Serophene Kullanıcıları Buyrun Topiğime :)

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
39
Selam kızçelerimmm
Kendimi tanıtayım kısaca 2.5 yıllık evliyim , 1 yılı korunmayarak ve çeşitli kendimce nasıl bebek sahibi oluruz diye kürler ,yakılar vs yaparak geçti ama maalesef hala hamile kalamadım derken birgün eşim neden doktora gitmiyoruz dedi ve o hafta hemen gittik(geçen haftaydı)
kadın doğum ve ürolojiye gözüktük ,kadın doğumcu alttan ultrasonla baktı ve tertemiz güzel dedi hormon testimde süt hormonum fazla çıktı 36 gibi dostonex diye bir ilaç verdi ve serophene diye bir ilaç verdi bugün 2.günüm ,5 gün içtikten sonra cumartesi kontrole gidicem bakalım,eşime gelince sperm testi yaptırcak yarın sonuç hemen çıkar mı acaba bilmiyorum..uzattım biraz yani hanımlar benim gibi bu ilacı kullanan arkadaşlar olumlu sonuçlarını gördüler mi buyrun paylaşalım ...inşallah uğurlu gelsin bu topik buraya yazan herkes hamile kalsın ...aminnnn:)

selam canım geçen ay klomen kullandım..dr bu ay da serophene verdi onu kullandım adetin 5. gününden itibaren ve geçen c.tesi de çatlatma iğnemi yaptırdım bekliyorum..
Canım ne durumdasın merak ettim inşaallah güzel gelişmeler vardır sende... Bende olmayınca başkalarından duyup umutla dolmak istiyorum bende serephone sen sonraki ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdi de antibiyotiklerle dinleniyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun canım..benim olmadı ne yazık ki bu ay da doktora gitmek istemedim..artık hiçbir şey kullanmadan bi süre devam edicem ağustostan sonra tüp bebek düşünüyorum..

meraba arkadaşlar yeni üye oldum bende bu ay ilk defa serophene kullandım bu aralar da yumurtlama günlerim ama işin tuhafı hap kullanmadan önce yaşadığın o meşhur yumurtlama akıntısını bu ay yaşamıyorum anlamadım böyle akıntısız yumurtlayan oldumu aranızda kızlar

Merhaba benim doktorumda geçen hafta başlattı tedayi bugün serophene yi son kez içtim yarın kontrole gidicem bakalım hayırlısı inşallah ... ümitlenip sonucun hüsran olmasından yoruldum,

bende aynı şeyi yaşadım tek değilmişim, yarın kontrolümde sorucam doktoruma bakalım :)

Merhaba benim doktorumda geçen hafta başlattı tedayi bugün serophene yi son kez içtim yarın kontrole gidicem bakalım hayırlısı inşallah ... ümitlenip sonucun hüsran olmasından yoruldum,
cnm yumurtlama kontrolü yapacak duruma göre çatlatma iğnesi yapacak bence benim öyle olmuştu yumurtaların gelişmiştir umarım canm senin için hayırlısı olsun haberlerini yaz

cnm ben serophene kullandım sonrasında çatlatma iğnemi oldum şimdi beklemedeyim

cnm yumurtlama kontrolü yapacak duruma göre çatlatma iğnesi yapacak bence benim öyle olmuştu yumurtaların gelişmiştir umarım canm senin için hayırlısı olsun haberlerini yaz
inşallah herşey yolundadır, yarını heyecanla bekliyorum, yalnız serohene beni mahvetti , bir hafta içtim ama sürekli midem ağrıdı kasıklarımda ağrı oldu ve başım ağrıdı dokturumu arayıp söyledim normal dedi bişey olmaz dedi...yolun başındayız sanırım deyimlerimizi birbirimizle paylaşalım :)

evet cnm yolun başındayız hakkımızda hayırlısı olsun bende adetin 3 günü başladım ama bende bi tepki yaratmadı canm ya ama doktorun normal demiş sonuçta hormon ilaçları bunlar dimi bişi olmaz

evet cnm yolun başındayız hakkımızda hayırlısı olsun bende adetin 3 günü başladım ama bende bi tepki yaratmadı canm ya ama doktorun normal demiş sonuçta hormon ilaçları bunlar dimi bişi olmaz
ilacın ileriye dönük zararlarının olduğunu okumuştum, o yüzden daha fazla kullanmak istemiyorum, bilemiyorum ya Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhabalar bende 2 aydır kullanıyorum serophene yi. İlk ay kasık ağrısı bende de oldu ama bu ay hiçbişey hissetmiyorum. Çatlama iğnemide oldum bir hafta oldu nedense hiçbişey yok belirti. Her ay göğüslerim sızlardı o bile yok şuan neden acaba?

İlaçtan sanırım benimde her ay akıntıdan anlardım yumurta oluşumunu bu ay akıntı yok 2 yumurtam vardı

Merhaba ben 1 yillik evliyim bir kimyasal gebelik gecirdim evliligmin 4. Ayninda simdi serophene die bi ilac verdi dr adetimin 5. Gunu kullanmaya basladim ve bitti su anda carsamba gunu kontrolum var ama cok korkuyorum yumurtalarim gelismezse diye bundan sonra hangi asamalar var bilen var mi yardimci olursaniz sevinirim hepimize hayirli bebisler olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…