- 7 Ağustos 2015
- 411
- 107
-
- Konu Sahibi elma_sekerim01
bende dostinex kullanıyorum ama geçen hafta hamile kalmış olabilirim diye kestim almadım sonra hamile olmadığımı öğrendim şimdi ara verdiğim için pişmanım acaba o yüzden mi hamile kalamadımBende de prolaktin yüksekliği vardı. Dostınex içiyodum bırakınca tekrar yükseliyodu. Sonra haşimato hastası olduğumu öğrendim. Endoktinoloji doktoru sayesinde. Ve prolaktin yüksekliğim ona bağlı imiş kendiliğinden düştü. Dostınex kullanmadan.
Hakkimizda hayirlisi arkadasim Allah hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin hepimizeillaki bir etkisi oluyor ya bildiğin hormon ilaçları kullanıyoruz yani hafif şeyler değil demek vücut bi şekilde tepki verecek bakalım bana ne dicek doktorum adetin 3 günü gideyim diyorum artık yine ilaçla tedavi derse eğer aşılama istiyorum dicem hatta bana kalsa tüp bebek istiyorum da eşim pek sıcak bakmadı
Ama bugun ilacin 7. Gunu o yuzden ve ilk gunler bile bu kadar degldi agri
canım ben ilk 2 ay ilaç ve iğne kullanırken adet görene kadar kasıklarım hep ağrıdı hatta bazen baya şiddetli ağrılar oldu..Hamile kaldığım ay ise ara ara kasık ağrısı oldu tek bir tarafta sağda..belki bu sana yardımcı olur ama ben anlayamadım kan testine kadar..
Cok tesekkur ederim bende doktor 2 yumurta gelismis bri sagda biri solda demisti o yuzden olabilir belki ama cok saol haftaya sali test yapic sonucu paylasirim insallah guzel haberlerle sen tedavi ile mi hamile kaldin
bakalım bu kez doktorum ne diyecek ya ben aşılama düşünüyorum ama doktoruma söylicem yarın adetin 3. günü gidicem cnmHakkimizda hayirlisi arkadasim Allah hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin hepimize
cnm sen tedavi derken ne uygulamıştı doktorun sana bide eşine sperm desteği için bişey uyguladın mıben 2 ay tedavi gördükten sonraki ay tedaviyi bıraktım..o bıraktığım ay tedavisiz hamile kaldım
cnm sen tedavi derken ne uygulamıştı doktorun sana bide eşine sperm desteği için bişey uyguladın mı
ali fuattasın sanırım dimi canm ben de ona gidiyorum daha ilk ayımız bu serophene ve çatlatma iğnesi verdi bana da ama olmadı adet oldum ve yarın gidicem yine bakalım bu kez ne dicek ben aşılama yaptırmak istiyyorum diye sorucam sen ikinci ayda serophene kullanırken mi hamile kaldın cnm birde senden tahliller istedi mi hormonlarla ilgili benden istemedi de1 ay klomen ve çatlatma iğnesi 1 ay da serophene ve çatlatma iğnesi kullandım..eşimin spermiyogram sonucu iyiydi o yüzden ona bişey uygulanmadı
ali fuattasın sanırım dimi canm ben de ona gidiyorum daha ilk ayımız bu serophene ve çatlatma iğnesi verdi bana da ama olmadı adet oldum ve yarın gidicem yine bakalım bu kez ne dicek ben aşılama yaptırmak istiyyorum diye sorucam sen ikinci ayda serophene kullanırken mi hamile kaldın cnm birde senden tahliller istedi mi hormonlarla ilgili benden istemedi de
serophene yi neden bıraktın cnm kaç ay kullandın da bıraktın mesela ben sadece ve ilk defa bu ay kullandım 2 yumurtan var dedi ali fuat ama yine olmadı benden geçen ay test falan istemedi neden acaba ben kendim mi söylesem ki test yapalımmı diye ne ameliyatı olmuştun cnm merak ettim sanırım baya memnunsun doktordan bende methini çok duydum o yüzden ona gittim