- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 39
-
- Konu Sahibi elma_sekerim01
niye kimse yazmıyor bi tek ben mi kullanıyorum bu ilacı
Canım ne durumdasın merak ettim inşaallah güzel gelişmeler vardır sende... Bende olmayınca başkalarından duyup umutla dolmak istiyorum bende serephone sen sonraki ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdi de antibiyotiklerle dinleniyorumselam canım geçen ay klomen kullandım..dr bu ay da serophene verdi onu kullandım adetin 5. gününden itibaren ve geçen c.tesi de çatlatma iğnemi yaptırdım bekliyorum..
Canım ne durumdasın merak ettim inşaallah güzel gelişmeler vardır sende... Bende olmayınca başkalarından duyup umutla dolmak istiyorum bende serephone sen sonraki ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdi de antibiyotiklerle dinleniyorum
dostinex i bende kullandım canm yalnız değilsin serophene de aynı zamanda kullandım şimdi sonucu bekliyorum senin neoldu arkadaşım sonuçların umarım güzel haberler verirsinniye kimse yazmıyor bi tek ben mi kullanıyorum bu ilacı
bende aynı şeyi yaşadım tek değilmişim, yarın kontrolümde sorucam doktoruma bakalım :)meraba arkadaşlar yeni üye oldum bende bu ay ilk defa serophene kullandım bu aralar da yumurtlama günlerim ama işin tuhafı hap kullanmadan önce yaşadığın o meşhur yumurtlama akıntısını bu ay yaşamıyorum anlamadım böyle akıntısız yumurtlayan oldumu aranızda kızlar
cnm yumurtlama kontrolü yapacak duruma göre çatlatma iğnesi yapacak bence benim öyle olmuştu yumurtaların gelişmiştir umarım canm senin için hayırlısı olsun haberlerini yazMerhaba benim doktorumda geçen hafta başlattı tedayi bugün serophene yi son kez içtim yarın kontrole gidicem bakalım hayırlısı inşallah ... ümitlenip sonucun hüsran olmasından yoruldum,
cnm ben serophene kullandım sonrasında çatlatma iğnemi oldum şimdi beklemedeyimSelam kızçelerimmm
Kendimi tanıtayım kısaca 2.5 yıllık evliyim , 1 yılı korunmayarak ve çeşitli kendimce nasıl bebek sahibi oluruz diye kürler ,yakılar vs yaparak geçti ama maalesef hala hamile kalamadım derken birgün eşim neden doktora gitmiyoruz dedi ve o hafta hemen gittik(geçen haftaydı)
kadın doğum ve ürolojiye gözüktük ,kadın doğumcu alttan ultrasonla baktı ve tertemiz güzel dedi hormon testimde süt hormonum fazla çıktı 36 gibi dostonex diye bir ilaç verdi ve serophene diye bir ilaç verdi bugün 2.günüm ,5 gün içtikten sonra cumartesi kontrole gidicem bakalım,eşime gelince sperm testi yaptırcak yarın sonuç hemen çıkar mı acaba bilmiyorum..uzattım biraz yani hanımlar benim gibi bu ilacı kullanan arkadaşlar olumlu sonuçlarını gördüler mi buyrun paylaşalım ...inşallah uğurlu gelsin bu topik buraya yazan herkes hamile kalsın ...aminnnn:)
inşallah herşey yolundadır, yarını heyecanla bekliyorum, yalnız serohene beni mahvetti , bir hafta içtim ama sürekli midem ağrıdı kasıklarımda ağrı oldu ve başım ağrıdı dokturumu arayıp söyledim normal dedi bişey olmaz dedi...yolun başındayız sanırım deyimlerimizi birbirimizle paylaşalım :)cnm yumurtlama kontrolü yapacak duruma göre çatlatma iğnesi yapacak bence benim öyle olmuştu yumurtaların gelişmiştir umarım canm senin için hayırlısı olsun haberlerini yaz
evet cnm yolun başındayız hakkımızda hayırlısı olsun bende adetin 3 günü başladım ama bende bi tepki yaratmadı canm ya ama doktorun normal demiş sonuçta hormon ilaçları bunlar dimi bişi olmazinşallah herşey yolundadır, yarını heyecanla bekliyorum, yalnız serohene beni mahvetti , bir hafta içtim ama sürekli midem ağrıdı kasıklarımda ağrı oldu ve başım ağrıdı dokturumu arayıp söyledim normal dedi bişey olmaz dedi...yolun başındayız sanırım deyimlerimizi birbirimizle paylaşalım :)
ilacın ileriye dönük zararlarının olduğunu okumuştum, o yüzden daha fazla kullanmak istemiyorum, bilemiyorum ya Allah hepimizin yardımcısı olsunevet cnm yolun başındayız hakkımızda hayırlısı olsun bende adetin 3 günü başladım ama bende bi tepki yaratmadı canm ya ama doktorun normal demiş sonuçta hormon ilaçları bunlar dimi bişi olmaz
İlaçtan sanırım benimde her ay akıntıdan anlardım yumurta oluşumunu bu ay akıntı yok 2 yumurtam vardımeraba arkadaşlar yeni üye oldum bende bu ay ilk defa serophene kullandım bu aralar da yumurtlama günlerim ama işin tuhafı hap kullanmadan önce yaşadığın o meşhur yumurtlama akıntısını bu ay yaşamıyorum anlamadım böyle akıntısız yumurtlayan oldumu aranızda kızlar
benimde 2 yumurta oluşmuştu tek farklı belirti akıntım olmuştu sarı akıntı ama şimdi oda azaldı anlamadım bende bide senin bat ne zaman benim haftayaİlaçtan sanırım benimde her ay akıntıdan anlardım yumurta oluşumunu bu ay akıntı yok 2 yumurtam vardı
Benimde 21 Ağustos bakalım beklemedeyiz o zaman ikimizde. Hayırlısı inşallah bebişlerimiz olur.benimde 2 yumurta oluşmuştu tek farklı belirti akıntım olmuştu sarı akıntı ama şimdi oda azaldı anlamadım bende bide senin bat ne zaman benim haftaya
cnm senin cumaymış benim pazar İ:) ama ben cuma akşamı test yapmayı düşünüyorum nasıl sende bi belirtiler var mı az kaldıııı cnm inş hayırlısıyla hamileyizdirBenimde 21 Ağustos bakalım beklemedeyiz o zaman ikimizde. Hayırlısı inşallah bebişlerimiz olur.