Serophene Kullanıcıları Buyrun Topiğime :)

inş cnm bende serophene kullanmıştım benimde 2 yumurta gelişmişti sol tarafta çatlatma iğnesi de oldum beklemedeyim şimdi doktorun ne dedi neden bu tedaviyi uyguladı sana

Pcos var bende 1 yillk evliyim 1 kimyasal gebrlik gecirdim cocuk cok istedgmiz icn de tedaviye basladik ilk defa olucam igneyi ilaci da ilk defa kullandim ama cok korkuyorum pregnly 5000 verdi doktorum

Şöyle düşünün, o size peygamberî bir dert takdir etmiş, insanlar arasından seçtiği elçisini tabi tuttuğu imtihanın aynısına sizi tabi tutuyor. Bunun derin anlamını biliyor musunuz? Size yakışan Zekeriya Peygamber gibi hareket edip, Yahya'nızı beklemektir. Zekeriya'ya o müjde geldiğinde eşi kahkaha atmıştı, Zekeriya Peygamber olduğu halde inanamamıştı.. Meryem Suresinin mealini düşünerek okumanızı tavsiye ederim, o sure size, kalbinize insin.. Ne mutlu size ki Rabbimiz evladınızı DUA yoluyla size ihsan edecek, duayla gelen bebeklerin özelliklerini Kur'andan okumanızıisterim.. Nasıl bir kul ve nasıl bir evlat olmuşlar? İmtihanınız ağır, çünkü omuzlarınız da peygamber yükü var.. Ne mutlu o yüke ki, hayırlı EVLATLAR gelecek

ben cumartesi sabah iğne oldum cumartesi pazar pazartesi ilişki salı uyumuş kalmışızz :)) çarşamba ilişki olarak uyguladım cnm hatta salı uyuduğumuza sinir oldum ama yapacak bişi yokk D

Cok guldum ya allah iyiligni versn bizde bugn aksam basladik calismalara 5 gun ara vermeden devam diyorum ne kadar dayanir esim bilmiyorum

Cok guldum ya allah iyiligni versn bizde bugn aksam basladik calismalara 5 gun ara vermeden devam diyorum ne kadar dayanir esim bilmiyorum
aynen işte dayanamıyorsun artık ya sorma bende kendime güldüm ama napayım sanki bir gün beklemek çok geliyor bana ama bu arada eşinede ceviz fındık bal muz yedir bolcaaa :)) kendine de tabii

ben cumartesi sabah iğne oldum cumartesi pazar pazartesi ilişki salı uyumuş kalmışızz :)) çarşamba ilişki olarak uyguladım cnm hatta salı uyuduğumuza sinir oldum ama yapacak bişi yokk D

kızlar işinize karışmak gibi olmasın spermiyogram sonucunuz nedir bilmiyorum ama hergün yapmak spermlerin kalitesi açısından verimli değil..doktorlar o sebepten 2 günde 1 ideal diyorlar..biraz da şans meselesi ama ileri hareketli sperm sayısı ve miktarı yüksek değilse yaptığınız boşa gitmesin :) biz ovülasyon olacağım hafta sadece 2 kez birlikte olduk..

Arkadasim sen bu ilaclami serophene ilemi hamile kaldin normalmi

kızlar merhaba, 5 gün serophene kullandım. ayın 10nunda başladım, 15 . kontrole gittim doktorum 3 tane yumurtam olduğunu söyledi, 15 mm , 10 mm ve 9 mm ve bize ilişki takvimi verdi ayın 25.de tekrar kontrole gidicem sizce hamile kalabilirmiyim bana yumurta sayısı ve büyüklükleri çok gibi geldi benzer durumda olup hamile kalan varmı

İnşallah kalırız bende bugun başladım ilaca 12. gün çağırdı

Sizde kullandiniz dimi ilaci kac gun var regliye
bende serophene kullandım adetin 3. günü başladım 5 günde bitti sonra 12 gün kontrole çağırdı yumurtalar tedaviye cevap vermiş dedi yarın çatlatma iğneni ol dedi bende oldum sonra da bekleme deyim yani cnm benim adete 2 gün kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…