkadaş mısınız??

Ayrıntıları ya da sizi tamamen yanlış hatırlıyor olabilirim belki ama hikayeniz bana baştan beri hiç inandırıcı gelmemişti zaten..

Konu hangi ara "sevdiğiniz bey", "evine gitmeye kadar geldi" hayyrreeettt yaniii

Bu arada eğer bahsettiğim kişi siz değilseniz özür dilerim..konunuz çok sayfa olduğu için baştan okuyamadım.. Şuan o kadar işsiz değilim..

hanımlar konuyu birkaç kez sevişmeye de geitrdim ıyyyy falan gibi tepkiler verdi bana + senin çıplak sırtına masaj yapmak isterim de demiştim. o da onu da istemem dedi.
aseksüel mi acaba
Allah askina feyk ol ya yalvaririm feyk ol.

Sevismeye iyy yapiyorsa Japonya'da iki cocugu nasıl yapacaktiniz ahshdhd

Kendisi kendisi.
Eve gideceğinden cocugun da haberi yoktu. Adresini bildigi icin habersiz gidecekti. Sonra baskin yapmadan once agda yaptigi icin yoruldu gitmedi.
Cocugun annesi doktormus, aşı yaptirmak için kadindan randevu aldi. Oglunuzdan hamileyim mi desem diyordu. Kadin yuzune bile bakmadi haliyle.
Cocugun babasi dergide yazar, annesi aile hekimi ama diş teli taktirmaya paralari yokmus.

Konu sahibi arkadaşımıza Allah şifasını versin diyelim o zaman..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…