• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama burdaki insanlara hakaret edemezsin cünkü yaptiginin kabul edilcek hic bir tarafi yok ve hepsi senin yanlisini gözüne sokmak istiyor. Evli bir adamin sevgili olmak gercekten igrenc bir durum ve o adamin sana zerre kadar deger verdigini düsünmüyorum. Yukarda sana yarayacak yorumlar var, Ben de yazacagimi yazdim. Numarani degistir, kendine yeni sayfa ac
Değiştirdim onları abla :) haklisin da ama böyle hakaret edilmez onlar bana hakaret ederse bende hakaret ederim her şey karşılıklı sonuçta sizin gibi yaklaşsalar bende saygıyla yaklasirim .
Metresim ama bazı şeylerin farkindayim biliyorum onları kurtulmak istiyorum bende

Yaaa bana baksana sen işiniz gücünüz yok mu sabahtan beri böyle saçma başlığa sırf hakaret etmek için cevap yazıyorsunuz ne boş insanlarsiniz siz ?
İnsanın ailesi falan işi olmaz mı ?
Benim bu hesabı kurma amacım bok içindeyim bu boktan kurtulmak peki ya sizler niye gece gündüz burda takiliyorsunuz ?
Cidden ananiz babanız yok mu ? Veya aileniz hayret ediyorum böyle vakit öldürenlere
Peki senin ekosisteme faydan nedir? Buradakilere boş beleş insan muamelesi yaparken sen evli herifle atom parçalıyorsun herhalde.

Tam da Ortadoğu ülkesi ne kadar da belli :d eeee söyleyip hakaretlerde bulunup ne kazanıyorsunuz?
Bir de profilden anladığım kadarıyla muslumansiz gerçek bir müslüman böyle boş konuşup hakaret etmez gerçek bir müslüman uyarıcı olur , öğüt verir çözüm üretir .
Hep öyle gördüm kadınlara da hakaret edilmesini kabul etmez dinin .
Çözüm üretir önce bence ben senden daha Müslümanım en azından hatam için çözüm ariyorum
İşte feraset işte cesaret işte dini bütünlüğün vücut bulmuş hâli kadın gibi kadın yürü beee

Burada ona buna çemkirecegine güya başta evli olduğunu gizleyen sevgiline tepki koyup ona göre davransaydın.
Adam karısı çocuklarıyla mutlu mesut yaşıyor.
Gece onunla sevişiyor, gündüz" seni de kollarına alıyor."
Bunu miden alıyorda buradaki yorumlar mi zoruna gidiyor. 😂
Gülelim de ayıp olmasın.

Yapıştınız mı, neden ayrılamıyorsunuz?
Mübarek gün, kötü söz demeyeceğim.
Yaptığınızın karşılığını kat kat görmenizi diliyorum.

Tam da Ortadoğu ülkesi ne kadar da belli :d eeee söyleyip hakaretlerde bulunup ne kazanıyorsunuz?
Bir de profilden anladığım kadarıyla muslumansiz gerçek bir müslüman böyle boş konuşup hakaret etmez gerçek bir müslüman uyarıcı olur , öğüt verir çözüm üretir .
Çözüm üretir önce bence ben senden daha Müslümanım en azından hatam için çözüm ariyorum
Bizim metres cami hocası çıktı :D :D :D

Değiştirdim onları abla :) haklisin da ama böyle hakaret edilmez onlar bana hakaret ederse bende hakaret ederim her şey karşılıklı sonuçta sizin gibi yaklaşsalar bende saygıyla yaklasirim .
Metresim ama bazı şeylerin farkindayim biliyorum onları kurtulmak istiyorum bende
metreslikten kurtulmak isteyen şu saat kurtulur.bahane bahaneee

Peki senin ekosisteme faydan nedir? Buradakilere boş beleş insan muamelesi yaparken sen evli herifle atom parçalıyorsun herhalde.
Ben mi ?
Yaptığım hataları sorgulayan ve çözüm arayan biriyim yani bilim yolunu izliyorum .
Peki bunlar düz hakaret sorgulama yok bile en azından sorgulayan bir bireyin bu dünya da 😅😅😅😅😅

Çözüm basit bunu sen de biliyorsun. Yapman gerekeni yapmayıp insanlara doğruları söyledikleri için hakaret edemezsin. Hem suçlusun hem güçlü

Ya hu hakaret değil gel anlaşalım senle evli bir adamla sevgili olana heleki bile bile olana Metres denilir e bizde onu diyoruz.
Adam kendine taze kan bulmadan siz tekmeyi vurun 🤷🏻‍♀️

Müslümanlık konusunda konusacak en son kişi sizsiniz burda haddinizi bilin. Ne guzel basmışım kuyruğunuza oh 😌

Ama burdaki insanlara hakaret edemezsin cünkü yaptiginin kabul edilcek hic bir tarafi yok ve hepsi senin yanlisini gözüne sokmak istiyor. Evli bir adamin sevgili olmak gercekten igrenc bir durum ve o adamin sana zerre kadar deger verdigini düsünmüyorum. Yukarda sana yarayacak yorumlar var, Ben de yazacagimi yazdim. Numarani degistir, kendine yeni sayfa ac
Ablanı dinle L Lutfenyard 🤣

Tamam gerizekali, metres falan diye saydiririm, kusura bakmayin sizin 30 das üstü kalibiniza uymadigim icin
"Metres" kelimesi bir küfür değil ki sözlük anlamına bakın isterseniz. Hakaret olarak halk arasında hiç metres kelimesinin kullanıldığını gördünüz mü? Kadın metres yani gerçekleri söylemek suç mu🤣

Senin dininde peki sana haram olan şey ile sevişmek var mı metresciğim ?? :D
Zina nedir ? ne için yapılır ? bi aç oku sen hadi bakim abisikiii

öğretmenmiş bir de o daha da şaşırtıcı
Tamam gerizekali, metres falan diye saydiririm, kusura bakmayin sizin 30 das üstü kalibiniza uymadigim icin
Metres" kelimesi bir küfür değil ki sözlük anlamına bakın isterseniz. Hakaret olarak halk arasında hiç metres kelimesinin kullanıldığını gördünüz mü? Kadın metres yani gerçekleri söylemek suç mu🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back