- 25 Aralık 2013
- 4.940
- 3.291
ne şahidi kızz sosyaaal :)) bu arada sen tahminde iyisin bir sonraki kategori ne ola kii :))Gideyim de kendime de şahit bulayım napayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne şahidi kızz sosyaaal :)) bu arada sen tahminde iyisin bir sonraki kategori ne ola kii :))Gideyim de kendime de şahit bulayım napayim
Bende değil çok şükür yarabbimSen hariç herkes olabilir benim için sıkıntı yok
Beyin yaşım X2 :))) ammaa topikçekk genciz çıtırızzz :) maşallah hepimizeee <3Gençsin işte
Önemli olan yemek munecanim adı lazım değilValla mı heh şöyleee bana bildiğim yerden gel sosyalim dünya mutfağı şefisim
Ellerinize emeklerinize sağlık hepsi güzel görünüyor ama bazı tariflerin adına dilim dönmedi yahu
Bak güveçte fasülye nasıl kolay söyleniyor adını söyleyemediğim şeyleri nasıp yiyeceğim hahahahahaha
Bari birinci çabuk ortaya çıkardı nevosNevreste bilindik tarif bıraksaydı yiyecektik
Maşallah tabiBeyin yaşım X2 :))) ammaa topikçekk genciz çıtırızzz :) maşallah hepimizeee <3
Ayy Sedoş, keşke sen 1. olsan.
Çorbada devamkeLütfen bir daha deme hemşom,doyduk
Yok mu şöyle yılanlı çıyanlı bir Çin mutfağı menüsü?Önemli olan yemek munecanim adı lazım değil
Adını bilmedikleri şeye oy vermek zorBari birinci çabuk ortaya çıkardı nevos
İnşallah canım.Belki bi ara olur . Kısmet
Herhangi bi yarışmada inşallah.
Kalbimi çaldın yasmin, Nevreste de sarma yapacakmış o da gelsin sarma da yiyelim, nasıl hazırcıyımdır yapmayı sevmem yapılanı yerim, hazır yiyiciyimÇay her daim taze ablam.
Adımız çıkmışYoooo,akla tek gelen isim sensin
Hava buz gibi,iyi giderÇorbada devamke
O bana kiyamaz@Eslii yi çağır
Tabii tabiiiAdımız çıkmış
Abla, dolapta tatlım da varKalbimi çaldın yasmin, Nevreste de sarma yapacakmış o da gelsin sarma da yiyelim, nasıl hazırcıyımdır yapmayı sevmem yapılanı yerim, hazır yiyiciyim
BiliyorumO bana kiyamaz
Kanmayın bu oyunlara gider kim bilir hangi dünyanın çorbasını yaparHava buz gibi,iyi gider