- 11 Şubat 2022
- 464
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Lutfenyard
Kimse ona bir şey dememiş ama niye sence herkes seni linç ediyor? Çekemiyorlar mı seniBu yorumun sahibi de konu sahibini destekliyor hakaret etmemis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse ona bir şey dememiş ama niye sence herkes seni linç ediyor? Çekemiyorlar mı seniBu yorumun sahibi de konu sahibini destekliyor hakaret etmemis
Ergen olan biz değiliz sensinYok cidden öyle değilim ne kadar çirkefsiniz yardım istedim bilmeden bu durum içine girdim yaşlar 25+ beyinler hala benim gibi Ergen rica ederim böyle saçmalayacaksiniz yazmayın kurtulmak istiyorum bu durumdan sadece.
Ay valla he bütün gün evdeyim kırdım kıçımı nikahlı kocamı, helalimi bekliyorum. Sen peki? Evde akşama oturmayıp elin evli herifiyle asna fisne yapıyorsn. Şerefsiz adama sorar mısın karısı hiç mi anlamıyor bende bunu merak ettimYaaa bana baksana sen işiniz gücünüz yok mu sabahtan beri böyle saçma başlığa sırf hakaret etmek için cevap yazıyorsunuz ne boş insanlarsiniz siz ?
İnsanın ailesi falan işi olmaz mı ?
Benim bu hesabı kurma amacım bok içindeyim bu boktan kurtulmak peki ya sizler niye gece gündüz burda takiliyorsunuz ?
Cidden ananiz babanız yok mu ? Veya aileniz hayret ediyorum böyle vakit öldürenlere
Dninde git metres ol demiyor demi..Müslümanlık konusunda konuşacak en son kişi hiçbir zaman yok çünkü İslam oku , araştir diyor ve hata yapsan da yine gel diyor .
Cahilsin daha dinini bilmiyorsun boş boş konuşuyorsun .
Dinini araştırıyoru bu arada deistim ilerde müslüman olmak isteğim için .
Anlamadığım nokta şu oldu mahalale karısı triplerinde konuşuyorsun ve dedikoducu teyzeler gibi bu konu başlığımın her ayrıntısını takip ediyorsun cidden bu kadar boş musun ?
Dinin der ki : boş dedikodularla uğraşmayın milletin kusurlarıyla önce kendinizi düzeltin öyle .
Milletin kocalarını ayartmıyorlar/ kocalarıyla kırıştırmıyorlar en azından.Bence de gece gündüz evde got büyütüp dedikodu yapmaktan beyni yanmış insanları ne yapayım
Aferin kız işte dini bu kızdan öğreneceksiniz biraz oturun ders alın Müslüman olmayı hedefleyen bir deist daha atanamamış olsunMüslümanlık konusunda konuşacak en son kişi hiçbir zaman yok çünkü İslam oku , araştir diyor ve hata yapsan da yine gel diyor .
Anlamadığım nokta şu oldu mahalale karısı triplerinde konuşuyorsun ve dedikoducu teyzeler gibi bu konu başlığımın her ayrıntısını takip ediyorsun cidden bu kadar boş musun ?
Dinin der ki : boş dedikodularla uğraşmayın milletin kusurlarıyla önce kendinizi düzeltin öyle .
yaaa o kadar büyük krizdeyiz, metresler metresliğini bile yapamıyor alnının akıyla ahahahahaha.Benzine zam geldi iki çocuk var gezemiyorlardir zamane metreslerini bile vurdu ekonomi önceden böyle miyid
e tmm kendi metres diyor kendisine biz de metres diyoruz kendisine.sorun ne?
Ayni görüste olup farkli üslup kullandigim icin.Kimse ona bir şey dememiş ama niye sence herkes seni linç ediyor? Çekemiyorlar mı seni
Abla bir noktayı kacirmissin daha Müslüman olmayu düşünen bir deistmiş tam atanamamışDninde git metres ol demiyor demi..
