Serophene Kullanıcıları Buyrun Topiğime :)

ben 3. gün başladım günde iki tane 12, gün kontrole giittim iki yumurta gelişmiş 20 mm civarıydı ertesi gün çatlatma iğnene ol dedi 3. gün yada a5, gün çok fark yok daha sonrasına kalmada
yaa bana iğne vermedi doktor bide hiç akıntım ağrım falan olmadı sadece e2 değerime baktı güzel yükselmiş dedi bir hafat ilişki dedi ama çatlamadı sanki yaa hiç belirtim yok ne yapmalıyım sizce

yaa bana iğne vermedi doktor bide hiç akıntım ağrım falan olmadı sadece e2 değerime baktı güzel yükselmiş dedi bir hafat ilişki dedi ama çatlamadı sanki yaa hiç belirtim yok ne yapmalıyım sizce
merak etme doktor iyi gelişmiş dediyse çatlar kaçıncı gündesin 14, gün çatlar daha çok sen ilişki düzenine uy stres yapma bende hiç ağrı olmadı ama bolca akıntı olmuştu yumurta akıntısı ama bi baktı ki biri çatlamış biri çatlamamış iğne olduğum halde bi tanese çatlayamamış demişti düşün iğneyi boşver cnm

16. GÜNÜM BUGUN HİÇ BELİRTİ YOK

hiç belirtisiz de olabilir akıntı da mı yok dikkat et biraz vücudunu dinle akıntı olabilir bende olmuştu yada olmasada doktora bir hafta sonra gidip çatlamış mı çatlamamış mı baktırabiliyorsun cnm

hiç belirtisiz de olabilir akıntı da mı yok dikkat et biraz vücudunu dinle akıntı olabilir bende olmuştu yada olmasada doktora bir hafta sonra gidip çatlamış mı çatlamamış mı baktırabiliyorsun cnm
HİÇ AKINTI YOK TAM AKSİNE AŞIRI Bİ KURULUK BİLE VAR

işte değiştiği için belki daha yumurtlamadın ama bugün yarın yumurtlarsın istersen yumurtlama testi al eczaneden onunla takip et cnm ama çatlar büyük ihtimalle rahat ol ilişkiyi ihmal etmeyin yeter gerisi taktiri ilahi

sağolll cnm biraz fazla panik bi yapım var malesef teşekkür ederimmm

Hanımlar lütfen yardım!
Serophene kullanımından sonra bugün pregnyl çatlatma iğnesi oldum.Doktor yarından itibaren 1er gün arayla 3 gün ilişki önerdi ama tereddütlüyüm.Sizler nasıl çıktınız işin içinden?
Bu arada sperm sayımız çok iyi ama biraz hız ve morfoloji sorunumuz var ona göre fikir verirseniz sevinirim.

ne konuda tereddüt bence o 3 günü sen bir haftaya cıkar ve rahat ol eşine de bu arada keçiboynuzu yedir ve ilişkiden yarım saat önce falan türk kahvesi hız için kahve diyorlar cnm

Ben 34 yaşındayım gittiğim de 1 yılı geçmişti bebek için olmadı. İlk ay ilk olarak serephone ve iğne kullandık. Olmadı sonraki ay film dedi ilaç vermedi o yüzden çekildim kanallar açık dedi filmden sonra 3. Ayım hala sadece serophene ve iğne veriyor her gidişde beklicez dedi 6 ay o yüzden ağırdan dedim.

cnm aynı tedaviyi uyguluyor bize banada ilk gittiğim ay serophene vrdi olmayınca rahim filmi istedi yalnız benim rahimde yapışıklık çıktı onun için bana histeroskopi önerdi ben düşünmek istiyorum dedim açıkça korktum bu işlemden sonra hiç bir sorun kalmaz tekrar serophene ile devam ederiz dedi bana daha 3 gün önce :)))
sende hiç bebek varmı ilk mi olacak inş, 6 ay beklemeye çok değilmi doktor mu dedi bunu ? tüp bebek düşündün mü hiç yada konuştunuz mu doktorlu

Ben evleneli de 17 ay oldu işte bebek yok hiç. Filmden sonra 6 ay denicez dedi o yüzden yani yavaş ilerliyor işte. Bize her ay umut heycan etkiliyor . Bi sorun yok başka ama olmuyor işte. Bende bu ay gitmedim çok ilaç da etkiliyor. Bakalım önümüzdeki ay giderim bi kontrole adetde artık. Tüp bebek konuşmadık çünkü önce ilaçlarla denemek istiyor. İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder.

arkadaşlar merhba seropheneyi bende kullanmaya başlıcam yarın 5 günün sonunda doktorum gel bakalım iğne yapalım dedi benim sorum size şu özel hastaneeye gidiyorum bu iğne için ücret alıyolarmı sizden alıyolarsa ne kadar ? kusuruma bakmayın ev taşıyoruz ve bütçede fena açıldık ona göre sağlama almak istiyorum teşekkür ederim

cnm bnce 70 tl civarı ssk karşılamıyo ama bnm ablam 100 tlye eczandn aldı abmn hanımı yengm üç ay üstüste kullandı oda başka eczndn 70-75 tlye almitı sonra tuttu zatn üçüncüde bide dayımn hanımı iki kere aldı vurdu oda eczndn pazarlk yapmş 43 tl ye almş bnde şaştm nasıl oldu diye:₺ urfa burası fiyatlar başka yerde daha pahalı olabilir cnm diyeceğim o ki pazarlık yapmadn alma yarı yarıya indirmeselerde baya düşerler:) inşllh ona gerek kalamdn hamile kalran cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…