- 15 Ağustos 2015
- 20
- 6
- 32
-
- Konu Sahibi elma_sekerim01
inş cnm bende serophene kullanmıştım benimde 2 yumurta gelişmişti sol tarafta çatlatma iğnesi de oldum beklemedeyim şimdi doktorun ne dedi neden bu tedaviyi uyguladı sanaMerhaba serophene kullandim ve bu ay 2 tane yumurtam gelismis yarin catlatma ignemi olucam insallah ise yarar ve hamis olurum
inş cnm bende serophene kullanmıştım benimde 2 yumurta gelişmişti sol tarafta çatlatma iğnesi de oldum beklemedeyim şimdi doktorun ne dedi neden bu tedaviyi uyguladı sana
ben ovittrel kullandım cnm iğne olarak beklemedeyim bakalım son 4 günüm kaldı
aynen benim gibi düşünüyorsun cnm bencede hergün garantiye alalım sonuçta yumurta çok az yaşıyor ya yakalamak lazım diye düşünüyorumDoktorum igneden 12 saat sonra iliski dedi bir gun arayla ama benm kafam karisti hergun olsa daha garanti olmaz mi sizce ?
aynen benim gibi düşünüyorsun cnm bencede hergün garantiye alalım sonuçta yumurta çok az yaşıyor ya yakalamak lazım diye düşünüyorum
ben cumartesi sabah iğne oldum cumartesi pazar pazartesi ilişki salı uyumuş kalmışızz :)) çarşamba ilişki olarak uyguladım cnm hatta salı uyuduğumuza sinir oldum ama yapacak bişi yokkSen o sekilde mi devam ettin igneden sonra canm
ben cumartesi sabah iğne oldum cumartesi pazar pazartesi ilişki salı uyumuş kalmışızz :)) çarşamba ilişki olarak uyguladım cnm hatta salı uyuduğumuza sinir oldum ama yapacak bişi yokkD
aynen işte dayanamıyorsun artık yaCok guldum ya allah iyiligni versn bizde bugn aksam basladik calismalara 5 gun ara vermeden devam diyorum ne kadar dayanir esim bilmiyorum
ben cumartesi sabah iğne oldum cumartesi pazar pazartesi ilişki salı uyumuş kalmışızz :)) çarşamba ilişki olarak uyguladım cnm hatta salı uyuduğumuza sinir oldum ama yapacak bişi yokkD
Cok guldum ya allah iyiligni versn bizde bugn aksam basladik calismalara 5 gun ara vermeden devam diyorum ne kadar dayanir esim bilmiyorum
Arkadasim sen bu ilaclami serophene ilemi hamile kaldin normalmikızlar işinize karışmak gibi olmasın spermiyogram sonucunuz nedir bilmiyorum ama hergün yapmak spermlerin kalitesi açısından verimli değil..doktorlar o sebepten 2 günde 1 ideal diyorlar..biraz da şans meselesi ama ileri hareketli sperm sayısı ve miktarı yüksek değilse yaptığınız boşa gitmesin :) biz ovülasyon olacağım hafta sadece 2 kez birlikte olduk..
Arkadasim sen bu ilaclami serophene ilemi hamile kaldin normalmi
hamile kaldığın ay ne yaşadın canm yani belirti ne yaşadın adet tarihinden öncebir ay klomen kullandım bir ay serophene..1 ay ara verelim dedik eşimle, ilaç kullanmadığım ay hamile kaldım..
Sizde kullandiniz dimi ilaci kac gun var regliyehamile kaldığın ay ne yaşadın canm yani belirti ne yaşadın adet tarihinden önce
İnşallah kalırız bende bugun başladım ilaca 12. gün çağırdıkızlar merhaba, 5 gün serophene kullandım. ayın 10nunda başladım, 15 . kontrole gittim doktorum 3 tane yumurtam olduğunu söyledi, 15 mm , 10 mm ve 9 mm ve bize ilişki takvimi verdi ayın 25.de tekrar kontrole gidicem sizce hamile kalabilirmiyim bana yumurta sayısı ve büyüklükleri çok gibi geldi benzer durumda olup hamile kalan varmı
bende serophene kullandım adetin 3. günü başladım 5 günde bitti sonra 12 gün kontrole çağırdı yumurtalar tedaviye cevap vermiş dedi yarın çatlatma iğneni ol dedi bende oldum sonra da bekleme deyim yani cnm benim adete 2 gün kaldı :)Sizde kullandiniz dimi ilaci kac gun var regliye