- 1 Aralık 2019
- 5.684
- 23.075
- 30
Damak tadım Meksika mutfağına daha yakın hemen cezbetti İtalyan ve İspanya tarifleri kiminse gönlümü onlarda çaldı denicem tarifleriTeşekkür ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damak tadım Meksika mutfağına daha yakın hemen cezbetti İtalyan ve İspanya tarifleri kiminse gönlümü onlarda çaldı denicem tarifleriTeşekkür ederiz
Çekirgeyi mangalda şişte yapsın daha güzel olurYanına meze de lazım onun kavrulmuş çekirge yanına acılı sos yaparsan olur
Ya da güvece koysunÇekirgeyi mangalda şişte yapsın daha güzel olur
Gönlünün bolluğu Rabbim hiç darda bırakmasın hep kendin gibilerle karşılaş inşallahKırkpınar Soğuksu Mah. Gel Sapanca’da, kime sorsan gösterir evimi ablam.
Bak oda güzel olur bir sürü seçenek sunduk seçsinYa da güvece koysun
Offf akıl vermeyin yapar sonraBak oda güzel olur bir sürü seçenek sunduk seçsin
susalımOfff akıl vermeyin yapar sonra
Bana çok yukleniyorlar EslimmKiraz güzelime niye yükleniyorsunuz
ASSOSyal tamam ya sadece senin yüzünden olmadı. İki aydır biraz benim yüzümden oldu. Bundan sonra toparlayacağız
Eskiye döndüm artık
Ohhhh cin usulü kavrulmus SusamlıYanına meze de lazım onun kavrulmuş çekirge yanına acılı sos yaparsan olur
En son sana tarifler seçiyorduk gördün müBana çok yukleniyorlar Eslimm
GörüşürüzBen bir pazara gidip geleyimBir şey taşıyamam ama en azından ıspanak, pırasa alayım. Belki lazım olur
Görüşürüz
Hepsini deniyicigimm defterime ekledim tabikiEn son sana tarifler seçiyorduk gördün mü
Önümüzdeki ay bekliyoruzHepsini deniyicigimm defterime ekledim tabiki
Birazcık kıymış olabilirim ama bunların hepsi sevgiden Kiraz güzelimO bana kiyamaz
EsliiimmmmmmmmBirazcık kıymış olabilirim ama bunların hepsi sevgiden Kiraz güzelim
Teşekkür ederizHepiniz gidin masterchefe başvurun. Bunlar nedir Allahahaskına muh te şemm görünüyorEllerinize sağlıkkk hepinizin. Çoğunun tadını bilmiyorum detaylı tariflere ,fotolara bakıp oyumu kullanıcam.