Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben en başından beri inanmıyordum. Şimdi de diş teli taktıramayacak kadar paralarının olmadığını söylüyor. Patolojik bir vaka kendisi.
O çocuk o çocuk olmadığı için diş teli parası yoktur. Kim bilir kimin çocuğu da kandırıyor bunu babam şu anam bu diye.

Benim fakirliğimi bu forumda bilenler bilirbenim ailemin bile parası diş teline yetiyor da anası doktor olan, özel okulda okuyan çocuğun mu parası yetmiyor?
Fakulte hastalari yapiyor ayrica, illa ozel sart degil.

Benim babam doktor haliyle 4 sene tel taktirdi bana misal. Taktirmaz olaydı o ayri, yere batsin diş teli

Benim fakirliğimi bu forumda bilenler bilirbenim ailemin bile parası diş teline yetiyor da anası doktor olan, özel okulda okuyan çocuğun mu parası yetmiyor?
ee sen de bulabilirsin netten ailesi zengin ve ünlü olan üniversiteli bir çocuk

Ben de kızdım şuan inş duştayken sular kesilir, beklediğin bi mesaja cevap verecekken şarzın biter, istediğin elbisenin bedeni kalmamış olur,sade kahve istediğinde de şekerli getirirler bunlar sana müstehak.

Vanesa en son şöyle bi beddua ettiğimi unutup yine yazmışım konuna, Allah beni napmasın hepimizi delirttin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…