- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
- Konu Sahibi VanessaRinki
yoksa gecenki konudan bugune kadar annesi ucuz mu dogurdu?tek değil 4 kardeş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoksa gecenki konudan bugune kadar annesi ucuz mu dogurdu?tek değil 4 kardeş
tek çocuk dememiş miydi daha önce?yaşlılıktan yanlış hatırlamışımdır 4 dür o.vanessam yalan söylemezHah dört çocuk bilgisi de geldi daha çabuk elerim
tüm sağlık ocaklarını arayıp tek tek soralımm.anadolu yakasındakiler benim avrupadakiler senin olsunBen şimdi istanbul sağlık ocağı doktorlarını sıradan elden geçiriyorum. 20 yaşında oğlu olanları ayıklayacam önce. Sonra oğlu sabancıda okuyanları ayıklarım en son kocası edebiyatçı olanı buldum mu tamamdır işlem
tek değil 4 kardeş
Sen zengin ve ünlü değilsin, bulamayız.
Bir dakika çocuk zengin değildi di mi, diş teli bile taktıramıyordu. Ama annesi doktor, babası dergide yazar. Yine de gelirleri fena olmamalı bu halde de. Tek çocuktu bi de.
Benim kafam karıştı.
Çocukla görüntülü konuşurken annesini ve babasını görmüştü. Soylu, ünlü ve saygıdeğer kişiler olduğunu söylüyordu şimdi ise tam tersini. Paralel evrende yoksul ve sıradan insanlardır belki. Ben Vanessa’ya inanmayı tercih ediyorumçocukla aslında farklı teldeniz iyi anlaşıyoruz ama
çocuğun ailesi soylu Türkiye de ünlü ve saygıdeğer kişiler.
başka bir kızla konuşuyordur kesinya hayır kızlarrr
vallahi doğru söylüyorum
bu şerefsiz beni unuttu zaten
sürekli aktif
Çocukla görüntülü konuşurken annesini ve babasını görmüştü. Soylu, ünlü ve saygıdeğer kişiler olduğunu söylüyordu şimdi ise tam tersini. Paralel evrende yoksul ve sıradan insanlardır belki. Ben Vanessa’ya inanmayı tercih ediyorum
Klima önünde yattın sanırım.ya hayır kızlarrr
vallahi doğru söylüyorum
bu şerefsiz beni unuttu zaten
sürekli aktif
Ben e nabızdan başladım bakmaya. Sen de yetiştüm sağlık ocaklarını arayıp tek tek soralımm.anadolu yakasındakiler benim avrupadakiler senin olsun
hayali bir karakter için yorma kendinibos bir gunumde ilgilenirim ben belki
Edebiyat yazarlari daha az, oradan baslaBen şimdi istanbul sağlık ocağı doktorlarını sıradan elden geçiriyorum. 20 yaşında oğlu olanları ayıklayacam önce. Sonra oğlu sabancıda okuyanları ayıklarım en son kocası edebiyatçı olanı buldum mu tamamdır işlem
Ama ordan hanımını nasıl bulacam ki?Edebiyat yazarlari daha az, oradan basla
Yazarlardan gidilebilir aslinda ama vanessanin edebiyat dergisi dedigi yerel gazete falandir diye korkuyorumAma ordan hanımını nasıl bulacam ki?
yanlış okumuşsun o haldeya belki yazılmıştır tüm sayfaları okumadım ama bana konuda en garip gelen şeylerden birisi vanessaya aşıyı doktorun yapması oldu. Ben de aşı oldum, yakınlarım da oldu hepimize hemşire veya başka bir sağlık personeli yaptı. Doktorun aşı yapması cidden baya ilginç geldi. Belki ben yanılıyorumdur