Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben kaynanamı göremez miyim şimdi
belki beni orada beğenip oğluna almak isteyecek

Aay kıyamisu, tatlım bu nasıl bi bahtsızlık böyle. : (
Ya şeapsana, hastanede bayılsana kuşum, belki ilk müdaağhaleye gelir anne daktır ha?
Odasını öğren önünde at kendini yerlere, tansiyonun düşmüş gibin yap, kanar benceğ hem de der ki "Ah ne narin yavrucak, ceylan gibi ürkek bayılıvermiş, ahh tam kibar oğluşuma göre" bence der. Yap bunu, kapısının önünde bayıl ama inanmaları için kendini tam salmalısın yere, denk gele kafa üstü sal kendini arkaya doğru, sanki biri tutmaya bekliyomuş gibi tamam mı?

Aay kıyamisu, tatlım bu nasıl bi bahtsızlık böyle. : (
Ya şeapsana, hastanede bayılsana kuşum, belki ilk müdaağhaleye gelir anne daktır ha?
Odasını öğren önünde at kendini yerlere, tansiyonun düşmüş gibin yap, kanar benceğ hem de der ki "Ah ne narin yavrucak, ceylan gibi ürkek bayılıvermiş, ahh tam kibar oğluşuma göre" bence der. Yap bunu, kapısının önünde bayıl ama inanmaları için kendini tam salmalısın yere, kafa üstü sal kendini arkaya doğru, sanki biri tutmaya bekliyomuş gibi tamam mı?
Ya annesi hastalikli bu kiz deyip alacağı varsa da vazgeçerse peki :KK57:

Ya annesi hastalikli bu kiz deyip alacağı varsa da vazgeçerse peki :KK57:

Hayır hayır demez öyle, hoşlaştığı bey mikemmel ve de kibar entellektüyel ve ailesi de öyle ayrıca ünlü; tam bir kraliyet hanfendisi düşüşü olacak ve anne daktır gelinine ilk görüşte aşık olacak. Narin Vanessam, sadrazamın sol premsesi.

Son düzenleme:
Hayır hayır demez öyle, hoşlaştığı bey mikemmel ve de kibar entellektüyel ve ailesi de öyle ayrıca ünlü; tam bir kraliyet hanfendisi düşüşü olacak ve anne daktır gelinine ilk görüşte aşık olacak. Narin Vanessam, sadrazamın sol premsesi.
Bak öyle bir şey olmazsa seni bulur ama buralarda ha...Hangi konuya gitsen peşinden gelir biliyorsun bu konularda iyi :KK70:

Bak öyle bir şey olmazsa seni bulur ama buralarda ha...Hangi konuya gitsen peşinden gelir biliyorsun bu konularda iyi :KK70:

Aa öyle mi?

Vanessacım bak düşüş üzerinde şimdiden çalışmalara başla, iyi düşemezsen olmaz. Yeniden tarif ediyorum, beyin üstü arkaya doğru kendini asla korumadan salacaksın, betona gelecek kafan iyice. Tamam mı balım? İnandırıcı olmalı çünküm.

Aa öyle mi?

Vanessacım bak düşüş üzerinde şimdiden çalışmalara başla, iyi düşemezsen olmaz. Yeniden tarif ediyorum, beyin üstü arkaya doğru kendini asla korumadan salacaksın, betona gelecek kafan iyice. Tamam mı balım? İnandırıcı olmalı çünküm.

Çok güzel tavsiyeler bunlar 😌
Ama sen yine de ananı sağlama al. Senin yüzünden kadına bela olmasın şimdi 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X