- 13 Temmuz 2015
- 681
- 527
-
- Konu Sahibi elma_sekerim01
akıntın mide bulantın bel ağrın falan varmı hamişsindr inşşşşbende serophene kullandım adetin 3. günü başladım 5 günde bitti sonra 12 gün kontrole çağırdı yumurtalar tedaviye cevap vermiş dedi yarın çatlatma iğneni ol dedi bende oldum sonra da bekleme deyim yani cnm benim adete 2 gün kaldı :)
bende bugün test yapıcam ama içimde bi korku ve olmadığına dair kocaman bir his var
korkunun ecele faydası yok pazarı bekleyemem bugün yapıcam test bakalım ne olacak off ama çok korkuyorummm çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkAkıntı varsa olabilir bence yap be test banada yaz mutlaka olumluda olsa olumsuzda olur mu
kolay değil biliorum canım ama arada kalmakda kötü bee kan yaptırcaksın dimikorkunun ecele faydası yok pazarı bekleyemem bugün yapıcam test bakalım ne olacak off ama çok korkuyorummm çoooooooooookkkkkkkkkkkkkk
Evet bugün diye düşündüm ama bugün daha pembe bi akıntı var sanırım yarın adet olacağım. Hayırlısı inşallah hamilesindir.cnm senin cumaymış benim pazar İ:) ama ben cuma akşamı test yapmayı düşünüyorum nasıl sende bi belirtiler var mı az kaldıııı cnm inş hayırlısıyla hamileyizdir
inş snede hamilesindir cnm ya yerleşme kanaması da olabilir pembemsi mi kan yoksa kıpkırmızı parlak mıEvet bugün diye düşündüm ama bugün daha pembe bi akıntı var sanırım yarın adet olacağım. Hayırlısı inşallah hamilesindir.
hamile kaldığın ay ne yaşadın canm yani belirti ne yaşadın adet tarihinden önce
Pembe kahve çok az geliyor kesiliyor sadece göğüslerim hala hassas o kadar pek bişey hissetmiyorum inşallah hayırlı bi sonuçtur test yapmak istemedim bu ay yarın da gelmezse yaparım senin inşallah vardır canım bi kaçımız sevinsin inşallah yainş snede hamilesindir cnm ya yerleşme kanaması da olabilir pembemsi mi kan yoksa kıpkırmızı parlak mı
Beklemekten başka çare yok , 24 ünde kontrolüm var,eylül 5-6 gibi hastanmam gerekiyor, zaten erken gebelik bir tek kan testi ile belli oluyormuş hepimiz için hayırlısı olunİnşallah kalırız bende bugun başladım ilaca 12. gün çağırdı
İNŞŞ GÜZEL SONUÇLAR ALIRSINBeklemekten başka çare yok , 24 ünde kontrolüm var,eylül 5-6 gibi hastanmam gerekiyor, zaten erken gebelik bir tek kan testi ile belli oluyormuş hepimiz için hayırlısı olun
kolay değil biliorum canım ama arada kalmakda kötü bee kan yaptırcaksın dimi
idrar testi yapıcam kızlar ya kan vermeyle uğraşamam iş çıkışı testi alıcam evde yapıcam sonuçta bugünde akşam oldu pazar regli olmam gerek yani adete 1 gün kala zaten varsa eğer bişi çıkar diye düşünüyorum heyecanla ama hiç belirtisiz hamile kalınır mı yaaaPembe kahve çok az geliyor kesiliyor sadece göğüslerim hala hassas o kadar pek bişey hissetmiyorum inşallah hayırlı bi sonuçtur test yapmak istemedim bu ay yarın da gelmezse yaparım senin inşallah vardır canım bi kaçımız sevinsin inşallah ya
Canim sonucu lutfen yaz insallahhh bebisin seninledir tutunmustur oradaaidrar testi yapıcam kızlar ya kan vermeyle uğraşamam iş çıkışı testi alıcam evde yapıcam sonuçta bugünde akşam oldu pazar regli olmam gerek yani adete 1 gün kala zaten varsa eğer bişi çıkar diye düşünüyorum heyecanla ama hiç belirtisiz hamile kalınır mı yaaa
Bende yeni kullanmaya basladim doktor kontrole cagirdi 12. Gun gidicem forumlsrdan okuduguma gore kimine igne verio kimine iliski takvimi veriyomusSlm kızlar ya bana doktor bu ay verdi adetimn beşinci günü başladm yumurta gelişsn diye bir hafta sonra gitcm bunu kullannlar çatlatma iğnesi veya başka bişy kullanmadn hamile kalabilirmi acl cvp lütfen
Test yaptin mı sonuc nefir. Benim bu sy da olmadı tahmin ettiğim gibi bugün adet oldum. Inşallah sizlerin olur.idrar testi yapıcam kızlar ya kan vermeyle uğraşamam iş çıkışı testi alıcam evde yapıcam sonuçta bugünde akşam oldu pazar regli olmam gerek yani adete 1 gün kala zaten varsa eğer bişi çıkar diye düşünüyorum heyecanla ama hiç belirtisiz hamile kalınır mı yaaa
Daha cok varmış cok düşünmemeye çalış psikolojisi iyi olması lazım. Cok yeşilli çayları icme bol vitamin li fındık ceviz taze meyveler ye inşallah iyi olur sonuçKizlar test yapmama daha 10 gun var ama heyecandan duramiyorum catlatmaa ignesinden sonra neler yapsam daha faydali olur yardimci olabilecek var mi bebek varsa tutunmasi icin falan