Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeş bu adam akraban değil bir şeyin değil. Adam tecavüzcü müdür katil midir nasıl güvenip evine gidebiliyorsun anlayamadım? Restoranların suyu mu çıktı, çağır bir yere konuşun.

Kardeş bu adam akraban değil bir şeyin değil. Adam tecavüzcü müdür katil midir nasıl güvenip evine gidebiliyorsun anlayamadım? Restoranların suyu mu çıktı, çağır bir yere konuşun.
evine gitmedi ama sadece nette konuştuğu hiç görmediği çocuğun aile hekimi olan annesinin olduğu sağlık ocağından kendine aşı randevusu alıp oraya gitti.kadını sözde birkaç saniye görmüş ama tabii kadın bundan bihaber.ha bu arada annesine oğlunuzdan hamileyim diyecekmiş ki anne oğluna hesap sorsun oğlanda bunu hatırlasın ve geri dönsün.haa çocuk 25 gündür terketti de konu sahibini bir de bunu yazayım.ilk buluşmaları da lunaparkta olacaktı çocuk buna ayıcık kazanacaktı hatta öpecekti.vanessa şimdi başkalarıyla gidecek onlara ayıcık kazanacak diye ağlıyordu en son sonra banlanmış nedendir bilmem

amaan karışık kuruşuk işler desene :)

Bu nedir böyle Yahu girmeyin şöyle değişik işlere

bu konu karşıma bir şekilde yeniden çıkınca nedense bu ünlü oğlu araştırmak istedim.
çok bakınmadan ot dergisinin yazarlarına baktım. arattığım 3. yazarın eşi doktordu ve eski bir röportajına göre 3 oğlu vardı o zaman. belki sonradan 4.yü yapmışlardır (vanessa 4 kardeşler diyor ya). eşine de baktığımda pratisyen hekim olduğunu gördüm. çocuklardan ikisi ikizler ve 20 yaşındalar, biri hatta boğaziçi'nde okuyor. çok akıllı çocuklarmış babası da belirtiyor bir röportajında.
neyse babanın ismi murat menteş, çocukların ismini de öğrendim de o kadar da ifşa etmeyim vanessa'yı :d boğaziçi'nde okuyan ikizin tuhaf fakeimsi bi instagram hesabı var bu arada ve o ayarda hesapları takip ediyor, vanessa'nınki olma ihtimali yüksek gibi geldi bana
bu arada bunların hiçbirinin kesinliği yok ve hepsi işsizliğimin bir ürünü

Son düzenleme:

Bu neydi şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…