Seneye kadar yok ablam:)Narlıyı hiç denemedim, ay bu hafta bir deneyeyim, benim favorim güllü, canavar gibi yiyorum
Bu sefer ki tatlı yarışması beni mahvetti, beni çağırmayın tatlılarda
Görmedim hanii :)Arabalı seçtik ya:)
Tabi takip etmezsen öyle olur:)Görmedim hanii :)
Herifin geliş saatinde malum giremedimTabi takip etmezsen öyle olur:)
Kazen tekerlek istedi bizde onun yerine araba desenli nevresim dedik ya
Tekerlekler hazırdı halbukiTabi takip etmezsen öyle olur:)
Kazen tekerlek istedi bizde onun yerine araba desenli nevresim dedik ya
Narlıyı hiç denemedim, ay bu hafta bir deneyeyim, benim favorim güllü, canavar gibi yiyorum
Tamam gözün üstümüzde olsun sonra dünya mutfağı kaçmasınHerifin geliş saatinde malum giremedimyoksa ben sizi pür dikkat takipteyim
Çıkma tekerlek mi:)Banada lazım 4 tanede ben isterimTekerlekler hazırdı halbuki
Tamam gözün üstümüzde olsun sonra dünya mutfağı kaçmasın
Benim Dünyadan haberim yok mutfağından hiç anlamamTamam gözün üstümüzde olsun sonra dünya mutfağı kaçmasın
İyi bari :))) ama Hacı Şerif sayfasını açmış bulundum, kestane tatlısı bana bakıyorSeneye kadar yok ablam:)
Ben ilk defa bir davette yedim güllü hatır için yiyince dedim Allahım bu ne günün sonunda kaç tane yediğimi hatırlamıyorumNarlıyı hiç denemedim, ay bu hafta bir deneyeyim, benim favorim güllü, canavar gibi yiyorum
Offf onu bende çok severim.Ablam şanslısın kilo almıyorsun.Ben hep tatlıdan alıyorum:)İyi bari :))) ama Hacı Şerif sayfasını açmış bulundum, kestane tatlısı bana bakıyor
Geldiiim
Onu da iki puskevit arasına koy mmmhhhh :)))Ben ilk defa bir davette yedim güllü hatır için yiyince dedim Allahım bu ne günün sonunda kaç tane yediğimi hatırlamıyorum
HoşgeldinGeldiiim