- 20 Ocak 2010
- 45.388
- 155.435
- 43
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Ben erkek gibiydimOnun için çok çelişkili yorumlar okuyup karar veremedim ya. İse yarıyor mu gerçekten?
hangisi daha kötü bilemedim hayal ürünü olsa ağır psikolojik sorunlu deriz yok gerçekse de başına bir şey gelecek kandırılıyor derizİcimden bir his hepsinin hayal ürünü olduğunu söylüyor
Umarım sadece sıcaklardan sıkılıp birimle dalga gecmeye çalışan bir üyedirhangisi daha kötü bilemedim hayal ürünü olsa ağır psikolojik sorunlu deriz yok gerçekse de başına bir şey gelecek kandırılıyor deriz
Ben de esmer ten siyah kıllıyım. Erkek gibi olan benim.Ben erkek gibiydimbeyaz ten siyah kıllıyım sarıysa işe yaramıyor tabi düzenli kullanırsan 0 kıl efsane birsey çelişkili yorum yapanlar ilk başlarda düzenli kullanmamıştır.
Ben ilk başta duzenli kullandım simdi canım isterse kullaniyorum jilet yapıp geçiyorum hala az çıkiyor
Lumea... ağrı yok acı yok ve hızlıacısız kıl alan bir cihaz çıksa yeminlen 500 takside bile alırım
kaç gayme ooo?tüm hisselerim battı da geçen haftadan beri iyice fakirleştim.kaç taksit yaparlar araştırayım biiiiLumea... ağrı yok acı yok ve hızlı
Ay yok o çok acıtıyor özellikle koyu renkli kıl köklerini . Bide çısss tiye yakıyor , yanık tüy kokusu geliyor resmenLumea... ağrı yok acı yok ve hızlı
5-6 senedir kullanıyorum. O kadar çok övdüm ki lumea bana sponsor olacak yakındaBen de esmer ten siyah kıllıyım. Erkek gibi olan benim.Esmer tende görür mü acaba kılları? Resmen uzmanını bulmuş gibi soruyorum ama işe yarıyorsa her gün yapmaya raziyim.
Jiletin hemen ardından yapacaksın. Duş jilet lumea duş döngüsü. Ertesi gün bile yapsan acıtır.Ay yok o çok acıtıyor özellikle koyu renkli kıl köklerini . Bide çısss tiye yakıyor , yanık tüy kokusu geliyor resmen
Görüyor ama çok esmerlerinde yapması uygun değil en azından 5 de yakabilirBen de esmer ten siyah kıllıyım. Erkek gibi olan benim.Esmer tende görür mü acaba kılları? Resmen uzmanını bulmuş gibi soruyorum ama işe yarıyorsa her gün yapmaya raziyim.
çısssss diye ses geliyormuş yanık kokusu varmış ama bakkkkkk5-6 senedir kullanıyorum. O kadar çok övdüm ki lumea bana sponsor olacak yakındaDüzenli kullanırsan işe yarıyor
Valla ben alalı çok uzun zaman oldu 12 taksit 1200 liraya almıştım.kaç gayme ooo?tüm hisselerim battı da geçen haftadan beri iyice fakirleştim.kaç taksit yaparlar araştırayım biiii
Jilet yapıp hemen yapacaksın sadece kökü gorecek acımiyor bence başlık ısınınca biraz acıyor başlığı soğutup yapabilirsin geneAy yok o çok acıtıyor özellikle koyu renkli kıl köklerini . Bide çısss tiye yakıyor , yanık tüy kokusu geliyor resmen
Fiyat araştırması yapayım o zaman. Canıma tak etti artık bu ağda derdi. Teşekkürler.5-6 senedir kullanıyorum. O kadar çok övdüm ki lumea bana sponsor olacak yakındaDüzenli kullanırsan işe yarıyor
Öyle yapmıştım zaten . Normal lazerde çok acıtıyor , sanırım bende bir sorun varJiletin hemen ardından yapacaksın. Duş jilet lumea duş döngüsü. Ertesi gün bile yapsan acıtır.
Ses falan yok, iyi traş etmen lazım ama. Sıradan jilet de olmaz, venüs kullanıyorum ben. Kaymak gibi olacak öyle yapacaksın.çısssss diye ses geliyormuş yanık kokusu varmış ama bakkkkkk
tühh taksit sayıları da azaltıldı.seninkini alayım 2. elValla ben alalı çok uzun zaman oldu 12 taksit 1200 liraya almıştım.
Acı eşiğin düşüktür belki. Bende kol bacak sıfır acı. Kukunun sadece tek bölgesinde anlık bi sıçratıyor.Öyle yapmıştım zaten . Normal lazerde çok acıtıyor , sanırım bende bir sorun var