Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya kızlar yemin ederim ki aynı yaştayız ama ben sizin çocuğu bulmanızdan korktum.
zaten önceki mesajlarda isim tahmini yapmaya başlamıştınız
yaşını bilerek nasıl bulalım ayol tanımadığımız bir çocuğu.yaşım 43 hadi beni bul o zaman kimim?

yaşını bilerek nasıl bulalım ayol tanımadığımız bir çocuğu.yaşım 43 hadi beni bul o zaman kimim?

Sen zengin ve ünlü değilsin, bulamayız.

Bir dakika çocuk zengin değildi di mi, diş teli bile taktıramıyordu. Ama annesi doktor, babası dergide yazar. Yine de gelirleri fena olmamalı bu halde de. Tek çocuktu bi de.

Benim kafam karıştı.

Sen zengin ve ünlü değilsin, bulamayız.

Bir dakika çocuk zengin değildi di mi, diş teli bile taktıramıyordu. Ama annesi doktor, babası dergide yazar. Yine de gelirleri fena olmamalı bu halde de. Tek çocuktu bi de.

Benim kafam karıştı.
Benimde:KK57:

Allah aşkına bir edebiyat dergisinde yazar olan annesi sağlık ocağında doktor olan sarı çizmeli mehmeti kim nasıl bulsun
ay bir de benim kim oldugumu bulmak icin 628262 kisi birlesip ugrasanlar bir de vanessanin sevdigi cocuk icin ugrassalar fena mi olurdu ne guzel aralarini yapardik :KK70:

Allah aşkına bir edebiyat dergisinde yazar olan annesi sağlık ocağında doktor olan sarı çizmeli mehmeti kim nasıl bulsun
Ben şimdi istanbul sağlık ocağı doktorlarını sıradan elden geçiriyorum. 20 yaşında oğlu olanları ayıklayacam önce. Sonra oğlu sabancıda okuyanları ayıklarım en son kocası edebiyatçı olanı buldum mu tamamdır işlem 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X