- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.902
- 32
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Eki Görüntüle 2893451
Kafayı yedirtti burda ya bu ne arkadaş uğraştığım şeye bak
Yavrum, ablacim, çoocum... bir ay sanalda yazistigin adam bu. Seni niye asla birakmasin, daha yuzyuze bile gelmediniz. Azicik mantikli ol gözünü sevem.kızlar ben artık dayanamıyorum.
o kadar üzgün bir haldeyim ki
her şey üstüme üstüme geliyor resmen.
15 günü geçti ses seda yok.
ben artık ümidi kestim bundan.
bu sefer çok umutlanmıştım oysa.
beni asla bırakmayacağına söz vermişti
ama hayat romantik komedi filmi değil maalesef
onu artık geri döndürecek hiçbir güç yok
kızlar ben artık dayanamıyorum.
Bebek fabrikasında bebekler yapılırken tam mantık yükleme esnasında vanessa banttan düşmüş. Onun suçu değil bu tamam mı!!1!1!!!Yavrum, ablacim, çoocum... bir ay sanalda yazistigin adam bu. Seni niye asla birakmasin, daha yuzyuze bile gelmediniz. Azicik mantikli ol gözünü sevem.
geçen gecenin 5 inde sabah mı desem hatta ağda yapıyordu çocuğun evinin önüne gidecekti habersiz de zor ikna ettik gitmedi.gazoza gönüllü ayoleve mi gazoz ikram ederse içme benden demesi
öyle bir çocuk yok yokkkkkkkkkkkk.kızlar ben artık dayanamıyorum.
bayağı geri kalmışsınız.eve gitmedi ama çocuğun annesi doktormuş onun olduğu sağlık ocağından randevu aldı covid aşısı için.gitti de kadını 5 10 saniye görmüş.kadın bundan bihaber çocuk bunla iletişimi kesmiş çoktan.ama annesine oğlunuzdan hamileyim diyecekmiş ki o da oğluna gidip sorsun oğlanda vanessayı hatırlayıp ona geri dönsün ve mutlu sonnnnnnŞimdi en son ne oldu ben çok geride kaldım gitti mi eve ?
peşinden koşan çocuk varmı ki?Bence biz konuşalımya da bu konunun linkini at direkt vaov olsun çocuk
Bir de ciddili yorum yapayım. Hatalı olan sensin açık açık yaz kilolu olduğum için seninle buluşmadım pişmanım gel buluşalım de. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil sonsuza kadar peşinden koşsun
Aboow bu yaz dizilerinde kötü karakter rolünü üstlenmiş bundan 5 sezon dizi çıkarbayağı geri kalmışsınız.eve gitmedi ama çocuğun annesi doktormuş onun olduğu sağlık ocağından randevu aldı covid aşısı için.gitti de kadını 5 10 saniye görmüş.kadın bundan bihaber çocuk bunla iletişimi kesmiş çoktan.ama annesine oğlunuzdan hamileyim diyecekmiş ki o da oğluna gidip sorsun oğlanda vanessayı hatırlayıp ona geri dönsün ve mutlu sonnnnnn
Çocuk buluşmak için baya gayret göstermişti sanki sonra kendini geri çekmişti. Hatta Vanessa inanmıyordu çocuğun onu sevdiğine falan. Yanlış mı hatırlıyorum kipeşinden koşan çocuk varmı ki?
çocuk sadece ağustosta lunaparkta buluşalım demişti.kırk yıl düşünsem ilk randevu için lunapark aklıma gelmezdiÇocuk buluşmak için baya gayret göstermişti sanki sonra kendini geri çekmişti. Hatta Vanessa inanmıyordu çocuğun onu sevdiğine falan. Yanlış mı hatırlıyorum ki
kızlar ben artık dayanamıyorum.
çocuk sadece ağustosta lunaparkta buluşalım demişti.kırk yıl düşünsem ilk randevu için lunapark aklıma gelmezdizayıflayacaktı 30 kilo o zamana dek ama çocuk 15 gündür kayıp konuşmuyor vanessayla.o da annesi vardı bunun dur ona bi görüneyim dedi bu hafta işte.
kendisi yazdı aynen lunaparkLunapark gerçek mi?
Bunu kaçırmış olamam değil mi
metrobüsle gidecektik.Lunapark gerçek mi?
Bunu kaçırmış olamam değil mi