Serophene Kullanıcıları Buyrun Topiğime :)

Slm kızlar ya bana doktor bu ay verdi adetimn beşinci günü başladm yumurta gelişsn diye bir hafta sonra gitcm bunu kullannlar çatlatma iğnesi veya başka bişy kullanmadn hamile kalabilirmi acl cvp lütfen

evet canım herkese iğne vermeyebilir doktor ama zaten bi hafta sonra gideceksin o zaman yazacaktır sana merak etme yumurtaların gelişmiş mi diye baktıktan sonra :KK54:

idrar testi yapıcam kızlar ya kan vermeyle uğraşamam iş çıkışı testi alıcam evde yapıcam sonuçta bugünde akşam oldu pazar regli olmam gerek yani adete 1 gün kala zaten varsa eğer bişi çıkar diye düşünüyorum heyecanla ama hiç belirtisiz hamile kalınır mı yaaa
Noldu sonuc ???

REGL OLDUNMU PEKİ
regli günüm dündü ama dünden beri lekelenme tarzında kırmızı kahverengi akıntı gibi geliyor anlamadım bi türlü başlayamadı reglim düzenlidir halbuki ama bu ay şaştı eğer bugünde başlamazsa akşam doktoruma gidicem ilk kez böyle bişi yaşıyorum

regli günüm dündü ama dünden beri lekelenme tarzında kırmızı kahverengi akıntı gibi geliyor anlamadım bi türlü başlayamadı reglim düzenlidir halbuki ama bu ay şaştı eğer bugünde başlamazsa akşam doktoruma gidicem ilk kez böyle bişi yaşıyorum
Ya test belki erken olduğu için çıkmamıştır doktora git bence belkide yerleşme kanaması diorlarya öle bişidir ayy inşş hamilesindr banada örnek ve umut olursun

Ya test belki erken olduğu için çıkmamıştır doktora git bence belkide yerleşme kanaması diorlarya öle bişidir ayy inşş hamilesindr banada örnek ve umut olursun
yok cnm ya bu kadar yerleşme olmaz kiii zaten adet olduğu kesin çünkü kanamam arttı ama ilk defa bu ay böyle geldi kesik kesik geldi acaba iğneden mi dedim ya

yok cnm ya bu kadar yerleşme olmaz kiii zaten adet olduğu kesin çünkü kanamam arttı ama ilk defa bu ay böyle geldi kesik kesik geldi acaba iğneden mi dedim ya
BEN DAHA İĞNE AŞAMASINA GEÇMEDİM İLAÇ YENİ BİTTİ AMA İLAÇDA BENİM REGLİMİ KISALTTI . SEN BENCE YİNEDE DOKTORUNLA GÖRÜŞ

Umutlarım tükeniyor :KK43:
illaki bir etkisi oluyor ya bildiğin hormon ilaçları kullanıyoruz yani hafif şeyler değil demek vücut bi şekilde tepki verecek bakalım bana ne dicek doktorum adetin 3 günü gideyim diyorum artık yine ilaçla tedavi derse eğer aşılama istiyorum dicem hatta bana kalsa tüp bebek istiyorum da eşim pek sıcak bakmadı

Bende de prolaktin yüksekliği vardı. Dostınex içiyodum bırakınca tekrar yükseliyodu. Sonra haşimato hastası olduğumu öğrendim. Endoktinoloji doktoru sayesinde. Ve prolaktin yüksekliğim ona bağlı imiş kendiliğinden düştü. Dostınex kullanmadan.

X