Kaç kib yaptım..Hopp orda dur terbiyesizleşmenin anlamı yok.
Burada derdine çare bulamazsın.
Linçleriz.
Her yorumunu şikayet edip konunu kapattırıcam.
İnsanların sinirleriyle oynayamazsın böyle bir günde.
Sen kıza nasihat ediyor gibi değil de savunuyor gibi görünüyorsun nedense.Ayni görüste olup farkli üslup kullandigim icin.
Eğer şu postta yazan hikayeye inanmış olsaydım "kardeş gencecik kızsın, kendini toparla, hiçbir aşk kalıcı ve sonsuz değildir, abaza bir pisliğe kendini, gençliğini harcatma, etrafında gencecik yakışıklı delikanlılar vardır, biraz gözünü aç, çoluğun çocuğun da günahına girme" derdim.Merhaba ablalar ben 21 yaşında biriyim 36 yaşındaki adama aşığım
Bir yerden tanıştık sonra buluşup flörtlştik ona güzel bir şekilde bağlandımı anlayınca evli olduğunu söyledi .
Ayrıldım tabii bunu duyur duymaz sonra çok özlediğim için tekrar geri dönüp devam ettim .
Yaşım küçük , eğitim hayatım istediğim gibi olmadığı için ve adam da evli olduğu için sürekli adamdan ayrıldım ama her seferinde özlemekten dolayı adama geri döndüm .
2 yıldır durum böyle 2 çocuğu var amacım asla ailesine zarar vermek değil hatta tam tersine eşine böylee iyi ol , çocuklarına şöyle sahip çık diyorum yani amacım asla yuva yikmmak değil .
Artık bu ilişkiyi bitirmek istiyorum tamamen kalbimden çıksın ama yapamıyorum ablalar her seferinde geri dönüyorum çalıştığı yeri , numarası , her şeyini bildiğim için izleyip onun kollarına geri dönüyorum millet uzaklaştıkça unutur ben uzaklaştıkça aşık oluyorum .
Ekleme : linç edecekler yazmasın rica ederim hatamı farkindayim kurtulmak istiyorum sadece.
Ya sen din konusunda bu kadar ahkam kesiyorken metres olman neden peki ??Müslümanlık konusunda konuşacak en son kişi hiçbir zaman yok çünkü İslam oku , araştir diyor ve hata yapsan da yine gel diyor .
35 yaşındaki bir insanın konuşma tarzı böyle olmamalı ya.
Genelde hakaret ederim diyorsun
Alıntılarım çıkmamışAy ben araya girip savunmak istiyorum kendisini bi saniye salak görmek istiyorsan aynaya bak kendi lafı değil, alıntı yapıyor hanımefendi. Hoş değil böyle yazmak diyor
Etmeyin şikayet ya niye ediyorsunuz günah giriyorsun ama kız Burdan tüm iyi niyetiyle akıl almaya gelmiş iyi yürekli bir kardeşimiz işte kadının düşmanı yine kadınyaaa o kadar büyük krizdeyiz, metresler metresliğini bile yapamıyor alnının akıyla ahahahahaha.
her neyse bence fake konu şikayet ettim. herkesin de şikayet etmesini rica ediyorum
buraya kadar yerdik ama şu yorumundan sahte konu açtığın çok bariz anlaşılıyor.Müslümanlık konusunda konuşacak en son kişi hiçbir zaman yok çünkü İslam oku , araştir diyor ve hata yapsan da yine gel diyor .
Müslüman olmayı düşünen deistten vaaz da dinledik ya tamamiz artık. Çok şükür.Müslümanlık konusunda konuşacak en son kişi hiçbir zaman yok çünkü İslam oku , araştir diyor ve hata yapsan da yine gel diyor .
Tayinmi bekliyormuş atama olsun diye sjksjskjskAbla bir noktayı kacirmissin daha Müslüman olmayu düşünen bir deistmiş tam atanamamış