- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
- Konu Sahibi VanessaRinki
çocuk tövbe etmiştir netten biriyle tanışmaya sayendeevet ama çocukla yarıldık
kim bilir kimlere yürüyordur şimdi interentten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çocuk tövbe etmiştir netten biriyle tanışmaya sayendeevet ama çocukla yarıldık
kim bilir kimlere yürüyordur şimdi interentten
ben kaynanamı göremez miyim şimdi
belki beni orada beğenip oğluna almak isteyecek
evet ve evime çok yakın bir yerde
ayrıca aile hekimliklerinin hepsinde aşı olunuyormuş
evime biraz uzak ama olsun gidicem
Ya annesi hastalikli bu kiz deyip alacağı varsa da vazgeçerse pekiAay kıyamisu, tatlım bu nasıl bi bahtsızlık böyle. : (
Ya şeapsana, hastanede bayılsana kuşum, belki ilk müdaağhaleye gelir anne daktır ha?
Odasını öğren önünde at kendini yerlere, tansiyonun düşmüş gibin yap, kanar benceğ hem de der ki "Ah ne narin yavrucak, ceylan gibi ürkek bayılıvermiş, ahh tam kibar oğluşuma göre" bence der. Yap bunu, kapısının önünde bayıl ama inanmaları için kendini tam salmalısın yere, kafa üstü sal kendini arkaya doğru, sanki biri tutmaya bekliyomuş gibi tamam mı?
Ahshs eximin bana yurumek icin babama aşıya gittiğini düşünsene ahshsEve yakın mı uzak mı bi karar ver önce de yanlışlıkla başkasının anasına aşı yaptırma.
Ya annesi hastalikli bu kiz deyip alacağı varsa da vazgeçerse peki
Ahshs eximin bana yurumek icin babama aşıya gittiğini düşünsene ahshs
Bak öyle bir şey olmazsa seni bulur ama buralarda ha...Hangi konuya gitsen peşinden gelir biliyorsun bu konularda iyiHayır hayır demez öyle, hoşlaştığı bey mikemmel ve de kibar entellektüyel ve ailesi de öyle ayrıca ünlü; tam bir kraliyet hanfendisi düşüşü olacak ve anne daktır gelinine ilk görüşte aşık olacak. Narin Vanessam, sadrazamın sol premsesi.
Gelinlikle git benceben kaynanamı göremez miyim şimdi
Bak öyle bir şey olmazsa seni bulur ama buralarda ha...Hangi konuya gitsen peşinden gelir biliyorsun bu konularda iyi
Aa öyle mi?
Vanessacım bak düşüş üzerinde şimdiden çalışmalara başla, iyi düşemezsen olmaz. Yeniden tarif ediyorum, beyin üstü arkaya doğru kendini asla korumadan salacaksın, betona gelecek kafan iyice. Tamam mı balım? İnandırıcı olmalı çünküm.
Çok güzel tavsiyeler bunlar
Ama sen yine de ananı sağlama al. Senin yüzünden kadına bela olmasın şimdi
ilk doz değil mi olacağı?Sen 20 yaşında değilmisin?
Ben daha yeni oldum 2.aşımı
Ben de ikinci dozu olabiliyorum şu an. Aşı hakkı var yani.Sen 20 yaşında değilmisin?
Ben daha yeni oldum 2.aşımı
ilk doz değil mi olacağı?
VanessaRinki hazırlık yapıyor musun?malum yarın müstakbel eşinin müstakbel annesiyle tanışacaksın.ne giyeceksin düşündün mü?