Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C ceycey0406 hanımefendi siz benim konuma benden daha ilgilisiniz bakıyorum da
ama ne yapayım vanessa en son konuştuk çocuğu unutacaktın beraber zayıflayacaktık dil öğrenecektin kitap okuyacaktın okulunla ilgilenecektin.Ama sen koştur koştur annesine gidince ben ne yapayım?

Sen bu çocuğun ne zamandan beri söylediği kadar zengin olmadığını biliyorsun?
zenginim demedi ki zaten
ünlüyüm de demedi
soyadını benden sürekli gizliyordu.
ben de işkillendim ve instaasını stalkladım kardeşinin instasından bunun adını googlede arattım ve gözlerime inanamadım önce çünkü vikipedide babasının biyografisinde adları yazıyordu.
sonra babasını araştırdım eski röportajlarından benimki 12 yaşında sabah gazetesine röportaj bile vermiş.
çocuk orta halli birisi.

zenginim demedi ki zaten
ünlüyüm de demedi
ben de işkillendim ve instaasını stalkladım kardeşinin instasından bunun adını googlede arattım ve gözlerime inanamadım önce çünkü vikipedide babasının biyografisinde adları yazıyordu.
sonra babasını araştırdım eski röportajlarından benimki 12 yaşında sabah gazetesine röportaj bile vermiş.
çocuk orta halli birisi.
anladım da biz uydurmadık ki.sen yazdın ailesi zengin ve ünlüler diye

çocuk sadece ağustosta lunaparkta buluşalım demişti.kırk yıl düşünsem ilk randevu için lunapark aklıma gelmezdi :KK53:zayıflayacaktı 30 kilo o zamana dek ama çocuk 15 gündür kayıp konuşmuyor vanessayla.o da annesi vardı bunun dur ona bi görüneyim dedi bu hafta işte.:KK45:
Üşenmedim okudum bütün mesajlarını Vanessa'nın. Şimdi bu çocuk 20 yaşında mı yoksa 24 mü? Bir mesajda 20 demişsin sonra yaşı benden büyük demişsin. Ailesi aşırı zengin demişsin sonra aşırı zengin değil demişsin konuşmadığın süreçte bunu nasıl öğrendin?
Hatta ve hatta hastalığım var demişsin onun için ailesi beni kabul etmeyebilir gibi şeyler demişsin, sürekli trip atmışsın çocuk yoruldum demiş valla bende yoruldum 2 dakka da :işsiz:

zenginim demedi ki zaten
ünlüyüm de demedi
çocuk orta halli birisi.

Bu çocuk abisinin hesabıyla falan yazışmış olmasın seninle?
20 yaşında sevgilisini ilk buluşmada lünaparka götürmek ayıcık almak belki öperim demek pek mantıklı değil çünkü.
10 yaş civarı biriyle yazıştığını düşünüyorum ben senin.

20 yaşında sevgilisini ilk buluşmada lünaparka götürmek ayıcık almak belki öperim demek pek mantıklı değil çünkü.
kamera açık konuşmuşlardır sanırım bunca zaman.öbür türlüsü zaten tam kaos

Bilemedim 20 yaş gel seni lunaparka götüreyim yaşı mı allasen🤣
Annemler yok eve gel film izleriz yaşı bence🤷‍♀️
neresinden tutsan konu elinde kalıyor zaten.çocuk ya eğlendi kafa buldu vanessayla ya da o da bir tuhaf.üniversite zamanlarımı düşünüyorum 20 yaşında hiçbirimiz lunaparka normalde de gitmiyorduk değil ki biriyle buluşacağız

kamerada gördüm diyor google da araştırdım diyor ama.evinin adresini bile çocuk söylememiş ki google dan bulmuş
Bu bana enteresan geldi mesela; evini bulmuş bakmış nasıl falan diye. Hiç sağlıklı bi davranış değil.

Valla Vanessa'nında çok büyük olduğunu düşünmüyorum, zira 20 yaşında bir kız instagram storysinde "en sevdiğiniz meyve nedir?" anketi mi yapar? 15 yaşındaki kardeşim yapmaz bunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X