- 22 Kasım 2014
- 536
- 1.017
-
- Konu Sahibi elma_sekerim01
cnm bnce 70 tl civarı ssk karşılamıyo ama bnm ablam 100 tlye eczandn aldı abmn hanımı yengm üç ay üstüste kullandı oda başka eczndn 70-75 tlye almitı sonra tuttu zatn üçüncüde bide dayımn hanımı iki kere aldı vurdu oda eczndn pazarlk yapmş 43 tl ye almş bnde şaştm nasıl oldu diye:₺ urfa burası fiyatlar başka yerde daha pahalı olabilir cnm diyeceğim o ki pazarlık yapmadn alma yarı yarıya indirmeselerde baya düşerler:) inşllh ona gerek kalamdn hamile kalran cnm
rc ederm cnm aynn öyle yap:)canım çok teşekkür ederimm sağolasınn bi kaç eczaneyi gezerimozaman ben bide pazarlık :)
epey zaman geçis üstünden ama merak ettim serephone ve dostineksi aynı anda mı verdi? dostinex kullanırken benm bildiğim 1 ay hamile kalmamak korunmak gerekio.. çok ağır bi iliaç dostinex zaten nasıl bi sonuç aldınız?Selam kızçelerimmm
Kendimi tanıtayım kısaca 2.5 yıllık evliyim , 1 yılı korunmayarak ve çeşitli kendimce nasıl bebek sahibi oluruz diye kürler ,yakılar vs yaparak geçti ama maalesef hala hamile kalamadım derken birgün eşim neden doktora gitmiyoruz dedi ve o hafta hemen gittik(geçen haftaydı)
kadın doğum ve ürolojiye gözüktük ,kadın doğumcu alttan ultrasonla baktı ve tertemiz güzel dedi hormon testimde süt hormonum fazla çıktı 36 gibi dostonex diye bir ilaç verdi ve serophene diye bir ilaç verdi bugün 2.günüm ,5 gün içtikten sonra cumartesi kontrole gidicem bakalım,eşime gelince sperm testi yaptırcak yarın sonuç hemen çıkar mı acaba bilmiyorum..uzattım biraz yani hanımlar benim gibi bu ilacı kullanan arkadaşlar olumlu sonuçlarını gördüler mi buyrun paylaşalım ...inşallah uğurlu gelsin bu topik buraya yazan herkes hamile kalsın ...aminnnn:)
Valla o aman başka doktor 36 süt hormonu değerle dostinex yazmıştı bu doktorum izmirde ünlü bir doktor ,35 çıktı bir sürü tahlil istedi yumurtlama için ayrı kan 8 tüp kan verdim prolaktin 35 sınırın biraz üstü sorun yok dedi geçti ama progesteron 5 çıktı yani yumurtlamamışım adetin 5.günü başla 5 gün iç dedi serophene verdi birtek her doktor farklı bekliyorum adeti bir an evvel ilacı içmek için sabırsızlanıyorum ama tan etkisi var mı bilmiyorumepey zaman geçis üstünden ama merak ettim serephone ve dostineksi aynı anda mı verdi? dostinex kullanırken benm bildiğim 1 ay hamile kalmamak korunmak gerekio.. çok ağır bi iliaç dostinex zaten nasıl bi sonuç aldınız?
