- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Üfffff o nasıl güzel bir şey, yaşlı başlı ablanızı öldüreceksiniz, ben şimdiden arkamdan dağıtılsın diye 8-10 kg sipariş vereyim, hemi de güllü en sevdiğimHacı Şerifin Narlı Lokumunu deneyen var mı ?
Üfffff o nasıl güzel bir şey, yaşlı başlı ablanızı öldüreceksiniz, ben şimdiden arkamdan dağıtılsın diye 8-10 kg sipariş vereyim, hemi de güllü en sevdiğim
Hoşgeldin canım nasılsınİyi akşamlar hanımlar
İyi akşamlar canım ❤İyi akşamlar hanımlar
Ablam hoşgeldin biz alıp burada gelene gidene ikram edeceğiz:)Üfffff o nasıl güzel bir şey, yaşlı başlı ablanızı öldüreceksiniz, ben şimdiden arkamdan dağıtılsın diye 8-10 kg sipariş vereyim, hemi de güllü en sevdiğim
Verdiğin linke tıklar mısın lütfen ? Aaaa valla bunamadım henüz :)) güllü diyornarlı yahu ne gülü ...
Maşallah ne şeker yaaa, rabbim nazarlardan saklasın. Sağlıkla büyüsün
Bu yarışmada kazandığım hediye yeni ev hediyesi oldu.
Hepinize teşekkür ederim ....
Verdiğin linke tıklar mısın lütfen ? Aaaa valla bunamadım henüz :)) güllü diyor
Narlı nin anteplisi falan var o mıYanlış link vermişim narlıyı tek geçerim ...
Alınca ikram için saklayabiliyorsanız ne mutlu size, ben ikram için alsam yerimAblam hoşgeldin biz alıp burada gelene gidene ikram edeceğiz:)
Hoşgeldin canım nasılsınMaşallah ne şeker yaaa, rabbim nazarlardan saklasın. Sağlıkla büyüsün
Bende severim ablacım:)Benim oğlum bırakmaz.Gidip gelir yerAlınca ikram için saklayabiliyorsanız ne mutlu size, ben ikram için alsam yerimgüllü lokumu çok seviyorum diye eşim arada alıyor, pazarlık yapıyor hepsini bir anda yeme diye, gizli gizli yiyorum :)))
Modeli biz seçelim ablaBen evin eksiklerini bir daha gözden geçireyim ,madem senin evin benim evim ihtiyaca yönelik bir şey olsun değil mi ama ?Tabi birde koca site sahibine tek bir nevresim takımı göndermek ayıp olur.Bir kaç tane hediye göndermek lazım
Arabalı seçtik ya:)Modeli biz seçelim abla
Yanlış link vermişim narlıyı tek geçerim ...
Olsun biz narlı seviyoruz bacım
Modeli biz seçelim abla