- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
- Konu Sahibi VanessaRinki
Sabancı demedim Sapanca dedim diyecek simdi.sabancida okumuyor muydu? burslu mu cocuk?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabancı demedim Sapanca dedim diyecek simdi.sabancida okumuyor muydu? burslu mu cocuk?
bu çocukta benim gibi özel üniversite okuyan fakirlerdenmiş zaar.kaderdaşımmmmsabancida okumuyor muydu? burslu mu cocuk?
evet burslusabancida okumuyor muydu? burslu mu cocuk?
Ins dogrudurevet burslu
türkiye derecesiyle girmiş
Benim fakirliğimi bu forumda bilenler bilirbenim ailemin bile parası diş teline yetiyor da anası doktor olan, özel okulda okuyan çocuğun mu parası yetmiyor?hatta diş telini taktıracak parası bile yetmemiş ailesinin
O çocuk o çocuk olmadığı için diş teli parası yoktur. Kim bilir kimin çocuğu da kandırıyor bunu babam şu anam bu diye.Ben en başından beri inanmıyordum. Şimdi de diş teli taktıramayacak kadar paralarının olmadığını söylüyor. Patolojik bir vaka kendisi.
Fakulte hastalari yapiyor ayrica, illa ozel sart degil.Benim fakirliğimi bu forumda bilenler bilirbenim ailemin bile parası diş teline yetiyor da anası doktor olan, özel okulda okuyan çocuğun mu parası yetmiyor?
ee sen de bulabilirsin netten ailesi zengin ve ünlü olan üniversiteli bir çocukBenim fakirliğimi bu forumda bilenler bilirbenim ailemin bile parası diş teline yetiyor da anası doktor olan, özel okulda okuyan çocuğun mu parası yetmiyor?
ama annesinin çalıştığı aile hekimliğinde covid aşısı oldu.çocuk yalansa o kadın kim?O çocuk o çocuk olmadığı için diş teli parası yoktur. Kim bilir kimin çocuğu da kandırıyor bunu babam şu anam bu diye.
çevrim içi ama yazmıyor
ben ilk başta zengin sandım da sonra anladım olmadığını
ikimiz de 20
Sadece şu iki mesajından bile fake olduğu anlaşılıyor bence KudrAlobarhanımlar çocuğun yaşı benden büyük
yollarımızın ayrılma olasılığı yüksek
ikisi aynı çocuk mu acaba?ben inanmak istiyorum vanessama.kafamı bulandırmayın yahuuuSadece şu iki mesajından bile fake olduğu anlaşılıyor bence KudrAlobar
sen bu facetimeda konustugun cocugun annem babam diye tanittigi kisilerle fotosunu gordun mu hic?evet burslu
türkiye derecesiyle girmiş
Ay farki oldugu icin ay geçince bir yaş büyümüş oldu.Sadece şu iki mesajından bile fake olduğu anlaşılıyor bence KudrAlobar
Ne arar bende Vanessa şansıee sen de bulabilirsin netten ailesi zengin ve ünlü olan üniversiteli bir çocuk
Ben de kızdım şuan inş duştayken sular kesilir, beklediğin bi mesaja cevap verecekken şarzın biter, istediğin elbisenin bedeni kalmamış olur,sade kahve istediğinde de şekerli getirirler bunlar sana müstehak.
Hiç bu açıdan düşünmemiştim sorry VanessacımAy farki oldugu icin ay geçince bir yaş büyümüş oldu.
Siz de canim amaaan
vanessa gerçek değil mi yanii?üzdün beniBari eski konularını az karıştır Vanessa yahu. Sen unutursun ama KK'nın zehir hafiyeleri unutmaz. :)