- 21 Ağustos 2015
- 31.361
- 95.085
- 37
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Virmeeem, aşk yaşıyorum ben onunla.tühh taksit sayıları da azaltıldı.seninkini alayım 2. el
Bende onu şoyle yapıyorum su mavi yumuşak buzları havluya sarıyorum biraz tutup öyle atıs yapiyorum o bölgeye sıfır acıAcı eşiğin düşüktür belki. Bende kol bacak sıfır acı. Kukunun sadece tek bölgesinde anlık bi sıçratıyor.
Adeta ben ö. Şan galibaVirmeeem, aşk yaşıyorum ben onunla.Şeyden almıştım ben hani böyle elden taksit yapan mağazalar var ya ordan.
aygün hapiste ye ne çocuğu yok artıkkkkkkAilesi ünlü,zengin,tarife göre ırz düsmanı (ilk bulusmada evine cagıran ırz düsmanıdır benim gözümde)ay tarife uygun ünlü kücük sabancı mı acaba
Kız onun Aygünden cocugu oluyo gitme sakın
Bunu deniiimBende onu şoyle yapıyorum su mavi yumuşak buzları havluya sarıyorum biraz tutup öyle atıs yapiyorum o bölgeye sıfır acı
Ay araştırırken Trendyol'da inface diye bir şey göreceksin sakıınn bakmaFiyat araştırması yapayım o zaman. Canıma tak etti artık bu ağda derdi. Teşekkürler.
HAmileyim demisaygün hapiste ye ne çocuğu yok artıkkkkkk
hah 2. şeyma vakası.zengin adam avlamak için bebek yapp modası başladı.sitede bile var da ismi lazım değillHAmileyim demisBilmiyorz artık mapusta mı dogurcak napcak
Aklıma bir Rus geliyor ama dur simdi ban yemiyim ajsjsjdjdhah 2. şeyma vakası.zengin adam avlamak için bebek yapp modası başladı.sitede bile var da ismi lazım değill
Çünkü siyah kıl lazere de iğneli epilasyona da güzel tepki verir genelde sarıda ise bir yerde gelip tıkanıyor. Uzun sarı olmasi kötü kısa olsa yine iyi çene kısmı uzunumsu. Bende de var bir aparat pilli ama aynen dediğin gibi yapıyor beni de o. Vanessanin tüyünden nerelere geldik:)Nie siyah kil istiyon baci tam bir dert kil alma aparati aldim ilk denemede pötür pötür oldu daha sonra ki denememde olmadi tavsiye ederim hem hızlı hem kolay ama aciiii
Ananem de sokaga her cikisinda donunu degistirirdi, fenalik gecirirsem de hastaneye kaldirirlarsa ayip olmasin derdiBaşıma bir iş gelirse bari temiz olayim hazirligi heralde bu.
Buraya kayit olurken verdiginiz bilgilerden vs. Ailenize ulasilmaLi bence sizin.
Cam agaci olsa simdiye bitmisti o agdaMuhtemelen daha ağdayi bitiremedi.
Giderken falan yazardi yoksa simdi ciktim gidiyorum diye.