Serophene Kullanıcıları Buyrun Topiğime :)

anladım canım bende aynı zamanda polikistik over varmış eşimin de sperm sayısı 10 milyon çıktı Allahın takdiri artık.ben 1.5 yıldır istiyorum hiç hamile kalamadım 2 ay daha bu ilacı kullancam sonra hsg çekilcek galiba birazda öyle beklicem sonra aşılama olcak muhtemelen inşallah gerek kalmaz bu ay hamile kalırım bayadır bekliyorum ama Allah istedikten sonra olmayacak şey yok Rabbim herkesin yüzünü güldürsün.

Amin canm inşallah Allah isteyen herkese versin kötü bi durum valla adet oluyorum hala hamileyim die düşünmüştüm :KK70: yani yavastan kafayı yiyorum :KK70: bu bnm ilk ilacım doktora kalsa vermiyordu. Gecen ay adetim 20 gun gecikti yumurta oluşmuş ama çatlamamış çatlamayınca da kist olmus. Şükür ki 20 gunluk bi ilacla kist yok oldu inşallah bu ayda bebek olur

Arkadaşlar bugün 14. günümdü yumurta takibi için dr. a gittim 15mm olduğunu bugüne göre küçük ama büyüyebilir doğal yollardan bu ay deneyelim olmazsa gelecek ilaç kullanacağız dedi. Serophene verdi hamile kalamazsam adetin 3. günü başlamamı 13. günü tekrar yumurta takibi için gitmemi söyledi. Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. böyle durumlarda genellikle duphastonda veriliyormuş Bana vermedi hamile kalamazsam soracağım yine de ama size nasıl tavsiye etti dr?

Slm kızlar ben 2.ayımdayım bakalım 5 gün içtim takipsiz iğnesiz verdi doktor 14.gün ile 22.günü değerlendircez bakalım hayırlısı eğer bu ay da olmazsa hsg mi çekilcem acaba

Merhaba ben de bugün basladim bu hapa geçen ay duphaston kullandim bisey olmadi bununla olurmu kafayi yiyecem artik akil verin bana lutfen

X