- 30 Aralık 2009
- 22.581
- 87.582
- 40
- Konu Sahibi VanessaRinki
Çocuğun anasına oğlundan hamileyim diyene kadar ne biçim ana babasiniz ulan oglunuzun ağzında diş teli bile yok deseydin snfbsbxvd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Affedersin özür dilerimyanlış okumuşsun o halde
zira mesajda zaten doktor yan odaya geç dedi diye belirttim
Aşıyı o yapmadi miyanlış okumuşsun o halde
zira mesajda zaten doktor yan odaya geç dedi diye belirttim
yok buna da hemşire yapmış müstakbel kayınvalideyi 20 saniye kadar görmüş amaya belki yazılmıştır tüm sayfaları okumadım ama bana konuda en garip gelen şeylerden birisi vanessaya aşıyı doktorun yapması oldu. Ben de aşı oldum, yakınlarım da oldu hepimize hemşire veya başka bir sağlık personeli yaptı. Doktorun aşı yapması cidden baya ilginç geldi. Belki ben yanılıyorumdur
yokAşıyı o yapmadi mi
hamileyim demekten vazgeçtin annesine değil mi?kadında kalp falan vardır yapma etmeeee
Yok çoktan doğurdum diyecekmişhamileyim demekten vazgeçtin annesine değil mi?kadında kalp falan vardır yapma etmeeee
Çok ilginç hiçbir yerde doktorun aşı yaptığını ne gördüm ne de duydum sağlık çalışanıyımya belki yazılmıştır tüm sayfaları okumadım ama bana konuda en garip gelen şeylerden birisi vanessaya aşıyı doktorun yapması oldu. Ben de aşı oldum, yakınlarım da oldu hepimize hemşire veya başka bir sağlık personeli yaptı. Doktorun aşı yapması cidden baya ilginç geldi. Belki ben yanılıyorumdur
yok onu yapmaz.hamileyim oğlunuzdan diyecek ki annesi oğluna eve koşup hesap sorsun oğlan da vanessayı böylece hatırlasın ilişkileri de kaldığı yerden mutlulukla devam etsinYok çoktan doğurdum diyecekmiş
Oğlunuda çağırır 1 kıl ondan 1 kıl bundan koparır. DNa testine. Asklari alevlenir, beklerken. Ates nereyi yakar artik Allah biliryok onu yapmaz.hamileyim oğlunuzdan diyecek ki annesi oğluna eve koşup hesap sorsun oğlan da vanessayı böylece hatırlasın ilişkileri de kaldığı yerden mutlulukla devam etsin
Sonra da sey diyecek "aşkım gazmış ya ben bebek sanmıştım".yok onu yapmaz.hamileyim oğlunuzdan diyecek ki annesi oğluna eve koşup hesap sorsun oğlan da vanessayı böylece hatırlasın ilişkileri de kaldığı yerden mutlulukla devam etsin
Senin bence ciddi rahatsızlığın var. Sanal dünyada yazışmalarını ciddi bir ilişki gibi görüyorsun. Gerçekle hayali karıştırıyorsun ki, şizofreni başlangıcıdır bu. Acilen profesyonel destek almalısın.ama hanımlar gerçekten çok yalnızım.
kimse beni anlamıyor.
ben onu hala seviyorum.
terk etse de o benim aşık olduğum adam.
Ne kadar korkunç sağlıksız bir düşünce. Benim çocuğuma biri yaşamadığı halde böyle bir iftira atsa dünyayı dar ederdim.oğlunuzdan hamileyim desem çok mu abartı olur?
ama eve gidince annesi kesin benden bahseder o zaman ve kendimi hatırlatmış olurum
Peki nasıl olmus bebek yanlızlık mıSonra da sey diyecek "aşkım gazmış ya ben bebek sanmıştım".
hoppaalaaa forumdan sadece 2 gün uzak kaldım. neler olmuş?oğlunuzdan hamileyim desem çok mu abartı olur?
ama eve gidince annesi kesin benden bahseder o zaman ve kendimi hatırlatmış olurum
Sanal seksPeki nasıl olmus bebek yanlızlık mı
Spermleri whatsapp’ten atmışSanal seks
Kıyamaaam. Çen kendini romantik komedide mi çandın biz burdan sadece komedi kısmını izledikkızlar ben artık dayanamıyorum.
o kadar üzgün bir haldeyim ki
her şey üstüme üstüme geliyor resmen.
15 günü geçti ses seda yok.
ben artık ümidi kestim bundan.
bu sefer çok umutlanmıştım oysa.
beni asla bırakmayacağına söz vermişti
ama hayat romantik komedi filmi değil maalesef
onu artık geri döndürecek hiçbir güç yok