Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değiştirdim onları abla :) haklisin da ama böyle hakaret edilmez onlar bana hakaret ederse bende hakaret ederim her şey karşılıklı sonuçta sizin gibi yaklaşsalar bende saygıyla yaklasirim .
Metresim ama bazı şeylerin farkindayim biliyorum onları kurtulmak istiyorum bende

Peki senin ekosisteme faydan nedir? Buradakilere boş beleş insan muamelesi yaparken sen evli herifle atom parçalıyorsun herhalde.

İşte feraset işte cesaret işte dini bütünlüğün vücut bulmuş hâli kadın gibi kadın yürü beee

Burada ona buna çemkirecegine güya başta evli olduğunu gizleyen sevgiline tepki koyup ona göre davransaydın.
Adam karısı çocuklarıyla mutlu mesut yaşıyor.
Gece onunla sevişiyor, gündüz" seni de kollarına alıyor."
Bunu miden alıyorda buradaki yorumlar mi zoruna gidiyor.
Gülelim de ayıp olmasın.

Yapıştınız mı, neden ayrılamıyorsunuz?
Mübarek gün, kötü söz demeyeceğim.
Yaptığınızın karşılığını kat kat görmenizi diliyorum.

Bizim metres cami hocası çıktı

metreslikten kurtulmak isteyen şu saat kurtulur.bahane bahaneee

Peki senin ekosisteme faydan nedir? Buradakilere boş beleş insan muamelesi yaparken sen evli herifle atom parçalıyorsun herhalde.
Ben mi ?
Yaptığım hataları sorgulayan ve çözüm arayan biriyim yani bilim yolunu izliyorum .
Peki bunlar düz hakaret sorgulama yok bile en azından sorgulayan bir bireyin bu dünya da

Çözüm basit bunu sen de biliyorsun. Yapman gerekeni yapmayıp insanlara doğruları söyledikleri için hakaret edemezsin. Hem suçlusun hem güçlü

Ya hu hakaret değil gel anlaşalım senle evli bir adamla sevgili olana heleki bile bile olana Metres denilir e bizde onu diyoruz.
Adam kendine taze kan bulmadan siz tekmeyi vurun

Müslümanlık konusunda konusacak en son kişi sizsiniz burda haddinizi bilin. Ne guzel basmışım kuyruğunuza oh

Ablanı dinle L Lutfenyard

Senin dininde peki sana haram olan şey ile sevişmek var mı metresciğim ??
Zina nedir ? ne için yapılır ? bi aç oku sen hadi bakim abisikiii

öğretmenmiş bir de o daha da şaşırtıcı
Tamam gerizekali, metres falan diye saydiririm, kusura bakmayin sizin 30 das üstü kalibiniza uymadigim icin
Metres" kelimesi bir küfür değil ki sözlük anlamına bakın isterseniz. Hakaret olarak halk arasında hiç metres kelimesinin kullanıldığını gördünüz mü? Kadın metres yani gerçekleri söylemek suç mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…