Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorma sorma. Aynı akşam bi de bengi miydi bengü müydü ona çarpmıştım. Ama o flört olmadığı için önemli değil. Serdarın tayfayı toptan yaralamayayım diye çıkardılar beni oradan
Mert Fırat ile yetkin dikincilerle çarpıştım:)

Ben bu kızın gerçek olduğuna inanıyorum.
Kafası biraz karışık bir kız sadece.
Muhtemelen hoşlanma, etkilenme gibi durumları daha yeni yeni tadıyor. Bu duygularla nasıl baş edeceğini tam olarak bilmiyor.

Ben bu kızın gerçek olduğuna inanıyorum.
Kafası biraz karışık bir kız sadece.
Muhtemelen hoşlanma, etkilenme gibi durumları daha yeni yeni tadıyor. Bu duygularla nasıl baş edeceğini tam olarak bilmiyor.
Biz de inanıyorduk gerçekliğine. Taa ki netten 1 ay konuştuğu hiç görmediği çocuğun annesini araştırıp evine uzakta olsa onun olduğu sağlık ocağına aşı randevusu alıp gidip kadını 3 5 saniye görüp üstüne de kendini hiç tanımayan kadına oğlundan hamileyim demeyi düşünen bir üniversiteliyle ömrü billah karşılaşmadım. Var mı bir benzeriyle tanışan?

Sizin söylediklerinize de hak veriyorum.

Ümitsizlik kötü bir duygu. Bence bu hanım kızımız kilosundan dolayı çok öz güvensiz. Bu çocuk tarafından sevildiğini düşündü. Çocuğu da ailesinden dolayı gözünde büyüttü. Bir daha böyle biri tarafından beğenilmeyeceğini düşündüğü için takıntı haline getirdi. Çocuğu geri kazanmak için en saçma şeyleri yapmayı düşünüyor. Düşünüyor, ama pek uygulamaya geçmiyor tabii.

Ayy ya da ben saçmalıyorum. Bilemedim

O KADAR haklısınız ki
resmen kraliyet ailesine mensuplarmış gibi davranıyorum.
tipi o kadar iyi değil ama böyle bir ailesi olduğunu öğrenince bir daha onun gibisini bulamam diye düşünüyorum.

valla bizde de devreler yandı bazı gün inandım akıllar verdim tmm dedi gene bildiğini okudu.bazı gün inanmadım çocuğun peşini bırakma bile yazdım .ama bileydim annesine hamileyim diyeceğini dermiydimmmmm bir gece de sabaha karşı ağda yapıyodu ertesi gün çocuğun haberi olmadan evinin önüne gidecekti.hepsi de ürkütücü düşününce

O KADAR haklısınız ki
resmen kraliyet ailesine mensuplarmış gibi davranıyorum.
tipi o kadar iyi değil ama böyle bir ailesi olduğunu öğrenince bir daha onun gibisini bulamam diye düşünüyorum.
eee o zaman çocuğu değil çocuğun ailesinin parasını ve imkanlarını seviyor oluyorsun

aslında çok zengin değil
hatta diş telini taktıracak parası bile yetmemiş ailesinin
ama ben yazarın olduğu için gözümde ilah yaptım
koskoca doktor annesi nasıl diş teli taktıracak parası olmaz?aile hekimliğine gidince sorsaydın kadına neden oğlundan bir diş telini bile esirgiyorsun diye

Ben en başından beri inanmıyordum. Şimdi de diş teli taktıramayacak kadar paralarının olmadığını söylüyor. Patolojik bir vaka kendisi.

çevrim içi ama yazmıyor
ben ilk başta zengin sandım da sonra anladım olmadığını
eeee bak zengin de değilmiş ne üzülüyorsun.aç neti yaz zengin ama aşırı zengin bir flört arıyorum yaz neler çıkarr neler.bu çocuk için üzüldüğüne değmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…