İnşaalalh hayırlı haberler alırsınız:)Hoş bulduk canım, iyiyim şükür. Hastamız da iyi sayılır, pazartesi kolonoskopi olacak, bakalım. :)
Sen nasılsın,akşamlar baya yogun geçiyor burada
Şampiyon da @Kazen bey olmuş. Tebrik ederim :)
İyiki katılmamışım
Mune tatlıları gömsün yağları bize toplansın ohh ne ala Dünya MutfağıOfff onu bende çok severim.Ablam şanslısın kilo almıyorsun.Ben hep tatlıdan alıyorum:)
Olur canım amartisorleri mi bozdun
Abinin en sevdiğiBen listeyi göndereyim siz seçin o zaman.Aman haa dikkat mavi beyaz olacak
Sagol canım, sanada Allah kolaylık versinİnşaalalh hayırlı haberler alırsınız:)
İyiyim çok şükür bu sıra fena yoğunum yetişmeye çalışıyorum:)
Evet akşamları bayağı akıyoruz:)
Maşallah
Eşim patlatmış tangir tungur araba iyi ki bendeykeb olmadi :) senin anı nasılOlur canım amartisorleri mi bozdun
Amartisorle çok kötü bir anım var o geldi aklıma
HoşbuldumHoşgeldin
Çok zekica ama ben diyetteyim ittememBence @Kazen yarışmaya katılan kadınlara Özür olarak gondersin
Tamam olur sen hakkını bana varÇok zekica ama ben diyetteyim ittemem
Bir tane Honda vardı bende amartisorleri patlakken boğaz köprüsünden geçerken epey bir hoplamistik arabadakiler ileEşim patlatmış tangir tungur araba iyi ki bendeykeb olmadi :) senin anı nasıl
Belli canım katılmayı düşünüyor musun:)Sagol canım, sanada Allah kolaylık versindiger kategori belli mi?
İyiyiz çok şükür abla baya alıştı inanamadım hiç alışamayacak gibi gelmişti ilk 2 gün ama 2 gündür maşallah gecede yapmadı altına kaldırmadım uykusundan gündüz de söylemeye başladı. İşin tuhafı bezi bıraktığından beri geceleri uyanmıyor artık gündüz de erkenden kalkmıyor 8e kadar uyuyor hep gün ağarınca kalkardı. Acaba bez mi rahatsız ediyormuş diye düşündüm. Hep böyle devam eder inşallah şu sıralar çok iyiHoşgeldin canım nasılsınOğlun nasıl nasıl gidiyor.Alıştık mı:)
Senin diyet noldu ?Tamam olur sen hakkını bana var
Olur canım ayarlayalimÇıkma tekerlek mi:)Banada lazım 4 tanede ben isterim
Bende diyetteyim canım sevdiklerimize ikram ederizÇok zekica ama ben diyetteyim ittemem
Oy maşallah nazar değmesin
LezzetliCipetpet rabbim acılarını göstermesin çok şeker bişey olmuş bebeğin Allah nazarlardan korusun
Maşallah ne şeker yaaa, rabbim nazarlardan saklasın. Sağlıkla büyüsün
Maşallah
Kazen gibi başlayım duvarı gösterip bu neTamam olur sen hakkını bana var
Bugünün akşam üstü bir yarım ekmek 2 kase çorba ile bozuldu kazaya kaldıSenin diyet noldu ?
Ben yemiyosam kimse yiyemez böyle pis huyumBende diyetteyim canım sevdiklerimize ikram ederiz