- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.109
- Konu Sahibi VanessaRinki
vanessa gerçek değil mi yanii?üzdün beni
Vanesa gerçek bence çok tutarlı saçmalıyor yani hep saçmalıyor hiç aklının başına geldiği an yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Behlül sandın beşir mi çıktıçevrim içi ama yazmıyor
ben ilk başta zengin sandım da sonra anladım olmadığını
E herşeyi söylüyorsunuz kıza kolay oluyor cevap vermeksabancida okumuyor muydu? burslu mu cocuk?
yaşını bilerek nasıl bulalım ayol tanımadığımız bir çocuğu.yaşım 43 hadi beni bul o zaman kimim?ya kızlar yemin ederim ki aynı yaştayız ama ben sizin çocuğu bulmanızdan korktum.
zaten önceki mesajlarda isim tahmini yapmaya başlamıştınız
Aaaa nasıl yani oylemiymisvanessa gerçek değil mi yanii?üzdün beni
Valla herşey free oldu fakelere yaradı at koşturuyorlarsen bu facetimeda konustugun cocugun annem babam diye tanittigi kisilerle fotosunu gordun mu hic?
yani sacmalama lutfen artik ne alaka su yazdiklarin sence mantikli mi?
yaşını bilerek nasıl bulalım ayol tanımadığımız bir çocuğu.yaşım 43 hadi beni bul o zaman kimim?
ya kızlar yemin ederim ki aynı yaştayız ama ben sizin çocuğu bulmanızdan korktum.
Sen hasta mısın neyin bar gerçekten üzülüyorum sana işin gücün yok mu bu kadar mı yanlıs işsizsinya kızlar yemin ederim ki aynı yaştayız ama ben sizin çocuğu bulmanızdan korktum.
Bizim aile hekimi o işteAllah aşkına bir edebiyat dergisinde yazar olan annesi sağlık ocağında doktor olan sarı çizmeli mehmeti kim nasıl bulsun
BenimdeSen zengin ve ünlü değilsin, bulamayız.
Bir dakika çocuk zengin değildi di mi, diş teli bile taktıramıyordu. Ama annesi doktor, babası dergide yazar. Yine de gelirleri fena olmamalı bu halde de. Tek çocuktu bi de.
Benim kafam karıştı.
bos bir gunumde ilgilenirim ben belkiAllah aşkına bir edebiyat dergisinde yazar olan annesi sağlık ocağında doktor olan sarı çizmeli mehmeti kim nasıl bulsun
ay bir de benim kim oldugumu bulmak icin 628262 kisi birlesip ugrasanlar bir de vanessanin sevdigi cocuk icin ugrassalar fena mi olurdu ne guzel aralarini yapardikAllah aşkına bir edebiyat dergisinde yazar olan annesi sağlık ocağında doktor olan sarı çizmeli mehmeti kim nasıl bulsun
tek değil 4 kardeşSen zengin ve ünlü değilsin, bulamayız.
Bir dakika çocuk zengin değildi di mi, diş teli bile taktıramıyordu. Ama annesi doktor, babası dergide yazar. Yine de gelirleri fena olmamalı bu halde de. Tek çocuktu bi de.
Benim kafam karıştı.
Ben şimdi istanbul sağlık ocağı doktorlarını sıradan elden geçiriyorum. 20 yaşında oğlu olanları ayıklayacam önce. Sonra oğlu sabancıda okuyanları ayıklarım en son kocası edebiyatçı olanı buldum mu tamamdır işlemAllah aşkına bir edebiyat dergisinde yazar olan annesi sağlık ocağında doktor olan sarı çizmeli mehmeti kim nasıl bulsun
zengin bile değilmiş uğraşmaya değmez.ay bir de benim kim oldugumu bulmak icin 628262 kisi birlesip ugrasanlar bir de vanessanin sevdigi cocuk icin ugrassalar fena mi olurdu ne guzel aralarini yapardik
Hah dört çocuk bilgisi de geldi daha çabuk elerimtek değil 4 kardeş
aynı anne babadan mı?tek değil 4 kardeş