banada doktorum 36 cıkınca dostinex verdi sonraki ay doktorumu değistirdim diğer doktor kızdı çok ağır bi ilaç 36 değeğr verilmez dedi 6 aylk evliydik o zaman yeni evlisin hormonlarınh bi otursun dedi sonra tam bir sene dolunca ben klomenle hamilelk yasadım. kimyasal oldu sonu ama hayırlısı. dostinex in prospektüsünü okyun bence bi çünkü ilacı kullanırken hamile kalmayın dikkat edin fln ben aradım doktorumu evet koruncaksin 1 ay dedi bana. simdi size hem dostinex hem serophene verince kafam karıstı.. o yüzden sordumV
Valla o aman başka doktor 36 süt hormonu değerle dostinex yazmıştı bu doktorum izmirde ünlü bir doktor ,35 çıktı bir sürü tahlil istedi yumurtlama için ayrı kan 8 tüp kan verdim prolaktin 35 sınırın biraz üstü sorun yok dedi geçti ama progesteron 5 çıktı yani yumurtlamamışım adetin 5.günü başla 5 gün iç dedi serophene verdi birtek her doktor farklı bekliyorum adeti bir an evvel ilacı içmek için sabırsızlanıyorum ama tan etkisi var mı bilmiyorum
Hayır canım anlatamadım galiba , ilk gittiğim 1 sene önceki doktor vermişti ikisini ama ben hiç hamile kalamdım üzerinden 1 yıl daha hamile kalmayıncaya bu kez alanında çok iyi k.doğumcuya gittik eşimle insülin den progesterona süt hormonlarına kadar herşeyime baktı , yumurtlama olmadığını söyledi ve serophene 3 ay kullanmamı söyledi , süt hormonuma gelince değerin düşük 35 için dedi önemli değil bu sınır dedi dostinex vermedi bu gittiğim doktor , doktoruma güveniyorum başka şehirlerden çocukları olmayanlar bile akın ediyor inşallah bizede çare olcak , daha adet olmadım olayım 5.gün başlıcam tedaviyebanada doktorum 36 cıkınca dostinex verdi sonraki ay doktorumu değistirdim diğer doktor kızdı çok ağır bi ilaç 36 değeğr verilmez dedi 6 aylk evliydik o zaman yeni evlisin hormonlarınh bi otursun dedi sonra tam bir sene dolunca ben klomenle hamilelk yasadım. kimyasal oldu sonu ama hayırlısı. dostinex in prospektüsünü okyun bence bi çünkü ilacı kullanırken hamile kalmayın dikkat edin fln ben aradım doktorumu evet koruncaksin 1 ay dedi bana. simdi size hem dostinex hem serophene verince kafam karıstı.. o yüzden sordum
bende eskisi için demiştim canım üstünden zaman geçmis ama die sormustum ilk. :) inşallah hayrlı sonçlar alırsınHayır canım anlatamadım galiba , ilk gittiğim 1 sene önceki doktor vermişti ikisini ama ben hiç hamile kalamdım üzerinden 1 yıl daha hamile kalmayıncaya bu kez alanında çok iyi k.doğumcuya gittik eşimle insülin den progesterona süt hormonlarına kadar herşeyime baktı , yumurtlama olmadığını söyledi ve serophene 3 ay kullanmamı söyledi , süt hormonuma gelince değerin düşük 35 için dedi önemli değil bu sınır dedi dostinex vermedi bu gittiğim doktor , doktoruma güveniyorum başka şehirlerden çocukları olmayanlar bile akın ediyor inşallah bizede çare olcak , daha adet olmadım olayım 5.gün başlıcam tedaviye
Inşallah canım ilk ay kullandım ve ovulasyon haftamdayım bakalım Rabbim herşeyin hayırlısı nı versin öncelikle onu diliyorumbende eskisi için demiştim canım üstünden zaman geçmis ama die sormustum ilk. :) inşallah hayrlı sonçlar alırsın
Süperrrmiş çok sevindim Allah ne zaman isterse o zaman geliyor miniklerimiz Allah yüzümüzü güldürsün , sağlıklısını versin herşeyden önce,kucağınıza almanızı temenni ederimMerhaba Arkadaşlar
Ben bu sene başında 4 ay boyunca klomen + çatlama iğnesi, serephone + çatlama iğnesi, letrasan + çatlama iğnesi tedavisi oldum. Hiçbiri bende işe yaramadı.
Eşimin sperm sayısı 15 milyondu, benim yumurta tembelliğim vardı.
Bu tedavilerden 6 ay sonra aşılama olacaktım ve kendiliğimden hamile kaldığımı öğrendim...
yok canım bana iğne vermedi ekim ayında hamile kalamıyorum diye gittik eşimle bütün tahliller yapıldı progesteronum 23.gün 5 çıktı yumurtlama olmuyormuş bu ilacı verdi işte dediğim günleri değerlendir dedi 3 ay dozu arttırarak kullan dedi birde prolaktinim 35 çıktı ama doktor önemsemedi çok yüksek değil dedi ilaç da vermedi öyle yani,sana iğne de mi verdi?Amin canm. Sende bi problem bar mi bu ilacimi kullandin igneden önce