- 20 Ocak 2015
- 9.260
- 12.983
- 40
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
AyyyyyyBizim buyuk yenge (babamin dayısının esi) ucaga binerken kek börek alirdi yanina, ucak dag basina duserse ac kalmamak icin.
Aşırı mantıklı.Bizim buyuk yenge (babamin dayısının esi) ucaga binerken kek börek alirdi yanina, ucak dag basina duserse ac kalmamak icin.
Eylüle kadar konu devam ederse sezon açılınca arkadaş artık Müge anlıya çıkacak ulaşamıyor çünkü çocuğa.Dur bakalım hayırlısı artık
Ben ikna oldumBizim buyuk yenge (babamin dayısının esi) ucaga binerken kek börek alirdi yanina, ucak dag basina duserse ac kalmamak icin.
Ayyy bu bana Hakan Sabancı hikayesini anımsattıAgdadan sonra yorulup gitmedi. Bir sure sonra cocugun aile hekimi annesinden aşı randevusu aldi. Aşıya gittiginde oglunuzdan hamileyim demeyi dusundu ama kadin yuzune bile bakmadan aşı odasina gonderince o ihtimal de kaldi.
Hahahahahaah aklıma sey geldi, corona zamanı hep evde kaldık ya, hic değiştirmedi mi o zaman falanAnanem de sokaga her cikisinda donunu degistirirdi, fenalik gecirirsem de hastaneye kaldirirlarsa ayip olmasin derdi
Ananem öleli 20 sene oluyo, corona morona bilemedi iyi kiHahahahahaah aklıma sey geldi, corona zamanı hep evde kaldık ya, hic değiştirmedi mi o zaman falan(yanlış anlamayın saka yaptım sadece sokağa çıkmamız bie dönem imkansızlasmıs olduğu icin ona istinaden)
vanessa gelince geliriz buraya gel gidek
Hadi gidekvanessa gelince geliriz buraya gel gidek
Bir arkadaşımın annesi gece yatmadan önce makyaj yapardı, hırsız gelirse makyajsız görmesin diye.Aşırı mantıklı.
Ben de anca yatağımın yanına su koyayım gece deprem olursa diyeBir arkadaşımın annesi gece yatmadan önce makyaj yapardı, hırsız gelirse makyajsız görmesin diye.
Yedekte tutuyor şekerim seni.. Ayrılıp takipten çıkan tek erkek görmedim duymadımvar numarası falan ama beni terk eden birine ne diyebilirim ki*
ama takipten çıkmıyor asla
madem terk mettin neden hala takiptesin
Biz akıl edemiyoruz işte böyle zekice şeyleriBen de anca yatağımın yanına su koyayım gece deprem olursa diye
Hahaha çok iyi yaAtlayarak okudum biraz, Bu şey değil mi ya hakan sabancı'ya musallat olan Aygün hanım