- Konu Sahibi Lutfenyard
-
Acaba kim bozduBozdu diye biz de ona uyacak degiliz. Uymayalim bence
Sen de ayrılmazsan eşinle konuşurum de tehdit et peki adam la biseyler yaşamışsın bir daha nasil evlilik yapmayı düşünüyorsun ailene ne diceksin ben biriyle birlikte oldum mu dicen?Herkesin karakterine göre saygı da bulunurum en azından ben hatamı kabul ediyorum ve bundan nasıl kurtulacağım arayışı içindeyim .
Sizin gibi saygisizlar anlamaz hadi yallah herkes benden hak ettii kadar saygıyı alır kapış bebeğim
Ahh bir bilsem calciiKendine hakaret ediliyor sanıyor. neden içselleştirdi ki bu konuyu bu kadar
al işte babam kötü annem kötü ondan ben böyle oldum diyen bir üye daha çıktı bugün.yalnızım diye elin 2 çocuklu adamının peşinde ve ona metreslik yapıyor.gel de iyi bir şey yaz bu konuyaÇok haklısın abla bunu düşünüyorum aslında öyle biri hiç değildim hayatım boyunca yapmayacağım şeyler arasında evli bir adamla olmak vardı .
Çok utangaç ve sessiz bir kızdım asla sevgili yapmadım ayıp olur diye sonra şiddete uğradım , ailemden sevgisizlik gördüm bazı sebeplerden dolayı bazı olaylar oldu haksız yere beni suçladılar bende hayatımı mahvedip bu adamla oldum en azından yalan olsa bile bana sevgi veriyordu .
Reel hayatım aşırı sıkıntılı ve mutsuz yalan dünyamı özlediğim için her seferinde o adama koşuyorum çok yalnızım
Sen bu konu sahibinde nasihat dinleyecek potansiyel gördün mü?Neden sürekli kiskirtmaya devam ediyorsunuz?
Mutsuzum ayakalrına yatma şimdiiiÇok haklısın abla bunu düşünüyorum aslında öyle biri hiç değildim hayatım boyunca yapmayacağım şeyler arasında evli bir adamla olmak vardı .
Çok utangaç ve sessiz bir kızdım asla sevgili yapmadım ayıp olur diye sonra şiddete uğradım , ailemden sevgisizlik gördüm bazı sebeplerden dolayı bazı olaylar oldu haksız yere beni suçladılar bende hayatımı mahvedip bu adamla oldum en azından yalan olsa bile bana sevgi veriyordu .
Reel hayatım aşırı sıkıntılı ve mutsuz yalan dünyamı özlediğim için her seferinde o adama koşuyorum çok yalnızım
Ergenlerle mahalle agzi yarisi yapin o zaman, cekirdek getireyimKonu sahibi asıl üyeliğinden yazıyor.....
Nasıl şekilde halledelim. Adamın evli olduğu bellli hala vazgeçememiş nasıl yorumlar yapılsın mesela. Konu sahibi gerçekleri duyunca hakarete başladı.Hepsini gördüm ama salak görmek istiyorsan aynaya bak cok basit bence. Baska sekilde halledebiliriz bu olayi. Gözünü acip kart horozu bir tarafinin üstüne oturtmak niyetim:))
wah wahhhhÇok haklısın abla bunu düşünüyorum aslında öyle biri hiç değildim hayatım boyunca yapmayacağım şeyler arasında evli bir adamla olmak vardı .
Konu sahibi o zatenSen bu konu sahibinde nasihat dinleyecek potansiyel gördün mü?
Size ne ? İşinize bakın metres savunuculuğu yapmayınErgenlerle mahalle agzi yarisi yapin o zaman, cekirdek getireyim
Görmedim ama bir ihtimal.Sen bu konu sahibinde nasihat dinleyecek potansiyel gördün mü?
Çok güzel bir şey ceyceymetresi de savunanlar var ha.biri bana bir tek savunulacak tez sunsunn tmm haksızım diyeceğim .metreslik çok iyi birşey diyeceğim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?