- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
bir dediği bir dediğini de tutmuyor.konunun başında çocuk evinin adresini bana verdi ondan habersiz gideceğim diyor bu gece de google map ten kendim buldum diyor.çocuk bilgi vermemiş ailesi hakkında da.bu araştıra araştıra kendi bulmuşBu bana enteresan geldi mesela; evini bulmuş bakmış nasıl falan diye. Hiç sağlıklı bi davranış değil.
sana yeminle bu sene ilkokul 4.sınıf kızımın arkadaşları eba da yazdılar bu anketiValla Vanessa'nında çok büyük olduğunu düşünmüyorum, zira 20 yaşında bir kız instagram storysinde anket olarak en sevdiğiniz meyve? anketi mi yapar? 15 yaşındaki kardeşim yapmaz bunu.
Hayal dünyası geniş ve karışık bi arkadaş kendisi o zaman. Yani umarım öyledir değilse çok üzücü.bir dediği bir dediğini de tutmuyor.konunun başında çocuk evinin adresini bana verdi ondan habersiz gideceğim diyor bu gece de google map ten kendim buldum diyor.çocuk bilgi vermemiş ailesi hakkında da.bu araştıra araştıra kendi bulmuş
bdv de bunca yıldır rastladığım en tuhaf konulardan biri de bu.Hayal dünyası geniş ve karışık bi arkadaş kendisi o zaman. Yani umarım öyledir değilse çok üzücü.
Ben de eski konularına bakayım dedim ama beynim yandı bıraktımbdv de bunca yıldır rastladığım en tuhaf konulardan biri de bu.
hem ben buldum hem o söyledi.kamerada gördüm diyor google da araştırdım diyor ama.evinin adresini bile çocuk söylememiş ki google dan bulmuş
Erkek bu şekilde saplantılı davranınca sapık diyoruz ya sizin farkınız nedir?hem ben buldum hem o söyledi.
ilk başta bve aşırı meraktan onu sürekli slaktlarken annesinin hayvan sevgisi sayesinde evadresini buldum çünkü annesi ilan vermiş nete kaybolan bir hayvan içim.
sonra bulduktan 1 hafta sonra çocuğa ev adresini at dedim o da söyledi bana
Allah askina feyk ol ya yalvaririm feyk ol.hanımlar konuyu birkaç kez sevişmeye de geitrdim ıyyyy falan gibi tepkiler verdi bana + senin çıplak sırtına masaj yapmak isterim de demiştim. o da onu da istemem dedi.
aseksüel mi acaba
Kendisi kendisi.Siz şu ünlü bir ailenin çok zengin çocuğu ile flört eden, kendini çirkin ve kilolu olarak niteleyen arkadaş mısınız??
Ayrıntıları ya da sizi tamamen yanlış hatırlıyor olabilirim belki ama hikayeniz bana baştan beri hiç inandırıcı gelmemişti zaten..
Konu hangi ara "sevdiğiniz bey", "evine gitmeye kadar geldi" hayyrreeettt yaniii
Bu arada eğer bahsettiğim kişi siz değilseniz özür dilerim..konunuz çok sayfa olduğu için baştan okuyamadım.. Şuan o kadar işsiz değilim..
Konu sahibi arkadaşımıza Allah şifasını versin diyelim o zaman..Kendisi kendisi.
Eve gideceğinden cocugun da haberi yoktu. Adresini bildigi icin habersiz gidecekti. Sonra baskin yapmadan once agda yaptigi icin yoruldu gitmedi.
Cocugun annesi doktormus, aşı yaptirmak için kadindan randevu aldi. Oglunuzdan hamileyim mi desem diyordu. Kadin yuzune bile bakmadi haliyle.
Cocugun babasi dergide yazar, annesi aile hekimi ama diş teli taktirmaya paralari yokmus.
Sadece chat yaparak hamile kalabiliyor venessa, teknoloji çok ilerlediAllah askina feyk ol ya yalvaririm feyk ol.
Sevismeye iyy yapiyorsa Japonya'da iki cocugu nasıl yapacaktiniz ahshdhd
Eninde sonunda şikayetçi olacak çocuk bu yaptıklarından haberdar olup. Sonra ailesiyle başı derde girecek vanessanın.Erkek bu şekilde saplantılı davranınca sapık diyoruz ya sizin farkınız nedir?
Eninde sonunda şikayetçi olacak çocuk bu yaptıklarından haberdar olup. Sonra ailesiyle başı derde girecek vanessanın.
Sen daha yeni bir insanin karşısına ünlü biri kac sefer çıkar. Bu şansı kacirmamaliyim diyordunilk başta ben de zengin sandım.
ama sonra evine falan google mapsten baktım gayet normal bir daireydi zaten.
ben şimdiden kayınpederim ünlü diye kendi kendime gelin güvey olmuştum
Muhtemelen öyle bir çocuk var da vanessanın konuştuğu çocuk o çocuk değil.öyle 1 çocuk gerçekten var mı ki ?