- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.064
- Konu Sahibi VanessaRinki
Sizlerden duydum ısteaaa hamilemiymişş?o yalan değilmiyidi anneye söylenen.teyze mi olacağız şimdi biz?
Geri döndükten sonraki mesajını da arama gereği duymadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizlerden duydum ısteaaa hamilemiymişş?o yalan değilmiyidi anneye söylenen.teyze mi olacağız şimdi biz?
sorma bir bu konuda takılıyım bir de borsada.vanessanın hayatı benim hayatım oldu.arkası yarın dizileri gibi takipteyim konuyuSizlerden duydum ıste
Geri döndükten sonraki mesajını da arama gereği duymadım.
Çok takılmayın amasorma bir bu konuda takılıyım bir de borsada.vanessanın hayatı benim hayatım oldu.arkası yarın dizileri gibi takipteyim konuyu
ama yardımcı olmaya çalışıyoruz kıza.annesine hamileyim diyeceğim yazan da biz değiliz kiÇok takılmayın ama
Ban yersiniz sonra geçen seferki gibi toplu sekilde banlanmayalım
Yok ya öyle iş armut piş ağzıma düşOkuyacaksın sende boğulacaksın bu konudaBen gece yarısı saflık edip konuya bulaştım okudum.Uykusuz kaldıgımamı yanayım,Mutfağı toplamadım bulaşıklar kaldı onamı yanayım sabahta mesaiye gittim öğlen bulaşık topladım bu arkadaş yüzündenEee ne olmus 20 sayfa okuyamam niye ozet gecmiyor arada
Şu an parktayım burdan bile takipteyim. Bu konuya değerYok ya öyle iş armut piş ağzıma düşOkuyacaksın sende boğulacaksın bu konudaBen gece yarısı saflık edip konuya bulaştım okudum.Uykusuz kaldıgımamı yanayım,Mutfağı toplamadım bulaşıklar kaldı onamı yanayım sabahta mesaiye gittim öğlen bulaşık topladım bu arkadaş yüzünden
Bakmıycm diyorum bildirim geliyor yazdım diye nasıl kurtulacağım AllahımmmmŞu an parktayım burdan bile takipteyim. Bu konuya değer
Eylüle kadar konu devam ederse sezon açılınca arkadaş artık Müge anlıya çıkacak ulaşamıyor çünkü çocuğa.Dur bakalım hayırlısı artıkBu konu sinirlerimi aşırı bozdu çünkü birkaç gün sonra KPSS var ve konuda verilen bilgiler o kadar çelişkili gibi gözüküp aslında uyuşuyor ki aynı yapamadığım sözel mantık sorularına benziyor.
kendisi yazdı aynen lunapark
Kimden hamileymiş? Ben über şokEn son kaş bıyık alıyordu konu sahibi su an hamile miymiş 15 gun gecti yahu ben şok
Ya aşıya gidince ne oldu en son 24. Sayfada kalmışım ,30 sayfa resmen hayriniza bi deyiverin. Neler oldu neler
Agdadan sonra yorulup gitmedi. Bir sure sonra cocugun aile hekimi annesinden aşı randevusu aldi. Aşıya gittiginde oglunuzdan hamileyim demeyi dusundu ama kadin yuzune bile bakmadan aşı odasina gonderince o ihtimal de kaldi.En son kaş bıyık alıyordu konu sahibi su an hamile miymiş 15 gun gecti yahu ben şok
En son kaş bıyık alıyordu konu sahibi su an hamile miymiş 15 gun gecti yahu ben şok
Ayol cocukla yuz yuze gorusmedi bile, ne hamilesiYok artik. Hamile miymis?
Aygün hanim gibi yoksa o Mu?Agdadan sonra yorulup gitmedi. Bir sure sonra cocugun aile hekimi annesinden aşı randevusu aldi. Aşıya gittiginde oglunuzdan hamileyim demeyi dusundu ama kadin yuzune bile bakmadan aşı odasina gonderince o ihtimal de kaldi.
Ayol cocukla yuz yuze gorusmedi bile, ne hamilesi